Akcie/Zľavy/Výpredaje
- d3Xter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00
Re: Akcie/Zľavy/Výpredaje
objednane v utorok a dnes mail s dodanim 6-8 dni, wtf
Fakt? Ja som tiez objednaval utorok, veci uz mam doma. Zajtra cakam veci zo vcera a v pondelok z dneskajska
Veci z pondelka ešte balia a neposlali, utorkové mám doma a včerajšie ešte nepotvrdili.
ITX >>> ATX
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Boha, zľavy, že nám všetkým odstrelilo dekelt a ešte sa sťažuj. Ide to z DE, raz som objednával z Aboutyou a to tiež šlo dlhšie. Plus je tam víkend, inak by si mal možno 5-6 dní dodanie.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- d3Xter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00
loleq na teba skoda daco pisat
Veď má pravdu. Kde inde si videl také ceny? To je taký problém si počkať pár dní? Tak či tak to nebude zrejme toľko trvať.
Mne dnes došla do balíkomatu zásielka z pondelka. Takže to balia asi všelijako. Ale inak maximálna spokojnosť. Teraz možno ľutujem, že som neobjednal ešte jeden pár topánok. Uvidíme čo ešte prichystajú za zľavy.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38
to zalando sú šmelínci som mal v košíku veci, musel som odbehnúť a už nie sú v zľave pod kódom zľavy, ja som bol v tom že kupón platí do tej 22:00 ako predtým
Ja som včera objednal Timberland Premium topánky na zimu za necelých 80€. V predajni sa to predáva za 200€ +. Krásna zľava.
Kiez by som ich uz nemal.
Moja jedna objednavka dosla, dalsie 2 v preprave a jedna je v stave "dostali sme vasu obj".
Moja jedna objednavka dosla, dalsie 2 v preprave a jedna je v stave "dostali sme vasu obj".
.
-
- Pokročilý používateľ
Som zvedavý aký bude ďalší kupón
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Akoze ak niekomu treba sluchadla... https://www.zalando.sk/urbanista-miami- ... 0-a11.html
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
ale to este v zlave co bolo tak extra zlava naskocila s kuponom?netreba mi teraz ziadne satstvo a celkovo na to minam.najmenej penazi, len aby som vedel do buducna
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Pokročilý používateľ
znova dali aj tie pôvodné veci do ponuky so zľavou.. už som objednal čo som dnes chcel