Všeobecná diskusia II
Re: Všeobecná diskusia II
Ono tej "pokazenej" dsg by som sa nebal. Zvacsa ti dovoli pouzivat zopar stupnov. Aj na displeji obcas pise ze mozes pokracovat v jazde len nejdu niektore stupne (ale v skode asi nie).
.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
to kebyze nemam v plane talisnako ta nestresujem ale aj fnes sme sli cca 100km a nic som nebadal a ani nepocul ale zas 1500km za 2dni o 2tyzdne cca musim dat
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
dsg sa vie bez problemu dochramat tak ze ani nevie ze je DSG pripadne ze ju smykom beres hore na odtahovku... mechatronika papa a nezaradime nic.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- michalesku
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 02. Jún, 2012, 11:56
To si ani nemal pisat, teraz bude Stefan zhanat Turancar..
Spoiler: ukázať
Cize nic nepocujes, nic sa neprejavuje a ziadny problem nevies zreprodukovat. Tak to by som neriskoval!
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Subaru zaklepes lebo kazdy se*ie na zakladny servis neviem ako u novych motorov ale este do 2009 subaru nemalo ziadne hydraulicke vymedzovanie ventilovej vole a pri pouzivani LPG je odporucanie kotroly ventilovej vole po 60tis km .....za dalsie poznam x pripadov kedy bezproblemov ludia pouzivaju LPG aj ma problemove motory a tie maju nabehane cez 300tis akurat ze je potrebne pouzivat pristrek benzinu na prave spominane chladenie ventilov
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
V patek si tak idem od tesca na vypadovku smer PO, predomnou stare skoro plne obsadene clio, este pred odbockou si tak v duchu hromzim, ze nemusi ist 49km/h ako dochodca. V tom vracaku dole kopcom co sa napaja na vypadovku siel ako dochodca, jemne prsalo, zrazu dal predomnou 180ku bum bac do zvodidiel, odrazilo ho a dalsich 180 otocka... ja som sa len modlil, aby mi tam po tom karambole ostalo miesto na prejazd, lebo ja by som to ubrzdil hravo ale za mnou slo auto, ktore by mozno nedobrzdilo, za nim dalsie, do tej zakruty vidno prd... vzadu dieta v sedacke...
Uprimne nechapem co sa stalo, bud nejaky olej na ceste, alebo 20 rocne pneu, ktore tam boli od vyroby auta...mozno sa urvalo nejake rameno. Posadka vyzerala ok, trosku ich otukalo v 30km/h tak sme sli plynule dalej.
Uprimne nechapem co sa stalo, bud nejaky olej na ceste, alebo 20 rocne pneu, ktore tam boli od vyroby auta...mozno sa urvalo nejake rameno. Posadka vyzerala ok, trosku ich otukalo v 30km/h tak sme sli plynule dalej.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
Tak ten vracak tam je dost neprijemny ... Hladky asfalt, zle naklopeny, niekolko krat sa v nom meni polomer zakruty, priecne spoje na asfalte kde to rado odskakuje, dazdik.
Prirataj si k tomu stav podvozku priemerneho 20rocneho auta, soferske schopnosti priemerneho vodica a obute asi tiez nemal pilot sport 5 DOT 2023
Prirataj si k tomu stav podvozku priemerneho 20rocneho auta, soferske schopnosti priemerneho vodica a obute asi tiez nemal pilot sport 5 DOT 2023
Podla mna ked sa niekto dokaze v tomto vyrubat, tak by nemal uplne jazdit po cestach. Je to nebezpecne. Siel som tamat 10 milionov krat, aj po lade aj po vsetkom aj so vsetkym a nikdy som sa nestretol s nejakym problemom. Este ze nesiel cez furcu by skoncil na streche v jarku takym stylom.
A kto setri na pneumatikach (este v lacnych malych rozmeroch, predpokladam ze nemal r20), tak sa pouci.
Ale je dost mozne ze tam cez tie hrbole neletim 99 na vjazde do zakruty. Vzdy tam nejaky dobrak ide 40, obcas ideme aj na jednotke.
A kto setri na pneumatikach (este v lacnych malych rozmeroch, predpokladam ze nemal r20), tak sa pouci.
Ale je dost mozne ze tam cez tie hrbole neletim 99 na vjazde do zakruty. Vzdy tam nejaky dobrak ide 40, obcas ideme aj na jednotke.
.
-
- Pokročilý používateľ
ale zase si predstavte tu dobru stranku veci - ked si tento pan kupi povedzme za 45.000 elektromobil, tak bude mat kvalitne pneu, ESP, ASR, EBD, ABC, BAS, RDS, DAC, FSI, DPF, AGP, PCI, CPU, DDR4, USB, HDMI a toto sa uz urcite nestane !
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Prečo musíš všade ťahať elektromobily? Nedávajú ti spať? Očividne bývajú zadarmo v tvojej hlave (parafrázuje slová Toto Wolfa z Mercedes F1: https://www.planetf1.com/news/toto-wolf ... rent-free/ ).
Daj si pauzu, daj si kitkat.
Daj si pauzu, daj si kitkat.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
akoze preco ? keby mal pan moderny mobil, hento by sa nestalo. Prepana ved sa tam mohli zachloštiť...
Uz chyba len drobnost : aby si ho mohol dovolit. To sa ale urcite vyriesi.
odbocka : a preco si mnohi ludia robia satiru z politikov ? alebo z akychkolvek aktualnych spolocenskych, politickych, ekonomickych a inych tém ?
Uz chyba len drobnost : aby si ho mohol dovolit. To sa ale urcite vyriesi.
odbocka : a preco si mnohi ludia robia satiru z politikov ? alebo z akychkolvek aktualnych spolocenskych, politickych, ekonomickych a inych tém ?
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Ja som včera smer PO - KE na rovnom úseku diaľnice videl auto na streche. prosto aquaplanning a asi panika, neviem si to inak vysvetliť...
-
- Pokročilý používateľ
moment prekvapenia je svina - akurat som isiel napisat ze teraz ako som sa vracal domov sa v u nas v Bubline jeden obcan vytrepal cez chodnik a zapikoval do stlpu. Normalne isiel dve auta predomnou a zrazu z nicoho nic bimbumbac
zastavili sme, pytali sme sa ci je v poriadku, nebola to ziadna velka rychlost a nikoho na chodniku (mimo obyvanej oblasti) takze pohoda. Nepytal som sa ci klepal do mobilu. Ani airbagy nevystrelili.
Zdureny ale bol, chudacisko.
zastavili sme, pytali sme sa ci je v poriadku, nebola to ziadna velka rychlost a nikoho na chodniku (mimo obyvanej oblasti) takze pohoda. Nepytal som sa ci klepal do mobilu. Ani airbagy nevystrelili.
Zdureny ale bol, chudacisko.