jasné že nie... rozbalené im to príde už od výrobcu z čínyloleqboleq napísal:ty myslíš, že alza všetko vrátené v rámci 7 dní dáva už ako "rozbalené" a podobne ?pochybujem...

jasné že nie... rozbalené im to príde už od výrobcu z čínyloleqboleq napísal:ty myslíš, že alza všetko vrátené v rámci 7 dní dáva už ako "rozbalené" a podobne ?pochybujem...
Zdroj som reklamoval na pobocke v TN. Okrem krabice som priniesol vsetko prislusenstvo (kable, cd a manual). Prislusenstvo mi chlapik vratil, vraj to na reklamaciu nepotrebuju. Cca po mesiaci mi prisla SMS, ze moja reklamacia bola vybavena a vratia mi peniaze. Dostal som dobropis s popisom, vraj im mam zaslat cislo uctu a OP. Poslal som im IBAN. Email sa mi vratil naspat, vraj potrebuju cislo uctu_Mato_ napísal:Reklamoval uz niekto v Alze UPS? Priblizne pred rokom som zakupil tento model a dnes v noci "zdochla". Resp. funguje, ale iba ciastocne, zalozny okruh na baterie nefunguje a UPS sa tvari, ze nejde zapnut. V noci nebol u nas ziadny vypadok elektriny ani nic podobne. UPS ma 3 vystupy. 2 su zalohovane cez bateriu (aktualne nefunguju) a 1 vystup sluzi iba ako prepetova ochrana (ten funguje).
Potrebujem na reklamaciu aj original krabicu? Nie som si totiz 100% isty, ci som ju odlozil do pivnice alebo vyhodil. Mozem tovar reklamovat aj na niektorom z predajnych miest? (u mna je najblizsie TN) Nakolko som tovar zakupil cez internet s dorucenim domov.
Miestom pre uplatnenie reklamácie je Alza.sk - Prievozská 18, 821 09 Bratislava, príp. ak je kupujúcim spotrebiteľ, môže tovar reklamovať i v pobočkách predávajúceho, kde došlo ku kúpe tovaru (pre urýchlenie vybavenia reklamácie však odporúčame vyššie uvedenú adresu).