Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím
- Reinok
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Št 20. Mar, 2008, 14:00
Re: Pretaktovanie.sk Folding@Home (najmä GPU) tím
CPU o 100Mhz menej a grafika na default, ešte som ju predtým prepastoval a mám teploty o 6stupňov menšie...predtým na neprepastovanej karte mi to nepadlo
Moto: Yamaha FZ8 Fazer
no neviem co s tym mam ja ale skusam to rozbehnu na notebooku ale marne
Gpu klient mi nejde, lebo ze vraj nema podporu a to mam HD2400 s 9.9catalystom
Cpu client ten ked na neho ukazem mysou pise ze working 0/1500 a toto je tam aj cely den
vie mi niekto poradit??
Na pc nemozem teraz pocitat kedze mi odislo moje LCD co som mal a nahradu za neho nemam...
Za cca 2 tyzde budem moct pocitat aj ja na 4870
Gpu klient mi nejde, lebo ze vraj nema podporu a to mam HD2400 s 9.9catalystom
Cpu client ten ked na neho ukazem mysou pise ze working 0/1500 a toto je tam aj cely den
vie mi niekto poradit??
Na pc nemozem teraz pocitat kedze mi odislo moje LCD co som mal a nahradu za neho nemam...
Za cca 2 tyzde budem moct pocitat aj ja na 4870
Spoiler: ukázať
- Panoramix0903
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 19. Feb, 2006, 02:00
Ak by mal niekto záujem, tu je taký zjednodušený prehľad výkonu niektorých grafických kariet vo výpočtoch Folding@Home
a vedľa malá ukážka dobre postaveného počítača na Folding@Home
a vedľa malá ukážka dobre postaveného počítača na Folding@Home
PSU: Enermax Liberty 500W | MB: ASUS-P5K SE/EPU | CPU: Intel Core 2 Quad Q9400 | RAM: Qimonda 64T128020HU3SB 4x1GB DDR2
HDD: Western Digital RE4 5003ABYX | DVD±RW: Samsung SH−S183L S-ATA I | SOUND: Creative Sound Blaster Audigy 2 VE
VGA: Sapphire ATI Radeon HD5670 PCI-E | LCD: EIZO FlexScan S1931-NSA-BK | [ CASE: Lian-Li PC-7B Plus II
COOLERS: Thermalright XP-90C | FANS: 1x Enermax Cluster 92mm + 1x Noctua NF-R8 + 3x NF-S12
HDD: Western Digital RE4 5003ABYX | DVD±RW: Samsung SH−S183L S-ATA I | SOUND: Creative Sound Blaster Audigy 2 VE
VGA: Sapphire ATI Radeon HD5670 PCI-E | LCD: EIZO FlexScan S1931-NSA-BK | [ CASE: Lian-Li PC-7B Plus II
COOLERS: Thermalright XP-90C | FANS: 1x Enermax Cluster 92mm + 1x Noctua NF-R8 + 3x NF-S12
dost vyrazny rozdiel ati/nvidia pri tomto. a bude to este viac s novymi fermi jadrami podla toho co citam . skoda ze sa ati/amd do tohto segmentu moc netlaci. nie su prachy asi na vyskum v tejto oblasti, su radi ked stihaju graficke karty na gaming + ovladace a kompatibilitu. ale uvidime, mozno aj ati v buducnosti nejak prekvapi
Radeon HD 5870 je po hardvérovej stránke lepšie na tom ako momentálna konkurencia, veľké nedostatky sú žiaľ v sw
s pozdravom, crux.
hej viem ze hruby fyzicky vykon je na strane ati ale im proste o FaH alebo vobec nejake vypocty cez gpu nejde
chcel by som sa opytat taku mensiu kktinu sry...
To musim tu pracu co mi pocita gpu vypocitat az do konca aby som zato dostral body??
thx
//
kka nechapem
1 400 000 mam vypocitane a ono mi to hodi novu ulohu????
potom mi to zase hodi nejaky erro s jadrom
potom sa to zase same zastavi a nechce sa to pohnut
OMG
vyzera to tak ze sa nato mozem asi ......
To musim tu pracu co mi pocita gpu vypocitat az do konca aby som zato dostral body??
thx
//
kka nechapem
1 400 000 mam vypocitane a ono mi to hodi novu ulohu????
potom mi to zase hodi nejaky erro s jadrom
potom sa to zase same zastavi a nechce sa to pohnut
OMG
vyzera to tak ze sa nato mozem asi ......
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 15. Sep, 2009, 19:59
Po skonceni ulohy sa ti tvoje stats ulozia no zobrazia sa az pri dalsom stats update. Aspon som to tak pochopil Mas GPU klienta?
no prave teraz som konecne jednu celu ulohu vypocital,
ano mam GPU klienta.
//
preco sa mi toto stava??
dik
http://www.upnito.sk/imggal.php?viewGal ... 93b52dc1b4" onclick="window.open(this.href);return false;
ano mam GPU klienta.
//
preco sa mi toto stava??
dik
http://www.upnito.sk/imggal.php?viewGal ... 93b52dc1b4" onclick="window.open(this.href);return false;
nepouzivaj original VIEWER co je k foldingu, ale fahmon.. ten napise co je za chyba..
a co sa tyka vykonu ATI kariet, tak pokial viem spravne, vsetky karty pocitaju iba s max 320 shadermi, cize taky HD4890 ide len na 40% a HD5870 na 20% vykon je rozdielny iba vdaka roznym frekvenciam (a optimalizaciam v jadre)
a co sa tyka vykonu ATI kariet, tak pokial viem spravne, vsetky karty pocitaju iba s max 320 shadermi, cize taky HD4890 ide len na 40% a HD5870 na 20% vykon je rozdielny iba vdaka roznym frekvenciam (a optimalizaciam v jadre)
uz viem preco sa mi to tam zastavilo
ze vraj koly tomu checkpointu
inak 400iter/s nieje malo nato ze mam 4870 pretaktovanu?
lebo nikedy mi to ide po 360 a niekedy nad 1500
moze to bym mojim cpu??
thx
ze vraj koly tomu checkpointu
inak 400iter/s nieje malo nato ze mam 4870 pretaktovanu?
lebo nikedy mi to ide po 360 a niekedy nad 1500
moze to bym mojim cpu??
thx
skus najprv uz spominany fahmon a napis ake mas PPD
2719.48PPDvalistar napísal:skus najprv uz spominany fahmon a napis ake mas PPD
vela? malo?
(ratam na pc)
to je priblizne ako HD4890 , ale taktiez zalezi na konkretnej ulohe, niektore su viac bodovane a niektore menej
jj tolko mam priblizne ja na 4870