Stavba rodinného domu
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Re: Stavba rodinného domu
sak ale boli oknari pred mesiacom a pol "zamerat" okna... stvrtok min tyzden mali prist montovat... dosli a hned vadenice ale mate "krive steny" a podklady na predsadenu, to musi byt rovne na 1-2mm... pozeram,ci su kompletni, pri murovanej stavbe...vravim,ze a pred mesiacom a pol ked ste tu boli ste si to nevedeli zamerat ci je stavba pripravena na montaz, naco ste tu vlastne boli? mohlo sa to pripravit podla vasich poziadaviek... takze nejake emocie tam boli, inymi slovami vsetko sa mi klasicky posunulo. super ) ale uz som si povedal,ze sa s tym jedovat nebudem, uplne zbytocne nieco organizovat vzdy sa nieco pototok...
presne tak, pokial nechces prist o nervy, treba vzdy ratat, ze sa terminy posunu a kopec veci sa zmeni.
U mna naposledy poter, chcel som anhydrid, BUM ... mam klasicky betonovy, ktory som prisiel skontrolovat a vidim, ze v technickej je zabetonovany aj odtok odpadu, ktory som mal v strede pripraveny. Co uz.
U mna naposledy poter, chcel som anhydrid, BUM ... mam klasicky betonovy, ktory som prisiel skontrolovat a vidim, ze v technickej je zabetonovany aj odtok odpadu, ktory som mal v strede pripraveny. Co uz.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
to je proste luxus co ti poviem, fakt radost robit. ale keby im platis od kvality vykonu tak skacu 5 metrov a nedostanu sa ani na polovicu slubeneho
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Kamos nema skridlu na streche co mala v lete byt, tiez nevie pochopit ako mozu takto partie/firmy fungovat.
Uplne jednoducho. Maju tolko dopytov, ze nevedia co skor. Mne jedna firma v lete (august) nacenila fasadu + nejake upravy, dokoncenie zateplenia domu. Koncom septembra mali nastupit, 2 tyzdne roboty aj s cestou, slusne peniaze. Co vypytali, to som odsuhlasil. Do konca oktobra malo byt vsetko hotove. Myslis, ze som ich uz videl od leta? Budte radi, ze k vam vobec dosli nieco robit, taka je situacia teraz.
A to mna ako zakaznika ma zaujimat ze oni maju vela objednavok?
-
- Pokročilý používateľ
neboj ja som uz vcera pocul aj take,ze my vase peniaze nepotrebujeme tak tovar vratte a je to vybavene ) proste slovensky customer care )
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Tak lebo ludia daju na Ferka jozka, kedze nemas relevantny sposob ako si skontrolovat kvalitu sluzieb majstrov. Az na par velkych firiem co robia veci na kluc (a draho) ides jednoducho naslepo, co im dava taketo "moznosti".
Dufam ze moja situacia mi dovoli mat vsetko vopred zazmluvnene a na papiery, nech sa nemusim je**t s takymito ludmi. Aj ked myslim, ze snivat budeme dalej aj po vianociach
Dufam ze moja situacia mi dovoli mat vsetko vopred zazmluvnene a na papiery, nech sa nemusim je**t s takymito ludmi. Aj ked myslim, ze snivat budeme dalej aj po vianociach
-
- Pokročilý používateľ
smutne,ze to poviem prave ja,ale dnes ti papier ozaj nic negarantuje ked chce s tebou niekto vy... tak to spravi aj tak bohuzial ale tak drzme palce nech to uz nejak dobojujeme
Mali ste počkať so stavbou na najbližšiu krízu, by vám ruky nohy bozkávali
Spoiler: ukázať
Predbehol si ma Bohuzial, ked potrebujes stavat, nemas cas cakat na krizu, hlavne ked neni vyznacena v kalendari. Vtedy by si si mohol vyberat, zjednavat... to uz by tak nevyskakovali. Inak, majstri sveta si neuvedomuju, ze referencie zostanu aj v krize a ked si potom budem mat vyberat medzi hulvatom ktory akurat zhrabne prachy a ostane po nom robota na hovno a niekym normalnym...
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Ja napriklad na pozemku idem na jar postavit altanok a kolnicku, lebo nebudem hnat nikdy robosov na plac kde si nemaju ani kde sadnut ku obedu.
ale to su veci, co ma ucia ludia z dediny, kde este ta vzajomna slusnost fungovala (ak majster dostal kavicku a nieco pod zub tak aj praca bola robena nadstandardne, teda, zevraj...)
Uvidime kriza by bodla
ale to su veci, co ma ucia ludia z dediny, kde este ta vzajomna slusnost fungovala (ak majster dostal kavicku a nieco pod zub tak aj praca bola robena nadstandardne, teda, zevraj...)
Uvidime kriza by bodla
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
V akom dome, v tom, co este len idu stavat?
A sediet pri stole je podla mna vzdy lepsie ako na zemi.
A sediet pri stole je podla mna vzdy lepsie ako na zemi.
-
- Pokročilý používateľ
okej slusnost k ludom je jedna vec ale stavat im altanky je vec druha