Politicka debata
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
Re: Politicka debata
uvidime ako to dopadne...
no mi vysvetli, ako by sa dalo spravit, aby kruzkovanim odzdola sa tam R.F. nedostalShatterhand napísal:Tak krúžkuj od dola, a dopadnú tak - ani Fico sa tam dostať nemusí...stačí krúžkovať od dola
vies uprednostit 5 ludi, kt. pojdu na prve miesta zoznamu, ak budu mat dost "uprednostneni"
dalsia vec je, ze uprednostnit mozes iba v strane, ktoru volis... takze aby uprednostil stranicku konkurenciu od R.F., musi volit smer
samozrejme, bavime sa o 5tich ludoch, co budu katapultovany hore, takze pri zisku 5+ miest v parlamente, sa tak ci tak pojde podla bezneho zoznamu na kandidatke
prihliadnuc na fakt, ze poslanec sa moze vzdat svojho mandatu, a prenechat ho komukolvek inemu z partaie, tak ajkeby sa zakruzkovanim dosiahlo, ze tam nemaju byt ludia, ktorych nechces, aby boli, aj tak sa tam vedia dostat
dalsim "hybatkom" su ministri a tomu podobne menovane funkcie, kedze ludi na tuto poziciu sa vybera z poslaneckeho plena, a "pouzite" osoby sa doplnia dalsimi zo zoznamu v kandidatke ...
lava, prava, lava, prava ...
reakcia v diskusii
jasne,
na AMERICKU grammy
t.j. vrahovia z wall streetu...
jasne spiknutie
chce tvrdit niekto, ze to je nahoda...? dozaista je to madar...ved "zvukar" je cisto madarska profesia
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
@galen: A nie je to tak, že ak by Fica nikto nekrúžkoval, tak sa tam vážne nedostane?
@sm_oOx^: Už som to čítal, to je podľa mňa jasné, je to jeho hlas. A ešte aj na tom videu, kde to vyhlasoval za blud, sa sám usvedčil tzv. rečou tela Len smutné je, že ak by aj prokurátor konal tak, ako má, ako súdny dôkaz by to nestačilo. Po prvé - museli by vyšetrovateľom doručiť originál(ktorý by určite náhodou zhorel), a po druhé - priamo to tam nepovedal. Aj keď každý normálny, aj trochu nenormálny by mal vedieť, že Fico je už jasný...
@sm_oOx^: Už som to čítal, to je podľa mňa jasné, je to jeho hlas. A ešte aj na tom videu, kde to vyhlasoval za blud, sa sám usvedčil tzv. rečou tela Len smutné je, že ak by aj prokurátor konal tak, ako má, ako súdny dôkaz by to nestačilo. Po prvé - museli by vyšetrovateľom doručiť originál(ktorý by určite náhodou zhorel), a po druhé - priamo to tam nepovedal. Aj keď každý normálny, aj trochu nenormálny by mal vedieť, že Fico je už jasný...
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Spoiler: ukázať
co je v pripade digitalneho zaznamu "original"?
toto nie je jediny "dokaz", ale vsetko do seba pekne zapada...
este som zvedavy, co sa objavi zajtra :-D aj ked zamrzi, ze na ludi zrejme zaberaju len taketo spinavosti...
toto nie je jediny "dokaz", ale vsetko do seba pekne zapada...
este som zvedavy, co sa objavi zajtra :-D aj ked zamrzi, ze na ludi zrejme zaberaju len taketo spinavosti...
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
Originál by bolo to zariadenie, na ktorom to bolo originálne uložené, keď sa to nahralo. Proste prvý origo záznam.
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
to vsak nie je zaznam, original pri digitalnych mediach neexistuje.Shatterhand napísal:Originál by bolo to zariadenie, na ktorom to bolo originálne uložené, keď sa to nahralo. Proste prvý origo záznam.
.
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
Jakže "neexistuje"?!
Dám ti príklad, odfotíš si cicu na mobile (teraz je leto, kopa ich behá v shortkách a tak), tento súbor sa ti uloží na kartu, môžeš ho poslať kamarátovi, môžeš ho dať na web (radšej to však nerob), môžeš kopu iných vecí, a stále máš dočinenia s originálom. Aj keď ho skopíruješ, a mnoho iných vecí.
Nahrával si si kazety keď si bol malý? Tam sa jednalo o analógové ukladanie dát, tzn aby si si vyrobil kópiu, pustil si si kazetu a nahrávanie. Teraz si mal dve kazety, originál a kópiu (kdežto kópia strácala na kvalite a podobne). Ako vidíš, kópia/originál neni videorekordér (ako si ty písal v prvom príspevku o videokamere).
Chápeš?
Nahrával si si kazety keď si bol malý? Tam sa jednalo o analógové ukladanie dát, tzn aby si si vyrobil kópiu, pustil si si kazetu a nahrávanie. Teraz si mal dve kazety, originál a kópiu (kdežto kópia strácala na kvalite a podobne). Ako vidíš, kópia/originál neni videorekordér (ako si ty písal v prvom príspevku o videokamere).
Chápeš?
.
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
No...cice si fotiť nemusím, stačí sa prejsť po ulici Na kazety som si nahrával, jasné, ešte teraz mám nejaké nahrávky. O videokamere som sa ja nezmienil Áno, pri páskach sa to dá len hentak, lenže nezanecháva digitál na sebe aj digitálny popis? Že kedy vznikol a tak? Myslím tým, že sa to podľa mňa dá zistiť, či to bolo skopírované, alebo nie.
ide o to ze to moze byt skopirovane, aj tak to je original
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
po tom co som cital ako renomovany zvukar potvrdil ze je to autenticke a je to Fico tak tomu verim
lenze Ficovi musis aj tak dat poriadny dokaz... bude to podvrhnute a vsetci sa spojili proti nemu
nie, lebo uprednostnit hlasmi je mozne celkovo 5 ludi zo 150 (z kandidatky, ak je kandidatka mensia, tak z menej)Shatterhand napísal:@galen: A nie je to tak, že ak by Fica nikto nekrúžkoval, tak sa tam vážne nedostane?
najde sa 5 ludi s najviac kruzkami, a ti sa postavia na celo kandidatky
zvysok kandidatky sa posunie za nich...
napriklad maju najviac kruzkov: 100,15,25,150,149
tak potom sa nominuju poslanci v nasl. poradi:
100,15,25,150,149,1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,16...
ale kruzkovat mozes IBA na papieri, kt. hadzes do urny, tzn. zo strany, ktoru volis
ostatne takto ovplyvnit nemozes
a stale treba mat na mysli fakt, ze sa jedna o "moznost byt poslancom", ktoru ak je spravna disciplina v strane, clovek z pozicie 150 odmietne
lava, prava, lava, prava ...