geroswen napísal:Napriklad Truban nahlasil na policii, ze mu chceli dat predrazenu statnu zakazku bez sutaze s podmienkou, ze im musi za odmenu nieco uliat stranou.
ok, on je fajn, ale stale radsej by som ho radil ku standardnym politikom, lebo medzi "nestandardnymi" su u mna kotleba, kollar, matovic a to by bola prenho prilisna urazka. otazka na co bude mat v realnej politike, lebo v IT firme aj ked ti polovica veci nefunguje tak vies navonok uhrat ze si super. v politike ta za to opozicia znici
si tam regnuty? ja som to po mesiaci vzdal lebo ledva stiham sledovat toto forum, tam by som musel byt na plny uvazok aby som bol v obraze. ale urcite su tam zaujimave myslienky aj premakany proces ako s nimi pracovat dalej. a velmi sa mi paci ta platforma na ktorej to bezi, to by sa mohli inspirovat aj tunajsi admini a nesrat sa s tym phpbb
paranoid.asian napísal:@stiv si ty, ci mas rodicov, alebo whatever blizko k vladnej strane a idu vam (statne) kseftiky a €, alebo si ty, alebo uz ti spomenuti, na nejakom teplom mieste vdaka tej vladnej strane?
pretoze inak si nedokazem predstavit, preco by si mal byt spokojny so stavom aky tu je teraz.
nepoznam jedineho cestneho cloveka, ktory by bol spokojny s tym ako to tu funguje v tomto stave.
ked vidim situaciu v okolotych krajinach aj ja som celkom spokojny. a hlavne sa obavam ze s dalsimi volbami to bude iba horsie, takze v principe som spoko aj ja. mame zdrave hospodarstvo, nizku nezamestnanost, pomerne zdavy dochodkovy system, ked si zaplatis mas dobru zdravotnu starostlivost a dostanes na drzku na ulici za to ze mas ine politicke nazory len od 10%-nej minority, nie od polovice naroda. samozrejme a ja by som si vedel predstavit neporovnatelne lepsiu vladu (par tyzdnov dozadu som to tu pisal), ale ta je vysledkom volieb ktore po odovzdani mojho jedineho vlastneho hlasu (a blizkej rodiny ktorych viem ovplyvnit) uz neovplyvnim. a z poslednych volieb vzisla taka dobra vlada aka z toho vysledku mohla vyjst. ano, je to na pitchu, ale ine moznosti boli len teoreticke, v praxi nerealizovatelne.