Všetko o mobilných telefónoch, tabletoch, fitness náramkoch, smart hodinkách a iných prenosných zariadeniach. Diskusia o mobilných sieťach, operátoroch a ponukách. Toto nie je nákupná poradňa!! Taktiež zadeľte tému do dobrej podkategórie
@ glirpiPC: V tomto pripade som si urcite skusil vymenit bateriu sam. Rozobrat telefon nie je nic zlozite (ani zlozit ). V tomto videu to chlapik pekne vysvetlil a predviedol.
Na Ebay som videl original baterie za nejakych 11£.
glirpiPc napísal:takze by som rad vedel kam mam tu "slapku" teraz poslat..
Predajcovi, od ktoreho si to kupil. Jaj, ty ze necitas ze mas na to nejaku 30-dnovu zaruku, ci dokonca ziadnu ? Nuz, tak si ju hod do kanala... Ospravedlnujem sa, to by bolo ekologicky nezodpovedne... Zober ten telefon, chod do nejakej predajne kde predavaju telefony, kup si novy a tuto nokiu si nechaj ekologicky zlikvidovat.
glirpiPc napísal:hej lumia exclusive.. tu moju mozem akurat tak vyhodit.. v nokia care dal ##634# a pri polozke baterka ziadne udaje.. prebehol to nejakym softom a tiez. samozrejme kupovana na inzerat jej povod je GB, ziadna zaruka. dovi dopo.. som zlodej, telefon som v krabicke s kompletnym prislusenstvom a foliami ukradol..
takze by som rad vedel kam mam tu "slapku" teraz poslat..
keby si nevedel co s nou, tak ti ju rad ekologicky zlikvidujem samozrejme mi je luto tej nokie a ze sa zrovna pokazi, ked neni v zaruke...
na tvojom mieste by som skusil vymenit baterku, pripadne to len rozobrat a zlozit
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Mozno mu to nechcu opravit ani ako pozarucny servis. My tiez u nas neservisujeme zariadenia dovezene mimo nas, kedze niektore znacky dovazame na slovensko ako jedini.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
toto tam mam no vies hadik, mne je to tak dost jedno, islo mi o to ICS a toto bola podla XDA jedina moznost ako to spravit momentalne, kedze potrebujem ICS vyuzivat velmi moc, moc na vyber nemam.
chcem sa spytat mam novu nokiu lumiu 800.
Som ho updatoval teraz a pri hrach mi to vresti 1/30 reve ovela viac ako ked nastavim 10/30. Atd.
Dalsia vec MMS, ked chcem stiahnut obsah musim si rucne nastavit zapnute datove prenosy, stiahnut MMS a potom to vypnem.
Ma niekto podobne skusenosti?
Vdaka