Battlefield 4
Re: Battlefield 4
u mna zatial brak, ta hra je moc pomala... myslim ten beh a setko
Neviete niekto ako to bude so stiahnutim DLC China rising ak som kupil kluc BF4+DLC CR? Origin mi to automaticky ponukne na stiahnutie?
Spoiler: ukázať
- Kknightley
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Dec, 2012, 18:01
Tuším Afterburner nezvláda 64bitové aplikácie, ak si to pustíš s tou ikonkou 32bit režimu tak ti to zrejme pojde ...Laro22 napísal:Neviete mi poradiť prečo mi nechce Afterburner monitorovať túto hru? Mám najnovšiu verziu pre Lightningi 3.0.0. 15 Beta
súhlas, aj pohyb myši je nejaký zvláštny a neprirodzenýneurotick napísal:u mna zatial brak, ta hra je moc pomala... myslim ten beh a setko
Skúšal som to z 32 bitovou ale automaticky keď zapnem hru mi hodí 64 bitovu takze vyťaženie neukazuje
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
kokos sak tato parodia na hru je kratsia jak Crysis 3...singlac uplne o nicom. Akurat ked si clovek mysli ze sa to zacina rozbiehat, skocia titulky a end.
Navyse to ma kopu grafickych bugov, hlavne osvetlenie neporiesene, same ostre prechody, cele to divne vyzera. V noci skacem z lietadla a vidim z vysky domy v dialke a ked sa zablysne, tak levituju vo vzduchu. Navyse su tak divne osvetlene pri zableskoch ako keby bolo slnko kilometer od nich. Z paluby lietadlovky spadnu trosky a pohybuju sa pri tom sekavo a levituju tak pol metra nad palubou. Ked som sa nahodou (ani som sa nesnazil) dostal na jedno miesto kde som nemal byt, tak narazim na neviditelne zabrany a nemozem stade len tak odist....toto ma byt odladena hra? Kde su testeri? Hlavne ze to ma naroky jak svina, ale vyzor hry z 2008-meho...
Za toto mam este platit? LoL
Asi jedine + je MP, ale to je rovnake, nakolko vsetko bezi na stejnom engine, takze to vyzera podobne divne. MP vsak nieje vsetko, ked k tomu davaju SP a platim si za to, tak chcem aby to proste bolo dobre spravene a nie takto odflaknute.
Navyse to ma kopu grafickych bugov, hlavne osvetlenie neporiesene, same ostre prechody, cele to divne vyzera. V noci skacem z lietadla a vidim z vysky domy v dialke a ked sa zablysne, tak levituju vo vzduchu. Navyse su tak divne osvetlene pri zableskoch ako keby bolo slnko kilometer od nich. Z paluby lietadlovky spadnu trosky a pohybuju sa pri tom sekavo a levituju tak pol metra nad palubou. Ked som sa nahodou (ani som sa nesnazil) dostal na jedno miesto kde som nemal byt, tak narazim na neviditelne zabrany a nemozem stade len tak odist....toto ma byt odladena hra? Kde su testeri? Hlavne ze to ma naroky jak svina, ale vyzor hry z 2008-meho...
Asi jedine + je MP, ale to je rovnake, nakolko vsetko bezi na stejnom engine, takze to vyzera podobne divne. MP vsak nieje vsetko, ked k tomu davaju SP a platim si za to, tak chcem aby to proste bolo dobre spravene a nie takto odflaknute.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Mne sa SP páči
MB:ASROCK Z68 Pro3-M CPU:i5-2500K + Gelid Tranquillo+UCTB12 RAM:KINGSTON 4x2GB DDR3 1333MHz HDD:WESTERN DIGITAL Caviar Green 500GB 32MB cache SSD:CRUCIAL M4 128GB GPU:MSI GeForce GTX 1060 GAMING X 6G Sound:Sound blaster tactic3d sigma PSU:Seasonic X-660 Case:SILVERSTONE SST-PS05B Precision + 7xEnermax T.B.Silence, UCTB12 Monitor:LG IPS235V-BN
- bassgenerator
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 30. Aug, 2008, 08:28
to shiro: od teba ine ako kritiku by aj tak nikto necakal, to by hadam ma porazilo ak by si ty mal nieco kladne na hru ale mas pravdu... a sice crysis to nikdy nebude. sry za OTshiro napísal:kokos sak tato parodia na hru je kratsia jak Crysis 3...singlac uplne o nicom. Akurat ked si clovek mysli ze sa to zacina rozbiehat, skocia titulky a end.
NB: Lenovo Thinkpad T570 win 10 pro x64
Mobil: Apple Iphone 13 pro Max gold 128 GB
Mobil: Apple Iphone 13 pro Max gold 128 GB
Zbytocny post, ako hodnotit SP na hre ktora je primarne MP a SP tam len dali ako doplnok tak to musis mat nejaky komplex Momentalne je a aj dlho bude najlepsia FPS aka je na trhu.shiro napísal:kokos sak tato parodia na hru je kratsia jak Crysis 3...singlac uplne o nicom. Akurat ked si clovek mysli ze sa to zacina rozbiehat, skocia titulky a end.
- Kknightley
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Dec, 2012, 18:01
Je evidentné že názory sú neobjektívne keďže jeden hovoríme o SP, druhý zas o MP .... jednoducho každý si to zhodnotí po svojom a racionálne uvažujúci človek nemôže povedať že SP je silnou stránkou tejto hry ... dúfam, že im MP udrží predaje
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
mne BF4 na najvyssich detailoch a vyhladzovani ide takto
Procak pretaktovany na 4.4GHz
Grafika 1070MHz (boots 1200MHz) / pamate 1604MHz (3208MHz)
Kód: Vybrať všetko
Min, Max, Avg
63, 141, 93.374
Grafika 1070MHz (boots 1200MHz) / pamate 1604MHz (3208MHz)
v noci som tomu este dal sancu a mud railroad mapa ma dost bavila, oznacenie brak teda berem spat ale padanie hry je dost otravne
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
No vidiet v hre, okolo ktorej sa robi take velke halo, tolko nedorobkov, ti na kritiku nepripada? Ma to naroky jak Crysis a vyzera to horsie, tak kde je problem?bassgenerator napísal: to shiro: od teba ine ako kritiku by aj tak nikto necakal, to by hadam ma porazilo ak by si ty mal nieco kladne na hru ale mas pravdu... a sice crysis to nikdy nebude. sry za OT
Kde je napisane, ze BF je primarne o MP? Nikde. Tvrdi to vydavatel? Nie, pokial viem. A ked tam uz SP daju a zaplatim za to 40e, tak nech to aj podla toho vyzera a nie takato odflaknuta vec. MP je to iste, graf. engine je stejny a zaruc mi, ze v MP niesu nikde podobne chyby a podobne vyzerajuca grafika ako na niekolko rokov starej hre. Nech tam potom SP necpu, ked ho flakaju ako sa len da.Mani napísal: Zbytocny post, ako hodnotit SP na hre ktora je primarne MP a SP tam len dali ako doplnok tak to musis mat nejaky komplex Momentalne je a aj dlho bude najlepsia FPS aka je na trhu.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
nj s tým SP súhlasím, čakal som od toho viac, ako nebolo to zlé, ale nebola tam žiadna "epic" missia, v bf3 napr. misia s jetom alebo zoskok z lietadla, tu sa žiadny taký feeling nedostavil
a v pohode sa to dá prebehnúť za 4 hodiny...
k MP.. je to pekné, mapy vyzerajú super ale sú malé a neprehladné, spravili z toho celého veľmi noob-friendly hru
viď jety, na nejaký dogfight môžte zabudnúť, stealth jety sú strašne underpowered a keď po plnej dávke z kanónu zoberiete inému vozidlu 5hp... no dík
čo sa týka heliny - tvčka je riadne zabugovaná čo som videl, tak ani sa to nesnažím odomknúť, viď http://www.youtube.com/watch?v=eLm1NQ8Ic1I
a infantry... tie hitboxy, to myslia vážne? bf3 má 10x lepšie hitboxy ako toto
hral som aj za commandera, že by som sa nejak extra zabával nemôžem povedať, hlavne keď váš tím nevie zobrať žiadnu vlajku
a v pohode sa to dá prebehnúť za 4 hodiny...
k MP.. je to pekné, mapy vyzerajú super ale sú malé a neprehladné, spravili z toho celého veľmi noob-friendly hru
viď jety, na nejaký dogfight môžte zabudnúť, stealth jety sú strašne underpowered a keď po plnej dávke z kanónu zoberiete inému vozidlu 5hp... no dík
čo sa týka heliny - tvčka je riadne zabugovaná čo som videl, tak ani sa to nesnažím odomknúť, viď http://www.youtube.com/watch?v=eLm1NQ8Ic1I
a infantry... tie hitboxy, to myslia vážne? bf3 má 10x lepšie hitboxy ako toto
hral som aj za commandera, že by som sa nejak extra zabával nemôžem povedať, hlavne keď váš tím nevie zobrať žiadnu vlajku
CPU: AMD RYZEN 7 5800X w/ ASUS ROG STRIX LC 360 MOBO: ASUS CROSSHAIR VII HERO RAM: G.SKILL TRIDENT Z 16GB 3200MHz CL14 GPU: ASUS ROG STRIX RTX 3080 OC WHITE SSD: SAMSUNG 970 EVO 500GB & 860 EVO 1TB PSU: CORSAIR RM850x WHITE CASE: LIAN LI O11 DYNAMIC WHITE AUDIO: beyerdynamic DT 700 PRO X + Topping DX1 MOUSE: LOGITECH G502X MONITOR: 27" MSI Optix MAG274QRF-QD & Lenovo T27p-10 27" 4K