no, tak zivotnym stylom by som to nenazval (: proste ked nieco robim, chcem to robit poriadne a z toho nieco mat, nechodil som tam preto, aby som sa tym mohol chvalit..
a btw, nepisal som o kulturistoch, pretoze predpokladam, ze tu ziadny profesionalny medzi nami nie je a tak by to ani nemalo zmysel..
bezny clovek, co chce z toho seriozne pre seba nieco mat, by imo mal chodit tak aspon 3-4x do tyzdna (aj 5, to uz je viac menej individualne), tak na hodinku a pol (ktoru ale celu "nepreoddychuje"..)
ja som pouzival doplnky stravy, ked som nemal ziadnu po treningu (bezne kuracie maso s ryzou) a to nejaky ten protein do mlieka a odporucam tym, co nad tym uvazuju, nic tym nepokazia.. treba si uvedomit, ze energiu potrebnu na cvicenie treba aj niekde zohnat - ak clovek moc vela nejedaval ani predtym, ked zacne cvicit, musi uz duplom a na to su nejake tie proteinove drinky ako doplnok stravy celkom vhodne (hlavne pokial je priprava nejakeho jedla navyse casto aj casovy problem..), to nehovorim samozrejme o tych, ktori sa snazia schudnut a tiez tym nechcem povedat, ze su lepsie ako strava samotna.. proste kto chce svaly, musi cvicit aj zrat a hentie veci jedine ako doplnok
kde nic nie je, ani kura nehrabe, zo vzduchu vam svaly nenarastu (ale z masa a zemiakov ano
)