U mna ide praveze folding na omnoho vyssich taktoch ako furmark. Folding je dlhodobo stabilny na 825MHz@1.137V a 85C.. pri 850@1.187V ide tiez, az kym sa zrejme neprehreje.. zacne preblikavat obraz (vkladat biele obrazky) a potom freeze. Pri maximalnych otackach vsetkych ventilatorov v bedni ide furmark aj na 825MHz, ale za 5 minut vylezie na 90C a freeze.. zaujimave je ale, ze PCB teplota na to nema daky vplyv, freezne to pri rychlom zohriati (furmark @ 30% otazky, freeze pri 90C, PCB 50C) alebo pri dlhodobom teste (furmark @ 100% otacky, freeze pri 93C, PCB sa casom vysplha az na 66C). Nuz zrejme sa jedna o limit maximalnych taktov s danou teplotou.
Tak ci tak to pri 825->1650MHz shaderoch dava PPD >16 000

co je asi ako 3xG92 grafiky co som mal...A pri tom este aj vdaka Twin Frozr na nepocutelnych ventilatoroch.
Ta tvoja GTX480 je chladena vodou? ake teploty dosahujes? Na stabilitu foldingu ma obrovsky vyznam aj teplota GPU. U mna na stabilny folding pri 800MHz potrebujem-> 80C-1.075V, 85C-1.087V, 90C-1.1V, 92C-freeze... (pri 825MHz to je posunute na 1.1-1.12-1.25V)
Stabilitu si testoval iba pomocou foldingu alebo aj dakej detekcnej aplikacie? Pretoze folding moze pocitat bez chyby (respektivne pocita s chybami, ale nie je ich schopny zdetekovat). Co som skusal detekciu pomocou OCCT a Atitool tak tie vyhadzovali chyby na este nizsich frekvenciach ako folding.. tak radsej pocitam s nizsimi frekvenciami, ale bezchybne