Všeobecná diskusia
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
v mojom pripade je laktova opierka ako cely diel strednej konzoly, akurat, ze v europe ju nedostat a neda sa objednat ani cez Hondu (ale to by bola ina palka)... takze ostal e-bay + precalunit do koze
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
vieš čo mi môžešBorec napísal:ničí sa tam prd, respektive sa to ničí minimálne. akurát opäť niekto chce byť za každú cenu najmúdrejší a opať musí všetko riešit s max vážnostou. snake, si ako malý chlapec niekedy, zvlášt ked si k niečomu naklonený, tak ako to nerobia ostatný. potom je každý okrem teba debil. ach jaj:-)
aspoň je sranda keď sa čertíš
.
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
ludia, nemusite rypat do snake-a
staci par sekund googlenia a minimalna znalost anglictiny
staci par sekund googlenia a minimalna znalost anglictiny
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
stale sa tu hadate koli prevodovke
ked to zoberem len z fyzikalneho hladiska. aj slabsi ale dhldobejsie vyvijany tlak dokaze trvdu vec ohnut. zoberieme teda ruku polozenu na pake. paka je vlastne len kus tycky. ked sa budem rieadit toho co som vyzsie napisal moze dojist ku zkriveniu tejto tycky. iked monzno milimeter po dlhom obdobi ale aj tak. mozno kecam, ale ak ta ruka nici aj nieco ine tak by ma to zaujmalo. len prosim nedavajte tu uz odpovede typu pouzi google. ak mate niekto priamy link tak ho sem postnite, aby sme sa neprehrabavali tonou neuzitocnych informaci ktore google vychrli
ked to zoberem len z fyzikalneho hladiska. aj slabsi ale dhldobejsie vyvijany tlak dokaze trvdu vec ohnut. zoberieme teda ruku polozenu na pake. paka je vlastne len kus tycky. ked sa budem rieadit toho co som vyzsie napisal moze dojist ku zkriveniu tejto tycky. iked monzno milimeter po dlhom obdobi ale aj tak. mozno kecam, ale ak ta ruka nici aj nieco ine tak by ma to zaujmalo. len prosim nedavajte tu uz odpovede typu pouzi google. ak mate niekto priamy link tak ho sem postnite, aby sme sa neprehrabavali tonou neuzitocnych informaci ktore google vychrli
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Ja sa nehádam o ničom, kto chce, vysvetliť mu to môžem (+ ak nájdem diagram tak to bude plus), na chytrákov serem, nech si tam majú aj nohu a radia bez spojky.
.
- panasonic650
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 13. Jan, 2009, 23:24
Este ze ja sahnem na paku 2x za jazdu. Na zaciatku ked nahodim D a na konci ked dam P. (samozrejme obas aj R )
ja by som si rad precital o tom nieco lebo sem tam mam tento zlozvyk.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
tak sem nieco linkni, zas umrem o nieco mudrejsi
tiez sa musim priznat ze mavam take tyky ked mam ruku na pake, ale vacsinou v meste kde stale radim. inac som si od toho odvykol a ruky mam na volante . hlavne po zhliadnuti videa kde je vidiet ze v pripade havarie s jednou rukou nedokazes tak ukocirovat auto ako s dvoma
tiez sa musim priznat ze mavam take tyky ked mam ruku na pake, ale vacsinou v meste kde stale radim. inac som si od toho odvykol a ruky mam na volante . hlavne po zhliadnuti videa kde je vidiet ze v pripade havarie s jednou rukou nedokazes tak ukocirovat auto ako s dvoma
.. v meste sa ani inak neda jazdit bez ruky na radičke..
všade kruháče (jak na kolotočoch..) a husta premavka (start/stop) :/
všade kruháče (jak na kolotočoch..) a husta premavka (start/stop) :/
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
napriklad: http://forums.nasioc.com/forums/archive ... 06309.html
ak by niekto nerozumel: 1. post: v manuali je napisane, ze tym mozes poskodit prevodovku
nasledujuce posty: dost vela ludi, ktori hovoria, ze takto si prevodovku naozaj poskodili, hovoria, co sa konkretne moze poskodit
urcite taktiez zalezi ako tu ruku na pake mas....pokial si tam tu ruku naozaj polozis ako ked ju polozis na stol, tak to asi nebude robit dobre, no pokial ruku drzis svalmi a mas ju na pake len preto, lebo casto radis, no netlacis na nu, malo by to byt asi v poriadku
ak by niekto nerozumel: 1. post: v manuali je napisane, ze tym mozes poskodit prevodovku
nasledujuce posty: dost vela ludi, ktori hovoria, ze takto si prevodovku naozaj poskodili, hovoria, co sa konkretne moze poskodit
urcite taktiez zalezi ako tu ruku na pake mas....pokial si tam tu ruku naozaj polozis ako ked ju polozis na stol, tak to asi nebude robit dobre, no pokial ruku drzis svalmi a mas ju na pake len preto, lebo casto radis, no netlacis na nu, malo by to byt asi v poriadku
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
radsej by som videl poriadny clanok ako kopu ludi tlachajucich na fore, aj ked som ochotny tomu verit, ale na nete sa uz popisalo vselico (aj o prirobeni piateho valca to tu uz tiez davnejsie niekto postol)
Steam: michalsveto
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
jj ten valec to bolo huste
ale myslim ze celkom zaujmava tema, AKo narabať s riadiacou pakou
ale myslim ze celkom zaujmava tema, AKo narabať s riadiacou pakou
suhlas o vela veciach nevieme ako naozaj funguju
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
to jo no... clovek sa uci cely zivot skratka..
Steam: michalsveto
tak nájdi, prípadne si to naštuduj, kúp si auto/prevodovku a sprav s tým testy, inak tieto reči nie sú o nič lepšie než tliachanielandrower napísal:radsej by som videl poriadny clanok ako kopu ludi tlachajucich na fore, aj ked som ochotny tomu verit, ale na nete sa uz popisalo vselico (aj o prirobeni piateho valca to tu uz tiez davnejsie niekto postol)
.