Android platforma na mobilné zariadenia, Wear OS platforma na wearables, povolená diskusia tiež o ďalšie kompatibilné systémy (RTOS/Tizen OS/Garmin OS/Fitbit OS)
hawkeye to je sice mozne, ale ja som mal SOT skoro 6 hodin este pred aktualizaciou na 4.1.0 cize teraz ked mam 2 hodiny ... niekde bude pruser ono vlastne SOT by som mozno mal aj cez 3h, ale nemam co na tom mobile tolko robit zaroven.
co ma ale stve, zena si kupila po tazkom rozhodovani co je mensie zlo Horor 6X a ten ma tiez len 3340mAh (OK, trosku vacsia, 10%) ale ona odkedy ho ma nezapla notebook doma a nabija len kazdy druhy den. pozrel som pre srandu jej SOT a sanka dole, 11h co je nepochopitelne pre mna
Screen On Time .. lebo ved to nas zaujima, kolko hodin realne vies s telefonom robit a s vypnutou obrazovkou vela nespravis. Vies to najst ked ides do statistik baterie a otvoris si Screen polozku. Ja mam aktualne 4h zapnuty mobil, 20% dole a SOT 9 minut
otazne ci ma pre teba nejaky vyznam mat ako tak aktualizovane jadro (4.1.3 = 7.1.1), bezpecnostne aktualizacie a z OnePlus veci asi len trosicku lepsie fotky ze to robi, teda minimalne v sere su menej rozmazane, aj ked vseobecne nepouzitelne
ja si pockam na tu 4.2 lebo VRAJ v nej uz ma byt novy launcher (z Pixelov?), aj ked viac ma zaujimaju vychytavky v galerii (default appka mi vyhovuje). Na launcher si neviem stale zvyknut, skusam pomaly kazde 2 tyzdne nejaky, ale stale nadavam, W10M domaca obrazovka je stale pre mna topka
chcem sa spytat majitelov - ako funguje ten ich ambient display ? Je to ako always on na samsungoch ? Tam viem ze svieti stale co je dobre viem cas a notifikacie iba pozretim na telefon nemusim nijako s nim manipulovat. Rovnako funguje aj u nokii..
Musis mavnut rukou ponad snimac, nasledne ti zobrazi ciernobielo velky cas a notifikacie, v podstate ako keby odstranil pozadie, notifikacnu listu a ikony dole ked je zapnuty lockscreen ..