Ahojte. Možno to tu bolo, nenašiel som.
Prečo mi nejde nainštalovať pod Vistou x64 SP1? Ide to len pod x86 systémom?
Píše mi niečo že nemám kompatibilný systém či čo...
<ahojte ja ked zapnem tuto hru tak sa mi zacne akoby kolisat obraz je to normalne? a ked jazdim autom tak je stale pusteny plyn cize ani pridavat nemusim idem samo...>
Kúpila som v obchode nejakú jazmínovú ryžu sedemtisícšesťsto X ,ktorá je položená na Haj-Tech lopáriku AM päť Aršok, či ako sa to vyslovuje, spolu s 256 000 000 000 bitov pamätania Krála kameňov . To som odviezla jednou terou , voláme ju Strašiak Apačov a k nej máme aj vlečku ,ktorá ma tri vrtule ,tuším rok výroby siedmeho deviaty o nula nula východného času. Na tu vlečku treba minimálne 1.073 konských síl , z uložením motora v tvare XTX. A pri tom sa pozeráme na krajinku cez čelné sklo o šírke tritisíc milimetrov.
Samozrejme ,štebotavé zvuky polovodičov počúvame z každej strany ,len si pritom treba dávať pozor na tých pätnásť kanálov po ceste, tak že po tme radšej nikam nechodím .
riesenie velmi jednoduche stoji nejakych 1200-1300SK pokial toto riesenie nieje pre teba vyhovujuce doporucujem to tu dalej nerozoberat lebo sa to bude tocit kolo misy z ovocim dufam ze sa chapeme..
Ako spustim vlastne radio ? Som spravil vyber best-of pesnicie z GTA IV a nejake to vlastne a chcem to mat na vlastnom radiu...
Hmm, som vtej prvej misii od toho "J" mal som ist na mercedesi s 3oma muzmi do starej rafinarie a tam mam ist niekam do jedne z haal, ale neviem sa tam dostat, absolutne ziadne dvere, rebriky, lesenia, nic... Skusal som ist po rurkach, ale ani take cesta nevedie... Ako sa tma mam dostat ?
mno Matu3s nevydrzal som to stou helinou a cheatol som si ju pohlad na mesto ozaj super ale to ovladanie je hadam za trest vsak to je hruza to ani radsej tu misiu z helinou necem.... ako ked sa da na toto zvyknut tak nechapem...
nahodou s tym vojenskym vrtulnikom sa mi perfektne lieta ale tak sila zvyku asi... horsi je ten maverick ci jak sa to vola v gta 4ke s tym sa mi horsie lieta...
inac tu v gtacku sa asi nenachadza padak ze?
Maticna :Asus Striker II Formula | Procesor :Intel Core2Duo E6850 @ 3.3GHz | Chladic CPU :Thermalright Ultra 120 eXtreme + Noctua NF-P12-1300 | Graficka :2* MSI GeForce NX8800GTS T2D512E OC PCX | Chladic VGA :2* ZALMAN Z-Machine GV 1000 | Ram :CORSAIR DDR2 2x2048MB 800MHz TWIN2X C5DHX Techn. | Hdd :Hitachi 320GB 7200rpm 16MB Sata2, Hitachi 500GB 7200rpm 16MB Sata2, Samsung SpinPoint F1 640GB 7200rpm 16MB Sata2, Samsung SpinPoint F1 1000GB 7200rpm 32MB Sata2 | Zdroj :Fortron 600W Epsilon FX600-80 | Case :NZXT ZERO Tower Crafted Series | LCD : LG 22" LCD L225WT-BF 5ms 5000:1 DVI
cool_point napísal:Ahojte. Možno to tu bolo, nenašiel som.
Prečo mi nejde nainštalovať pod Vistou x64 SP1? Ide to len pod x86 systémom?
Píše mi niečo že nemám kompatibilný systém či čo...