dexterav napísal: Ne 01. Mar, 2020, 15:36
nejde o to či stojí bol to len príklad
ano ale aj tak začínajú reálne na 50e+ a sú aj za 100,ano 1x140 ...
také skrinky stoja od najjednoduchších 50e až po cca 200e a sú komplet holé, len skrinky a pár skrutiek
reálne ti kúsky AL+ pozink nie sú hodné ani 100e často vzhľadom na kvalitu
proste to je zbytočne predražené cca o 200e
Možno som len zle pochopil ale H1 nie je vôbec predražená. Pôjde o tovar s nízkym predajným objemom = značne vyššie náklady na výrobu (strojový čas). Taktiež je v skrinke predinštalovaný PCIe riser, to je ďalší 30€ (maloobchodná cena) ekvivalentný produkt.
Inak musím povedať, že ja som najprv nejako nerozmýšľal nad barebones verziou ako užitočnou ale teraz by som ju naozaj bral, ako hovoril Miňo, tam sa pomestí aj nejaká menšia čierna Noctua. Zdroj by som aj tak preferoval SF od Korzára, čo je absolútne fantastický zdroj (a SFX, nie SFX-L ako je, myslím, ten Seasonic).
Prekrížené prsty, ja som reálne zvedavý a bral by som ju, o pár mesiacov nebudem mať HDD v skrinke a Evolv Shift bol...well, trošku fail z hľadiska airflowu a tá ich nová Air verzia s debilním filtrom ako z reproduktorov je tak amatérske ako len niečo môže byť - to by som čakal ako nejakú naozaj obrovskú improvizáciu od nejakého DIY výrobcu a nie od takej firmy.