Posilnovanie
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Re: Posilnovanie
Prepáč quicky, ale ak má niekto 173 cm a 80kg, tak to podľa mňa určite nie je mušia váha. Ale zasa to ani nie je dôvod na znepokojenie. A akým superlatívom by si pomenoval moju váhu, ak ti poviem, že mám 183cm a 62kg?
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Spoiler: ukázať
Presne tak
Lebo mas 130? Tak isto si ty musia vaha pre poltonove prasa. Ak ma 82kg na jeho vysku, cvicit asi necvicil a pise ze chce schudnut, tak to idealne veru nebude.
Lebo mas 130? Tak isto si ty musia vaha pre poltonove prasa. Ak ma 82kg na jeho vysku, cvicit asi necvicil a pise ze chce schudnut, tak to idealne veru nebude.
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Preto som najširší v partii ( tam sú také rozmery, ako 180cm a 65kg a pod )
A chcem proste kus zhodiť....
A chcem proste kus zhodiť....
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
a ake je to bmi ? neviem podla mna chlap by mal byt chlap,ale to je kazdeho uvazenie
ako vravim zaklad je uprava stravy a potom cvicenie ,teda aerobna aktivita ,v kazdom pripade 80percent uspechu je v jedle
ako vravim zaklad je uprava stravy a potom cvicenie ,teda aerobna aktivita ,v kazdom pripade 80percent uspechu je v jedle
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
sa necudujte ze je mu to malo
krutibrko ma podla BMI nadvahu..bmi je ale nie velmi presne..niekto moze mat prilis vela svalstva..ale sak sam zhodnotil ze treba dat dole
krutibrko ma podla BMI nadvahu..bmi je ale nie velmi presne..niekto moze mat prilis vela svalstva..ale sak sam zhodnotil ze treba dat dole
-
- Pokročilý používateľ
boze jaky som tam slaby sypat by to chcelo cely rok
tak podla bmi by som zomrel tak isto ako coleman ... to je tak pre zeny sediace v kancelarii
treba vela fitnes a stravu a bude to ok,ja som za 5tyzdnov dal dole 16kg a pokracujem a viac menej som skoro vobeeeec necvicil,stale choroba,rameno,skusky,malo spanku,proste cele zle
tak podla bmi by som zomrel tak isto ako coleman ... to je tak pre zeny sediace v kancelarii
treba vela fitnes a stravu a bude to ok,ja som za 5tyzdnov dal dole 16kg a pokracujem a viac menej som skoro vobeeeec necvicil,stale choroba,rameno,skusky,malo spanku,proste cele zle
BMI nie je vhodne pre sportovcov, a uz vobec nie kulturistov.
-
- Pokročilý používateľ
tak to je snad kazdemu jasne
Potom mi je divne odkial si zobral, ze je pri 82kg a tej vyske kost a koza pricom o nom takmer nic nevies.
Ak chce chudnut tak spominane kardio a upravena strava
Ak chce chudnut tak spominane kardio a upravena strava
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
hod sem bezny jedalny listok z tych 5tyzdnov, aspon orientacne pls.quicky napísal: treba vela fitnes a stravu a bude to ok,ja som za 5tyzdnov dal dole 16kg a pokracujem
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
google ?
-
- Pokročilý používateľ
nemam ustaleny jedalnicek ,stale jem podla chuti
snazim sa co najviac bielkovin a co najmenej tukov a sacharidov
tj vacsinu stravy proteinove napoje s vodou, nizkotucne jogurty,cottage chees, kuracie/morcacie prsia +priloha zelenina ,prazenica 2-3vajicka ...dost monotonne ale clovek si zvykne a uz to potom nevnima:) pred treningom som si dal bud hroznovy cukor alebo nejaku musli tycinku
na pitie mineralka,voda ,iontovy napoj .... uplne som vysadil kofolu a pod , alkohol nepijem skoro vobec-tym myslim aj mimo diety
cca 5-6 krat denne som jedol male porcie ,kazde 2hodinky ,ako kedy vyslo
snazim sa co najviac bielkovin a co najmenej tukov a sacharidov
tj vacsinu stravy proteinove napoje s vodou, nizkotucne jogurty,cottage chees, kuracie/morcacie prsia +priloha zelenina ,prazenica 2-3vajicka ...dost monotonne ale clovek si zvykne a uz to potom nevnima:) pred treningom som si dal bud hroznovy cukor alebo nejaku musli tycinku
na pitie mineralka,voda ,iontovy napoj .... uplne som vysadil kofolu a pod , alkohol nepijem skoro vobec-tym myslim aj mimo diety
cca 5-6 krat denne som jedol male porcie ,kazde 2hodinky ,ako kedy vyslo
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
BMI je Body MASS Index a neslúži pre informáciu, či má niekto 15 alebo hoci 40% tuku.
BMI je zaujímavé pre iné charakteristiky, napríklad záťaž kardiovaskulárneho systému, kĺbov - kolenám je jedno, či nosíš na trupe 100 kg tuku alebo svalov, srdcu v podstate tiež.
Podľa mňa je v kulturistike zaujímavejší pomer obvodu hrude a pása - tam sa hneď ukáže, kto je kulturista a kto tučné prasa, ktoré síce má v hrudi 130 cm, ale v páse tiež.
Čo tam po tom, že benchuje 150 kg?
S tým môže robiť akurát tak vyhadzovača na diskotéke.
Stále zastávam názor, že kulturista má byť mohutný v hrudi, úzky v páse a s mohutnými stehnami - teda postava ako presýpacie hodiny.
BMI je zaujímavé pre iné charakteristiky, napríklad záťaž kardiovaskulárneho systému, kĺbov - kolenám je jedno, či nosíš na trupe 100 kg tuku alebo svalov, srdcu v podstate tiež.
Podľa mňa je v kulturistike zaujímavejší pomer obvodu hrude a pása - tam sa hneď ukáže, kto je kulturista a kto tučné prasa, ktoré síce má v hrudi 130 cm, ale v páse tiež.
Čo tam po tom, že benchuje 150 kg?
S tým môže robiť akurát tak vyhadzovača na diskotéke.
Stále zastávam názor, že kulturista má byť mohutný v hrudi, úzky v páse a s mohutnými stehnami - teda postava ako presýpacie hodiny.
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
presne tak,u mna je vrchol kulturistiky stale arnold a to mi z hlavy nevybije nikto
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
Pre mňa je kulturista ten, kto nepotrebuje zneužívať lieky a to Arnold veru robil a v nemalom množstve.
Na druhú stranu Arnold dbal na to, aby jeho postava aj vyzerala a nebol neforemné 140 kg monštrum, aké sa dnes predvádzajú na súťažiach.
Na druhú stranu Arnold dbal na to, aby jeho postava aj vyzerala a nebol neforemné 140 kg monštrum, aké sa dnes predvádzajú na súťažiach.