Counter Strike - problémy, postrehy, návody atď. ...
Re: Counter Strike - problémy, postrehy, návody atď. ...
A nebude chyba práva ten procesor? 2,5GHz je dosť málo, si myslím. A síce neviem, ako je spravený CS:GO, ale u CS:S zohrával procesor najdôležitejšiu úlohu.
Spoiler: ukázať
Veď práve to si myslím aj ja a neviem no možu ešte aj ramky..je ich iba 3 GB a 300 Mh/z.
Je to stále Source engine, pre vysoké FPS je výkon CPU dôležitý. Máš v nastaveniach povolený multicore rendering? Ak áno tak ti asi pomôže už iba upgrade CPU... ani si nenapísal aké AMD dvojjadro máš.
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Pi 08. Apr, 2011, 17:30
prosim Vas nedavno sa mi stalo ze cez moju steam penazenku kde mam poskytnute moje udaje kreditnej karty bolo 2x bez mojho vedomia strhnute po 10eur, je to mozne ze valve takto zneuzilo moje udaje kreditnej karty? mam slsp
- sanjuro
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 29. Dec, 2009, 18:45
mam 2500k na 4,4Ghz, s gtx670 na plnych detailoch stabilne 120fps, teraz mam docasne staru 9600gt a mam stabilne 120fps na najnizsich detailoch, mne z toho vyplyva ze tvoje cpu nestiha.tribulus napísal:Nemá tu niekto skúsenosť s grafikou AMD 7790 od Gigabite 1GB pri he Conter Strike Global Offensive? Pretože mne to ide ale len pri 30 fps čo si myslím je strašne málo na taku grafu a s dvojadrovým procesorom od AMD 2,5 GH/z.
MB: MSI B450 Tomahawk Max CPU: AMD 5800x Cooler: Alphacool Eisbaer 360 RAM: 2x8GB G.Skill 3600Mhz CL16 TridentZ Neo SSD: Intel Optane 900p 280GB SSD: Samsung 860 EVO 1TB GPU: Gainward RTX 4090 Phantom GS PSU: Corsair RM1000x Audio: Topping DX3 Pro v2 Case: Lian Li PC-O11 Dynamic White Monitor: LG CX48 Mouse: Logitech G Pro Keyboard: Corsair K65 Speed Pad: Logitech G640 Headphones: AKG K712 Pro
Si si istý, že si si nič v hre nekupoval, prípadne si si nedobíjal kredit do hry? Valve by ti údaje z kreditnej karty nezneužilo. To by si taká firma nedovolila. Skôr si daj pozor, aby sa ti niekto iný nedostal na účet. Zmeň heslo a pozri si posledné transakcie na Steame.fifo18 napísal:prosim Vas nedavno sa mi stalo ze cez moju steam penazenku kde mam poskytnute moje udaje kreditnej karty bolo 2x bez mojho vedomia strhnute po 10eur, je to mozne ze valve takto zneuzilo moje udaje kreditnej karty? mam slsp
Vďaka chlapci za radu je to naozaj CPU :/
nevie niekto ako sa overuje na steame kreditna karta?dobijal som si na steam 10e cez mamkinu visa kartu a chce to odomna nejake potvrdenie lebo 7 dni nemozem nic robit s nakupom atd.chce to nejake:
Zadejte přesné částky obou ověření:
Zadejte přesné částky obou ověření:
Skús pozrieť kontaktný email ktorý máš na svojom steam účte či ti tam náhodou niečo neprišlo. Pozri aj spamy.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
nevšimli ste si ako často padne cenou CS:GO ? dostal som chuť, no nemám náladu za to dať 10€
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Najblizsie naistotu na Vianoce... Skorej mozno jesenny vypredaj alebo vikendova akcia. Nemaju dovod to davat moc do zlavy, nakolko je to velmi dobre predavana hra a aj zlava teraz cez leto nebola nic moc.
- Monster1
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 20. Jan, 2009, 21:27
Tak 5E si myslim ze bolo jak zadarmo
Ryzen 5900X @ 5,05 GHz + Asus Strix B550-A Gaming+ Team Group Vulcan 2x8 GB @ 3200 MHz CL16 + Asus TUF RTX 3080 OC @1845/19800MHz 0,85V + Samsung 970 EVO 500GB + Crucial MX200 512 GB + Enermax Platimax D.F. 600W + Fractal Define R4 + 2xPhobya Noisebuster insulating mats + Noctua NH-D15 Chromax Black + 3x Noiseblocker Eloop B14-ps
Master of Hertz
Samsung Odyssey G7 27'' 240
Master of Hertz
Samsung Odyssey G7 27'' 240
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Ani nie, predtym bolo za 2.5€.