Všeobecná diskusia
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
a co ked telefon strcim do vykuchaneho plysaka?
policia - samostatne zarobkovo cinna organizacia (nehovoril som to ?)mirjak napísal:je to osetrene takto:
Používanie telefónu vodičom počas jazdy okrem telefonovania s použitím systému "voľné ruky" alebo vykonávanie inej obdobnej činnosti,
ktorá nesúvisí s vedením vozidla - 60 €
na "obdobnu cinnost" sa opytaj policajta
jedlo , pitie , cigy
Spoiler: ukázať
@jcdenton12 - nechcem tu zacat flame, ale prednasajucemu povedz, ze mu odkazujem, ze je K*k*t a este s velkym K, chvalit sa s hentakou vecou.
Momentalna kampan v USA:
Momentalna kampan v USA:
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
v ankete mi chyba nieco ako "obcas pozriem" alebo nieco v tom style
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
tak tak, ja tiez len obcas si to pozrem... ne jak povedzme big bang theory ze kazdy diel hned jak vyjde kuknem
Steam: michalsveto
nemozem si pomoct, ale akoby niekto capol na Ackovy merceces masku z octavie... vseobecne sa mi sucasny dizajn skodoviek celkom paci (ano, viem, som jeden z mala), ale toto je hlboko aj pod urovnou tata motors
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
Škoda odhalila nové logo
V jednoduchosti je krása... ešte keby autá začali robiť také, na ktoré by sa dalo pozerať... od Felicie ešte pekné auto nevyrobili...
V jednoduchosti je krása... ešte keby autá začali robiť také, na ktoré by sa dalo pozerať... od Felicie ešte pekné auto nevyrobili...
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
nahodou superbobor combi je velmi peknySTENLY napísal:V jednoduchosti je krása... ešte keby autá začali robiť také, na ktoré by sa dalo pozerať... od Felicie ešte pekné auto nevyrobili...
superb,superb combi, octavia su nice a aj fabia sa da prezit, ale kombi uz nie
snake ocakavas naval policajtov do GA?
zachvilu bude sered a GA policajnym mestom aj ked u nas sa uz davno zdekovali
zachvilu bude sered a GA policajnym mestom aj ked u nas sa uz davno zdekovali
ja mam <>, bratranek robi fizla, takže tuna s monocajtmi prob nemám
.
ako testuje vw auta... najviac ma na tom mrzi to, ze zatial co oni len na takom povrchu testuju, my po takych cestach jazdime kazdy den
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.