Pokuty, pokuty, pokutky :D
Re: Pokuty, pokuty, pokutky :D
mne prišla 2 týždne dozadu za diaľničnú z júla, minulý týždeň z augusta, tak čakám že tento týždeň príde zo septembra akosi som pozabudol na dodávke uhradiť, nepamätám ani že by prišla SMS o konci platnosti, nuž sa kousek predražila moja chyba nenarobím nič
NTB ASUS Vivobook M3504YA AMD Ryzen 7 7730U, RAM 16GB, 1TB PHONE iPhone 13 PRO - 256GB Watch Series 7 (45mm)
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Skoda len ze to tak meska, clovek by si kupil po prvej pokute znamku keby ze vie...
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 09. Máj, 2009, 15:09
Ja sa cudujem, ze nemeska este viac, tu uz nema kto protestovat.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Nerozumiem
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Od koho chodi pokuta z neplatnej dialnicnej? PZSR?
Ja mam silnu vieru v to, ze medzi miskolcom a KE nesu nejake schove radare staticke, bo bude zle.......
Ja mam silnu vieru v to, ze medzi miskolcom a KE nesu nejake schove radare staticke, bo bude zle.......
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
- zoom
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00
Naposledy, 2x expirovana dialnicna v 2022 a 2023, lebo som debil, tak to prislo od "agenda JISCD - Ministerstvo dopravy Slovenskej republiky" (do e-schranky na slovensko.sk). Ale to som chodil po Slovensku, tak neviem, ci bude rovnaka situacia aj pri jazde v zahranici.
Momentalne tam od 27.9. caka list od Hlavneho mesta SR za parkovanie, lebo mozem osrat celeho dementneho Valla tu. Niekto s mojim autom zaparkoval dna 23.9., takze celkom rychlovka vo vybavovani. Potom asi tyzden dozadu mi zaparkovali aj s druhym autom zle, nasla sa na mojom aute nalepka od Vallovych jeblin s nenaplnenym zivotom, ktorych jedina radost je chodit po meste a buzerovat ludi - tam este cakam na obsielku. Neplanujem to nejako riesit, pockam si na fikciu dorucenia, potom to otvorim, potom si pockam na posledny termin, potom to nezaplatim, potom pride upomienka, potom to mozno nejako zaplatim. Alebo si vypytam splatkovy kalendar, ze chcem 5x 10 eur zaplatit, lebo nemam na krabicove vino.
Momentalne tam od 27.9. caka list od Hlavneho mesta SR za parkovanie, lebo mozem osrat celeho dementneho Valla tu. Niekto s mojim autom zaparkoval dna 23.9., takze celkom rychlovka vo vybavovani. Potom asi tyzden dozadu mi zaparkovali aj s druhym autom zle, nasla sa na mojom aute nalepka od Vallovych jeblin s nenaplnenym zivotom, ktorych jedina radost je chodit po meste a buzerovat ludi - tam este cakam na obsielku. Neplanujem to nejako riesit, pockam si na fikciu dorucenia, potom to otvorim, potom si pockam na posledny termin, potom to nezaplatim, potom pride upomienka, potom to mozno nejako zaplatim. Alebo si vypytam splatkovy kalendar, ze chcem 5x 10 eur zaplatit, lebo nemam na krabicove vino.
z okresneho dopravneho prišla teraz 2x, btw do elektronickej schránky prišla predtým za druhé auto, ale teraz prišla poštou
hej no keby to poslali v ten mesiac jasne že ju človek hneď uhradí, takto majú hneď 1-2+ ale však čo sa čudujeme,
NTB ASUS Vivobook M3504YA AMD Ryzen 7 7730U, RAM 16GB, 1TB PHONE iPhone 13 PRO - 256GB Watch Series 7 (45mm)
- d3Xter
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 07. Apr, 2008, 14:00
skor sa cudujem ze si prekvapeny ked chodia aj sms aj maily
Automatická správa: Notifikácia o exspirácii úhrady diaľničnej známky
Upozornenie:
Na túto automaticky vygenerovanú e-mailovú správu neodpovedajte.
SMS si vôbec nepamätám že by prišla, mail môže byť no pri množstve spamu čo chodí na firemný mail tam je možné že sa prehliadol
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
Na to aby mi ale chodili tieto pokuty do e-schranky na slovensko.sk si to ale musim explicitne aktivovat, ze? ZE?
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
-
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Staci ze si si aktivoval elektronicku schranku a uz to automaticky posielaju tam
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 18. Sep, 2015, 00:29
Ja som si ju napríklad neaktivoval, ale oni mi ju aktivovali automaticky pri výmene OP za nový
Samozrejme ani nemali čítačku na elektronický občiansky a nemám ju ani dodnes....
Čiže také typicky slovenské, schránku ti vytvoria automaticky, čítačky nemajú, ty si máš dať nejaké heslo a kedže to vôbec nevyužívaš dávno si heslo zabudol, respektíve si ani nespomenieš že máš nejakú schránku založenú štátom...
Viem že som do rúk dostal nejaký leták a možno tam bolo aj políčko, kde som si mal poznačiť heslo (nie som si istý), ale veru neviem ani kde je ten leták a neviem ani to heslo
A takto to má 90% užívatelov štátom zriadenej elektronickej schránky
Samozrejme ani nemali čítačku na elektronický občiansky a nemám ju ani dodnes....
Elektronická schránka sa občanovi SR zriadi automaticky v deň dosiahnutia 18. roku života. Schránka sa zriaďuje každému občanovi bezodplatne a bez potreby o ňu žiadať. Do schránky sa prihlásite na titulnej stránke portálu slovensko.sk cez funkciu "Prihlásiť sa na portál" v pravom hornom rohu obrazovky.
Pred samotným prihlásením je potrebné, aby ste mali:
občiansky preukaz s elektronickým čipom a definovaným bezpečnostným osobným kódom,
čítačku elektronických kariet,
na počítači nainštalovaný softvér na prihlasovanie (eID klient) a ovládače k čítačke kariet a aplikáciu pre kvalifikovaný elektronický podpis, ktorý nájdete v sekcii Na stiahnutie - UPVS (gov.sk)
Čiže také typicky slovenské, schránku ti vytvoria automaticky, čítačky nemajú, ty si máš dať nejaké heslo a kedže to vôbec nevyužívaš dávno si heslo zabudol, respektíve si ani nespomenieš že máš nejakú schránku založenú štátom...
Viem že som do rúk dostal nejaký leták a možno tam bolo aj políčko, kde som si mal poznačiť heslo (nie som si istý), ale veru neviem ani kde je ten leták a neviem ani to heslo
A takto to má 90% užívatelov štátom zriadenej elektronickej schránky
- adam102
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 10. Jan, 2008, 14:00
Ak uz mas medzicasom kupenu 365-dnovu znamku, tak staci zaplatit len tu prvu, len treba podat odpor do 15 dni na kazdu dalsiu pokutu.
https://www.slov-lex.sk/ezbierky/pravne ... .pismeno-f
Celkom humus dizajn inak ten novy Slov-Lex.
Naposledy upravil/-a adam102 v Ut 12. Nov, 2024, 01:05, upravené celkom 1 krát.
MB: Gigabyte B550 Vision D CPU: AMD Ryzen 9 3900X/Noctua NH-D12L RAM: Gigabyte Designare 128 GB 3200 MHz CL16 GPU: AMD Radeon Pro Ⅶ SSD: Samsung 970 EVO Plus 1 TB HDD: 2 × WD40EZRZ PSU: Seasonic PRIME Fanless TX-700 ODD: Pioneer BDR-XS07B-UHD CASE: Lian Li PC-O11 WXC FAN: 6 × Noiseblocker Multiframe M12-1 LCD: NEC PA301W | NEC LCD2090UXi KB: Filco Majestouch 2 MX Brown | Ducky One 2 Mini Pure White MX Blue MOUSE: Zowie FK2/Zowie P-SR HP: Sennheiser HD555 → HD595 mod | Beyerdynamic DT 990 PRO TV: Pioneer PDP-LX5090H
ahoj, no ja som kúpil hneď po 1.pokute 365 dňovú, no to bolo 2 týždne dozadu a behalo sa dovtedy stále, takže to mi asi nepomôžeadam102 napísal: ↑Ne 13. Okt, 2024, 12:40Ak uz mas medzicasom kupenu 365-dnovu znamku, tak staci zaplatit len tu prvu, len treba podat odpor do 15 dni na kazdu dalsiu pokutu.
https://novy.slov-lex.sk/ezbierky-fe/pr ... .pismeno-f
Celkom humus dizajn inak ten novy Slov-Lex.
EDIT: aha sorry ten link bol pre mňa, tak to skúsim, aspoň 100-200 ušetrené ak to prejde, ďakujem