no cize ked vymenil chladic od MSI za AC zaruka nepada? myslel som si ze takym zasahom automaticky o nu prichadzam, tak to je dobra sprava, casom by som ho tam urcite nahodil
pokial neposkodis skrutku, tak neprides o zaruku. V pohode mozes vymenit, len uchovaj povodny chladic, skrutky zasktutkuj spat do chladica a na zakladni nechaj obod povodnej pasty
oukej dik no zatial je AC dost drahy cca 60€ uvidime mozno na vianoce a zalezi vsetko od toho aky bude ten TF3 ak to nebude hucat a budu dobre teploty nebude dovod menit
zajtra utekam pre Hawka yes heh
Popravde ? ja nemam problem dal som ho na giga a odkedy v izbe nemam 30C cez hranie o nom ani neviem sustia ventilatory ale ziadne tornado sa nekona... PCB je velmi kvalitne pamate maju sice len pliesok ale aj ten pri vysom oc a napati zvlada mne to nepadalo a to mam default dost vysoke napatia
Ja som s kartou spokojny a ak by som si mal vybrat znovu tak si ju kupim zas
super dik za nazor, cize default TF3 vyzera byt celkom slusny, v tom pripade netreba nic neriesit kazdopadne zajtra budem mudrejsi,
tak HAWK uspesne nahodeny a zatial velka spokojnost teploty vo full zatazi neprekrocia 70°C no ale na 60% vetrak je to dost pocut ale samozrejme pri hre to clovek nebada, inac ak je na auto tak je nepocutelna
fakt som nadseny z HAWKA, zatial som neskusal OC myslim ze ani neni treba momentalne, ale casom urcite
jaj jasneee
defaul napätie 1.065
frekvencie som zatial nedvihal cize ohladom OC nemozem zatial povedat nic
na default 950/1900/2100 mam idle teplotu okolo 40°C a v burne bola najvyssia namerana 75°C
otacky ventilatoroch - AUTO a upravena krivka
pri hrani je hlucnost prijatelna ale nakolko som bol zvyknuty na AC accelero tak od 50% tento twin frozr3 "hučí" a nad 50% to je teda poriadna turbina hold AC je AC, zvazujem casom kupu accelera ked bude lepsia cena snad casom, bo 60€ je hodne momentalne ale rozhodne to bude masaker a vynikajuci teplotami a myslim ze o 100% lepsou hlucnostou ako ma default TF3
ale ked to zhrnem tak karta ma velmi prijemne prekvapila, oproti starej 280-tke je narast vykonu obrovsky cize max spokojnost
jj vyskusam dat na 1GHz s default napätim, uvidime, ozaj je nutne prepastovat? no momentalne sa mi s tym nechce moc babrat a teplota neni az taka zla si myslim skorej mi mierne vadi hluk, ako som spominal stara 280-tka + AC extreme konstantne na 50% nepocutelna a na nej som mal teploty MAX 55-60°C v zatazi
je to len vec zvyku ked mas uplne ticho potom ti toto pride ako pomerne hlucne od tych 50% a vyssie ale da sa to prezit
No keby si prepastoval (mne sa po zapaceni teploty pekne zlepsili) mohol by sisi upravit krivku a grafa by bola tichsia napr.
tak tak su to len 4 sroby