T-Com DSL - info, novinky,...
Re: T-Com DSL - info, novinky,...
no, tak sa zda, ze uz prebehlo „zrychlenie“ aj u mna.. mal som 5mbit, teraz mam 4mbit..
Na orange je topic tu: http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... 12&t=83535
Spoiler: ukázať
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Je tu niekto z KE-okolie komu ešte nezvýšili rýchlosť? Okrem mňa? ... zrýchľujú ešte, či sa nato už vyprdli? Linku mám nastavenú ale rýchlosť nikde.
.
- Eddward
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 07. Dec, 2007, 08:00
podla mna by si mal mat zvysene ked mas na to linku, skus sem hodit viac info, co mas, kolko ide, kolko by malo ist
neskusal si zavolat technicku podporu ?
neskusal si zavolat technicku podporu ?
Core i7 8700K @ 4.8 Ghz + Noctua NH-D15 | 16GB DDR4 3200Mhz CL15 Corsair | MSI Z370 GAMING PRO CARBON | MSI RTX 2080 GAMING X TRIO | Crucial MX500 2TB SSD
Samsung 970 EVO 500GB NVMe | Seasonic Prime Ti Ultra 750W | W10 x64 Pro v1809 | Fractal Define R4 Black + 3x NF-A14 | DELL U2515H 1440p
Samsung 970 EVO 500GB NVMe | Seasonic Prime Ti Ultra 750W | W10 x64 Pro v1809 | Fractal Define R4 Black + 3x NF-A14 | DELL U2515H 1440p
volal som na technicku podporu ohladom niecoho ineho. Ale spytal som sa aj na zrychlenie, lebo v dedine uz prebehlo, ale nasu pripojku nezrychlili. Chlapik hovoril ze parametre linky su v pohode a ze sa mam ozvat po novembri keby medzitym nezrychlili. Tych, ktorym to neslo asi budu riesit este raz na konci. Ale este im tam zavolam pred novembrom.
Spoiler: ukázať
- Leon
- Pokročilý používateľ
Edd : normálne mám stále ako už roky 10/1. Nastavené cez telekom stránku mám - Download: 15360, Upload: 1024. Upload mi už zvýšili z 512 na 1024 začiatkom septembra, ale download nič Nevolal som ale asi zavolám. Pýtam sa zatiaľ len informatívne, či tu je ešte niekto taký Ale pohár už mi preteká
.
- Eddward
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 07. Dec, 2007, 08:00
na telekom stranke to co vidis neznamena nic, to nie je nastavene nikde realne v ich systeme... ja som mal 8Mbit nastavene davno predtym ako sa co i len zacalo zrychlovanie v nasom kraji... a ako to dopadlo pri "realnom"zrychlovani vies...
musis to mat v prvom rade na DSLame nastavene a potom priamo realny profil musi byt zrychleny... na stranke telekomu neukazuje ani jedno z toho...
ja by som na tvojom mieste necakal na nic, zrychlovanie u nas uz prebehlo, ked to nemas zrychlene tak je niekde problem...
10Mbit by uz tak ci tak nemal existovat po zrychleni... keby ti to linka nedala tak by ti dali 8, ak by dala tak mas 15... nemas ani jedno z toho, takze ta museli jednoducho obist alebo proste niekde je nejaka chyba
musis to mat v prvom rade na DSLame nastavene a potom priamo realny profil musi byt zrychleny... na stranke telekomu neukazuje ani jedno z toho...
ja by som na tvojom mieste necakal na nic, zrychlovanie u nas uz prebehlo, ked to nemas zrychlene tak je niekde problem...
10Mbit by uz tak ci tak nemal existovat po zrychleni... keby ti to linka nedala tak by ti dali 8, ak by dala tak mas 15... nemas ani jedno z toho, takze ta museli jednoducho obist alebo proste niekde je nejaka chyba
Core i7 8700K @ 4.8 Ghz + Noctua NH-D15 | 16GB DDR4 3200Mhz CL15 Corsair | MSI Z370 GAMING PRO CARBON | MSI RTX 2080 GAMING X TRIO | Crucial MX500 2TB SSD
- Leon
- Pokročilý používateľ
aha ... super dík za povzbudivé slová
... inak ja by som ani 10 mbit nemal mať, keď už sme u toho. Keď rušili Turbo programy, tak som z 5mbit dostal zadarmo 10 mbit, lebo orežávali počet programov z 4 na 3. Normálne ide u mňa objednať len 5mbit (po starom). Ale tak napr stiv už má 1600 kB/s. A tiež mal len tú rýchlosť ako ja teraz.
... po prihlásení na modem mám toto (takže stránka telekomu fakt pekne kecá ),... tie dB sú aspoň dobré čísla? či sa nejak dá dostať bližšie s nimi k zrýchleniu
... inak ja by som ani 10 mbit nemal mať, keď už sme u toho. Keď rušili Turbo programy, tak som z 5mbit dostal zadarmo 10 mbit, lebo orežávali počet programov z 4 na 3. Normálne ide u mňa objednať len 5mbit (po starom). Ale tak napr stiv už má 1600 kB/s. A tiež mal len tú rýchlosť ako ja teraz.
... po prihlásení na modem mám toto (takže stránka telekomu fakt pekne kecá ),... tie dB sú aspoň dobré čísla? či sa nejak dá dostať bližšie s nimi k zrýchleniu
.
Leon s takym nizkym SNR tebe uz na 98 % net nezrychlia. Tvoja hodnota SNR je na hranici funkcnosti linky
- Leon
- Pokročilý používateľ
môžeš bližšie popísať, ktoré je ktoré? a aké by bolo lepšie a podobne? Nevyznám sa v tomfilipec12 napísal:Leon s takym nizkym SNR tebe uz na 98 % net nezrychlia. Tvoja hodnota SNR je na hranici funkcnosti linky
.
SNR margin na downstreame mas nizku hodnotu ...od toho a od attenuaton zavisi stabilita linky
aj vam sekal net pred zrychlenim alebo to iba mne ?