Tak najvacsi fail co som si vsimol je so Sansou v tomto diele... Ked nakonci hovori nieco v zmysle.. You haven't fed them for 7 days. You (have) said it yourself.. Pritom ona tam pred bojom ked to povedal uz nebola .. Odcvalala na koni, avsak v dalsom zabere je postava podobna tej jej..
proste fail
..tak,musim povedat,ze tento diel sa mi pacil,hlavne asi vybuch,necakal som,ze killne naraz tolko postav,potom Jon Snow aka Stark aka Targaryan,Cercei na trone,flotila isla na more,necakal som ani Dorn a jeho suky,zaujimave
EDITED!
Naposledy upravil/-a Pepeb007xx v Po 27. Jún, 2016, 13:17, upravené celkom 1 krát.
MB Asus B550-F CPU AMD Ryzen 7 5800X3D @4,4GHz CPU AIO Fracal Desing Lumen S36 GPU Sapphire NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XTX Vapor-X 24G RAM Patriot 64GB DDR4 SSD Samsung 990 PRO 2 TB PSU Corsair RM850x Case Fractal Design North Chalk White TG Clear Monitor Samsung 32''U32H850 OS Win 11PRO64SK Repro Edifier S880DB NAS Synology DS218play Noctua 20TB WD Red Surveillance Reolink RLN16-410 8TB UPS EATON Ellipse ECO800 Router Mikrotik hAP ac³ MESH 2×Asus RT-AX55 TV Philips 65OLED806 SoundBar Samsung HW-Q950A 11.1.4 Retro handheld Anbernic RG556 + Samsung PRO Ultimate 512GB GamePad Xbox wireless controller #grammarnazi #parfumslover Steam Pepeb007xx #DotA2 pretaktovanie klan: PC.SK Battle.net pepeb007xx#2925 #diablo4
..tak,musim povedat,ze tento diel sa mi pacil,hlavne asi vybuch,necakal som,ze killne naraz tolko postav,potom Jon Snow aka Stark aka Baratheon,Cercei na trone,flotila isla na more,necakal som ani Dorn a jeho suky,zaujimave
Ach, nesklamala časť,.. chudák Tommen sa celý zbláznil z toho ale výbuch bol parádna. Vrábčaci si konečne zalietali. Na druhú stranu škoda Margery. Konečne si Tomen začal zvykať na jej frndu a zrazu nič
... inak ak to správne chápem, tak Khaleesi je vlastne teta Jona Snowa ?
Tak Rhaegar je najstarší brat Daenerys a keďže Snow je Rhaegarov syn, tak áno, Daenerys by mala byť jeho tetuška , inak Daenerys sa narodila až po smrti Rhaegara
vzborne ukoncenie, som rad ze lanisterovci nie su pozabijany a na tron si sadla cercei. Ona je ten srpavny zaporak a manipulator. Neviem co mam cakat od Jaimiho v buducnosti, zda sa, ze moc nadseny nebol. Arya 100%, sice kratka scenka ale postacujuca.
Daenerys super zakoncena + spojenectvo s kralovnou. John - nova zapletka, z casti stark, z casti drak. Uvidime ako sa toto vyvinie. Aj tak ratam, ze nakoniec sa vsetci spoja proti WW. Teraz zase cakat rok
edit: s vyvrazdenim vtacikov, margey by som este pockal, uz par oziveni a zazracnych preziti tu bolo
Tak Rhaegar je najstarší brat Daenerys a keďže Snow je Rhaegarov syn, tak áno, Daenerys by mala byť jeho tetuška , inak Daenerys sa narodila až po smrti Rhaegara
... bola raz taká scénka, kde veštica predpovedala malej Cercei, že bude mať deti, ale ani jedno nebude na tróne. Jej deti sú už všetky po smrti. Zaujímavejšia je ale časť ... "the valonqar shall wrap his hands around your pale white throat and choke the life from you" ...
... toto bude určite Tyrion ako ju bude dusiť do smrti. Podľa mňa takto skončí seriál.
... btw zaujímavý fakt. Jednotlivé časti seriálov na IMDB majú cca 14 až 18 tisíc hlasov. Ak by aspoň 140 ľudí hlasovalo za hodnotenie 9/10. Tak štatistika by ukázala 9,9/10 priemer. ľahká matika ...
S06E09 má 116 tisíc hlasov a hodnotenie 10/10
S06E10 má 71 tisíc hlasov a hodnotenie 10/10.
... masaker