Politicka debata
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
Re: Politicka debata
k ps a spolu len tolko. ved je to rovnaka situacia ako u kotlebu, a teraz ma 10%.
ak sa z nich nestane siet 2.0, maju rovnake sance.
tak nechapem to podcenovanie
Spoiler: ukázať
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
Chris, tato tvoja nenavist je pravdepodobne len sposobena strachom z neznameho. Nemusis sa bat, nubudeme ta hejtovat, mame ta radi.
Len ta pekne poprosime, nenavazaj sa do nich.
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
su na trhu uz peknych par mesiacov a nejak este nestihli nic predviest, teda okrem mozneho zvysovania daniparanoid.asian napísal: ↑So 17. Mar, 2018, 23:47 k ps a spolu len tolko. ved je to rovnaka situacia ako u kotlebu, a teraz ma 10%.
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Maniak: som zastancom tradicbych hodnot, vyjadril som nazor, ktora cast programu sa mi nepaci. Cize nechapem tvoju reakciu, ktoru mas bud z filmov alebo osobna skusenost z wien? Alebo si vystudovany psycholog alebo sociolog? Narodis sa mozno s chybou hormonu, ale nie
Andre: je to mozne, osobne mne tiez nevadia. Kedze som pracovne spolupracoval, ale nechapem co tym zvazkom ziskas? Ved dnesnej dobe vela klasickych rodin zije bez oficialneho zvazku. Jedine co ma napada je adopcia deti?
Netreba to brat ako nenavis, je to bod programu s ktorym nesympatizujem, ale zase kvoli tomu nepojdem volit Kotlebu alebo SNS.
Ale dost OT je to vlakno o politike
Kedze na pochodoch bolo 10k ludi a vsetci akoze dusovali, ze chcu predcasne volby.
Pytam sa znova, koho chcu volit aby bolo slusnejsie Slovensko?
Andre: je to mozne, osobne mne tiez nevadia. Kedze som pracovne spolupracoval, ale nechapem co tym zvazkom ziskas? Ved dnesnej dobe vela klasickych rodin zije bez oficialneho zvazku. Jedine co ma napada je adopcia deti?
Netreba to brat ako nenavis, je to bod programu s ktorym nesympatizujem, ale zase kvoli tomu nepojdem volit Kotlebu alebo SNS.
Ale dost OT je to vlakno o politike
Kedze na pochodoch bolo 10k ludi a vsetci akoze dusovali, ze chcu predcasne volby.
Pytam sa znova, koho chcu volit aby bolo slusnejsie Slovensko?
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
- paranoid.asian
- Používateľ
kotleba rovnako nic nepredviedol, okrem hejtu a prehlbovania uz tak velkej polarizacie obyvatelstva sr a dostal sa do nr.
a doteraz este nevysvetlil ani len to, co spravil s bagrom co sa strasne chystal kupovat.
chris, a ty si vystudovany z toho niecoho co pozadujes od maniaka? z coho vychadzaju tvoje tradicne predpoklady?
ide o rovnopravie. preco by si mali homosexuali vybavovat partnerstvo inak ako je to u heterosexualov? ked si budu musiet vybavit pravo byt informovani o zdravi partnera inym sposobom ako u hetero, dedicske konania a pod, bude to len prehlbovat uz teraz vysoku neznasanlivost z dovodu, ze to maju inak. a o toto prave ide. preco by tym mali nejak trpiet, kedze za to vobec nemozu. rovnako ako nemoze nikto za to, aka farba je jeho pokozka, ci z ktorej gonady a geopolohy zeme sa vyvalil na tento svet.
smutne je uz len to, ze sa o tom musi (stale) bavit, dookola vysvetlovat aj v r2018, a nie je to uz uplna samozrejmost.
10k? to si len tak trepol ci naschval trepes, aby si len zlahcil vaznost celej veci?
a doteraz este nevysvetlil ani len to, co spravil s bagrom co sa strasne chystal kupovat.
chris, a ty si vystudovany z toho niecoho co pozadujes od maniaka? z coho vychadzaju tvoje tradicne predpoklady?
ide o rovnopravie. preco by si mali homosexuali vybavovat partnerstvo inak ako je to u heterosexualov? ked si budu musiet vybavit pravo byt informovani o zdravi partnera inym sposobom ako u hetero, dedicske konania a pod, bude to len prehlbovat uz teraz vysoku neznasanlivost z dovodu, ze to maju inak. a o toto prave ide. preco by tym mali nejak trpiet, kedze za to vobec nemozu. rovnako ako nemoze nikto za to, aka farba je jeho pokozka, ci z ktorej gonady a geopolohy zeme sa vyvalil na tento svet.
smutne je uz len to, ze sa o tom musi (stale) bavit, dookola vysvetlovat aj v r2018, a nie je to uz uplna samozrejmost.
10k? to si len tak trepol ci naschval trepes, aby si len zlahcil vaznost celej veci?
Naposledy upravil/-a paranoid.asian v Ne 18. Mar, 2018, 01:46, upravené celkom 5 krát.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 31. Jan, 2009, 00:41
Chris: je to offtopic, ale iba ciastocne. Existuje viacero studii spajajucich orientaciu do obdobia vyvoja plodu (nejaky suhrn napr. tu: https://en.wikipedia.org/wiki/Prenatal_ ... rientation , linky na publikacie v odkazoch). Nie, nemam ani psychologiu, ani sociologiu, staci akceptovat vyskum. A teraz k tej politike, preco je pre tychto ludi dolezity zvazok uznavany statom. Pravo na dedenie (lebo SK pravo nepozna testament, podla mojich znalosti), pravo na informacie o zdravotnom stave partnera, BSM (resp. potom by to bolo BSP), ...
FVE 12.45 kWp V/Z
nuž je to trend čo ide naprieč celým svetom a práve strany ako PS a pod ustupujú. LSNS by som vôbec nahádzal do koša s malo %, prejde k nim vela voličov SNS a možno aj smeru, veď uvidíme.
Niekto tusim priznal stranu:)))
Inac v tomto som s Chrisom. Ovecky co idu pochodovat za predcasne volby a ked sa ich spytas koho budu volit tak nejak nevedia. Toto mozno tamto... #allforjar
.
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
ja by som s tymto problem nemal, ale cisto teoreticky je dovodom mozno aj to, ze pokial sa nevie kto vsetko sa bude uchadzat o nasu priazen, tak sa tazko da jednoznacne odpovedat. ja napriklad mam svojho favorita, ale rozne spajanie stran, o ktorom sa rozprava napriklad v OLANO, este moze ovplyvnit moje rozhodnutie. je mnoho volicov, ktory nevolia s klapkami na ociach svojho fuhrera za kazdych okolnosti (pozdravujeme do LSNS), ale davaju svoj hlas podla konkretnej situacie a podla povolebnych moznosti tak, aby ich hlas nieco znamenal.
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
nemal by som problem priznat
ze ho mame radi, som myslel tu nas vsetkych
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
to ze aj tak nie je ina alternativa je retorika ktoru pouzivaju diktatury putinovskeho typu. napriek vsetkemu smer doteraz vladol relativne slusne, ale uz zacinaju stracat zabrany a moze sa to velmi rychlo tak zvrhnut ze sa smeru nezbavime na najblizsich 30 rokov. takze poziadavka predcasnych volieb je legitimna, aj ked tiez si myslim ze nic dobre z nich nevzide
- paranoid.asian
- Používateľ
Erik Tomáš ho poprosil o, na prvé počutie, drobnú vec, aby obvolal chalanov z našich tréningov a poprosil ich o to, že keby boli niekedy médiami alebo v umeleckej brandži konfrontovaní s názorom na jeho osobu ohľadom jeho vzťahu ku kultúre, aby sme ho prezentovali ako človeka, ktorý má k nej pozitívny vzťah.
https://dennikn.sk/1067134/herec-majesk ... /?ref=tema
krasny sposob ako sa samozdiskretizovat
https://dennikn.sk/1067134/herec-majesk ... /?ref=tema
krasny sposob ako sa samozdiskretizovat
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
to je parodiaDankovi sa nepáči, že Kollár sa ako opozičný politik vyjadruje k mafii, hoci ho mnohí s takýmto prostredím spájajú. "Mal by preto o nej mlčať," uviedol Danko.
https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/46 ... u-kampane/
http://www.topky.sk/cl/11/1697649/Franc ... ia-kampane
http://www.topky.sk/cl/11/1697649/Franc ... ia-kampane
/ Amiga 1200 / Nvidia Shield K1 / PlayStation 4 Slim / PC: Intel + Nvidia /