World of Tanks (MMO)
- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
Re: World of Tanks (MMO)
Netreba strielat po vtacikoch
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
inak čo je to za novú stratégiu všetci jedným smerom a tam skapať
Spoiler: ukázať
noob swarm, poznáme veru... niekedy mám pocit že hrajú bez minimapy.
- mArtinko5MB
- Používateľ
Tiez som si vsimol tu taktiku, bude to nieco nove ...
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
- dexterav
- Sponzor fóra gold
celkom sa my páči IS3A
čakal som nejakú hrozu vzhľadom na presnosť toho dela a tiež ten motorček neni bohvie čo, ale celkom sa dá aj vzhľadom na to že sa jej páči T10
čakal som nejakú hrozu vzhľadom na presnosť toho dela a tiež ten motorček neni bohvie čo, ale celkom sa dá aj vzhľadom na to že sa jej páči T10
- mArtinko5MB
- Používateľ
Podla mna to je zbytocny tank Ani crew v tom nemozes cvict, lebo ma iba 3 clenov ... inak to je uplne totozne is3(az na to, ze nabija o cca 1 s rychlejsie).
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
Skôr by som spomenul to otrasné delo. K čomu mi je lepšie dpm, keď s tym celkovym chovaním dela to dpm aj tak nevyuzijem. To je podobne ako s stbckom. Naco mi je o kus lepsie dpm ked aj tak kvoli chovaniu ho nevyuzijem (az na tesne blizkosti) a proste napr taky centurion ax je v 90% lepsi
- dexterav
- Sponzor fóra gold
skúsil som, myslím že pavúci už zaplnili komlet ten tak pavučinami
aj is6 je akože tank pre nooba čo veľa odpustí,akože ja , mno ked ma 4x po sebe dala dole čelne t34-85, resp prestrelila tak som to vzdal
chápem to aj zboku aj odzadu aj čo javiem kde, ale nie od t34-85 ked to nemá problém odraziť sti
takisto chápem aj šťastný zásah ale nie častejšie ako stále
to isté aj 111, a ako som tu spomínal mám aj 111-4 čo je vaňou to isté a tá dingá vzhľadom na parametre ako besná, 111 to bežne kúpy aj od t6
tak ale ako noobovi my možno len niečo uniká
aj is6 je akože tank pre nooba čo veľa odpustí,akože ja , mno ked ma 4x po sebe dala dole čelne t34-85, resp prestrelila tak som to vzdal
chápem to aj zboku aj odzadu aj čo javiem kde, ale nie od t34-85 ked to nemá problém odraziť sti
takisto chápem aj šťastný zásah ale nie častejšie ako stále
to isté aj 111, a ako som tu spomínal mám aj 111-4 čo je vaňou to isté a tá dingá vzhľadom na parametre ako besná, 111 to bežne kúpy aj od t6
tak ale ako noobovi my možno len niečo uniká
amx 13 90, 2551 dmg, skoro top gun, 3. v dmg v 10 tiere http://wotreplays.com/site/2398777#stats
//ja mám s tým wz tiež problém, každý má prebíja a to delo proste nie. už som to vzdal a rozmýšľam že to predám, jediné čo má drží pri ňom je jeho vzácnosť
//ja mám s tým wz tiež problém, každý má prebíja a to delo proste nie. už som to vzdal a rozmýšľam že to predám, jediné čo má drží pri ňom je jeho vzácnosť
Ten replay ako ta dava dole T34-85 v IS6 by som si rad pozrel, nie ze by som ti neveril, ale som zvedavy kam ta triafal presne, ci mi unika nejaky weakspot . Alebo do teba sil gold. Lebo so 144mm AP pene co ma T34-85 si neviem predstavit kam by ta spolahlivo davali.
WoT/AW - Hadent
- dexterav
- Sponzor fóra gold
mno nebolo prečo si to nechávať
iba nejaké 2 ako sú dobré 1 a M
iba nejaké 2 ako sú dobré 1 a M
- OkiGraphics
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 18. Sep, 2010, 11:20
Hmm, práve som kúpil Jagtigra, a mám dilemu, čo mím z Jpanthera II presúvať posádku (aj tka jeden člen bude chýbať) a začať to hrať, alebo ju zatim expiť ešte v Jagpantherovi II s ktorým sa mi dosť darí.. Majú 2. skill na 87%.. Zatim asi naberiem free exp aspoň na tie pásy u Jagtigra.. Či dá sa to hrať aj od začiatku?
MB: ASUS P5Q SE, CPU: Q9400 2.66 GHz -> 3.60 GHz + Arctic Freezer 7 Pro, VGA: ATI sapphire 3870 MSI GTX 560 Ti Twin frozr II PSU: FORTRON Bluestorm II 500W, RAM: Corsair 2x2 GB + 2x1GB 901 MHz DDR2, CASE: Thermaltake M5
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec
No da, ale nie je to ziadna slava, po pravde aj ked s JP 2 nemam prilis dobre vysledky, tak JT mi pripada o dost menej pozitelny, kvoli mensej pohyblivosti (mam ho uz "full").
WoT/AW - Hadent