vymena lancera za nieco ine
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Re: vymena lancera za nieco ine
tej kii sa bojim ako cert kriza. hjundai echcem a kia sa bojim ze bude hrdza. ale tiez som lancera myslel ze bude na veky no dnes som vi el asi 1mm x 1mm gulicku na blatniku a sa mi zda ze hrdza spina jedna.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
jeden ma 160tis ,2012rok a nema ani tukanec... aby si enbol prekvapeny zo spracovania ktore je podla mna omnoho lepsie ako na hocijakom golfe,oktavke.. ale samozrejme je to tvoje rozhodnutie,ja som referoval len svoje skusenosti, po viacerych autach...
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 18. Sep, 2015, 00:29
Ani na jednom súčasnom aute nie je poriadny lak, čo by kto chcel od tých dnešných farieb
Ale tu je zbytočné niečo písať, lebo ten kto počúvať má nepočúva a len lamentuje že to je malé, to je slabé, to sa mu nepozdáva, toto síce nepovedal ale poviem zanho - to je staré a rozpočet má aký má...
Ale tu je zbytočné niečo písať, lebo ten kto počúvať má nepočúva a len lamentuje že to je malé, to je slabé, to sa mu nepozdáva, toto síce nepovedal ale poviem zanho - to je staré a rozpočet má aký má...
-
- Pokročilý používateľ
quicky a to aky motor mas?vcera som pozeral skladove vozy a celkpvo udia malio kii predavaju co som cekol bazos a autobazar
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Pokročilý používateľ
1.4 benzin 100koni... ano raketa to ziadna neni ale do mesta/okresky je to super--inak povedane co som od toho cakal to som dostal a naviac som velmi milo prekvapeny...
teraz som tyzden musel jazdit mamine merc cla-aby nestalo pred barakom cez dovolenku,upeimne som sa tesil na ceedku...lahucke riadenie ovela makksie na cestach,lepsi rozhlad...
ked mas cestu cez nr kludne dobehni pokukat,aky to mas rozpocet?jeden mi spominal ze bude ceedku predavat lebo berie novy model:)
teraz som tyzden musel jazdit mamine merc cla-aby nestalo pred barakom cez dovolenku,upeimne som sa tesil na ceedku...lahucke riadenie ovela makksie na cestach,lepsi rozhlad...
ked mas cestu cez nr kludne dobehni pokukat,aky to mas rozpocet?jeden mi spominal ze bude ceedku predavat lebo berie novy model:)
-
- Pokročilý používateľ
11K s odretymi usami
1.4 asi nie, kedze to by som s mojou chcenou dynamikou asi este aj klesol.
1.4 asi nie, kedze to by som s mojou chcenou dynamikou asi este aj klesol.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Pokročilý používateľ
ahaaa no to neviem,potom jedine dieslak pozerat...
ano toto neni pretekarske auto avsak na klasicke jazdenie mesto okresky, aj dialnice nema problem - ale ako hovorim sportak to neni family car fajn .. inak je to aj doost vysoke ja s tym beham s kludom na chatu k nam,co som velmi milo prekvapeny
ano toto neni pretekarske auto avsak na klasicke jazdenie mesto okresky, aj dialnice nema problem - ale ako hovorim sportak to neni family car fajn .. inak je to aj doost vysoke ja s tym beham s kludom na chatu k nam,co som velmi milo prekvapeny
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
tak ale CLAcko je malicke Acko, vyrabane v madarsku a predokolka, fakt nevidim dovod dat za neho tolko penez, take Ccko je ale uplne inde
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
-
- Pokročilý používateľ
o tom ,ze pri produktoch sa plati za znacku sa bavit nemusime
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
ja stale nechapem ako mohol quick z e55 amg, 335d, hemi v8, RR 3.0 TD a inych premigrovat do i40 1.4i 100PS
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
-
- Pokročilý používateľ
lebo chcel cisto nove rodinne co potom necha frajerke a nie sa vyhadzovat,rozbiehal advok. kancelariu, kupuje kancelariu v centre mesta a tak
a z aut okolo 15-17k s dph, vysla tato ceed sw TOP po kazdej stranke
p.s. ako si to zhrnul az mi slza vybehla
a z aut okolo 15-17k s dph, vysla tato ceed sw TOP po kazdej stranke
p.s. ako si to zhrnul az mi slza vybehla
-
- Pokročilý používateľ
nezmenili len racionalne rozhodovanie/ planovanie v case a priestore
-
- Pokročilý používateľ
sused tiez predal lanciu neaku 200konovu a jazdi vio felde. ze mu staci.... ani nie priority ale naroky by som to nazval.ja som sa zrejme este nevyburil. ;(
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Pokročilý používateľ
tak ja tiez planujem navrat k niecomu 400plus koni ale v prvom rade to bude uz nieco zanovne - max 3roky/60tis km... uz nebudem cas stracat s 10rocnymi autami,proste na to nemam naladu
teraz to bola volba z rozumu, plus som planoval,ze prenecham frajerke ako pride potomok:)
teraz to bola volba z rozumu, plus som planoval,ze prenecham frajerke ako pride potomok:)