Playerunknown's Battlegrounds
- tomoxm
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 19. Máj, 2007, 08:00
Re: Playerunknown's Battlegrounds
niekto na duo pripadne squad ? steam mam v podpise
http://www.modtut.net - učíme tvoriť svety
::: Battle.net: Tomoxm#2857 ::: BF3 Battlelog: TomoxmSVK ::: Steam: tomoxm :::
::: Battle.net: Tomoxm#2857 ::: BF3 Battlelog: TomoxmSVK ::: Steam: tomoxm :::
Spoiler: ukázať
kľudne si ma pridajte: lear1
nemám zatiaľ moc nahraté, ale hrával som dosť h1z1;)
nemám zatiaľ moc nahraté, ale hrával som dosť h1z1;)
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
PUBG práve teraz na cdkeys.com s kódom PUBGCDKEYS7
https://www.cdkeys.com/playerunknowns-b ... eam-cd-key
20,97€. Že by som to konečne kúpil?
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- eSsay
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 01. Okt, 2014, 20:04
Lepšia cena tak skoro asi nebude
MB: MSI Z490 Gaming Plus CPU: i7-10700KF @5.1GHz 1.3V CPU cooler: Bequiet! Dark Rock 4 + TG Kryonaut RAM: G.Skill Trident Z Orange 16GB (2x8GB) @3200Mhz CL15 1.35V GPU: Asus RTX 3080 TUF O10G Gaming SSD: Samsung 970 EVO Plus NVMe 2000GB PSU: Bequiet! Straight Power 11 Platinum 1000W CASE: Fractal Design Define 7 Compact Black + Bequiet Silent Wings 3 (2x140mm + 1x120mm) MONITOR: LG 32GQ850-B (2560x1440p/260Hz (OC), 1ms, G-Sync, nano IPS) KEYBOARD: Sony VGP-UKB3 MOUSE & PAD: Razer Basilisk v2, SteelSeries QcK+ AUDIO: M-Audio Air Hub + Mackie MR524, Schiit Fulla E + Sennheiser HD 660S + AntLion ModMic
no mam nabuchanych 200h ale zvladnut FPP do uplneho konca sa mi zatial nepodarilo. najlepsie treti. a hram to asi poslednych 80. z tretej osoby je to uplne o niecom inom a asi lahsie. fpp je viac na skill co si vyzaduje nemat lemrave ruky a nieco aj nahrane.
Ja som na FPP dal zatial iba jednu vyhru z nejakych 60 hier, posledny tyzden mi ale absolutne nejde z 1,2 K/D som sa dostal na 0,8, neviem preco. Zo zaciatku som hraval iba 3rd person ale poslednu dobu hram iba FPP, je to trochu dynamickejsie nakolko sa moc nevyplati kempit v budovach. Inak NA server by mal byt vraj trocha lahsi ako EU.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
ja by som ti to kludne predal za 15 keby to slololeqboleq napísal: ↑So 14. Okt, 2017, 16:18 PUBG práve teraz na cdkeys.com s kódom PUBGCDKEYS7
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Ani nie, osobne som už spravil statement ako sa postavím voči týmto hrám
Proste nie, každé nie sa počíta.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
Za mna tiez nie. To je nieco na styl dayz - ani neviem ci to uz po tych rokoch dokoncili. Jedine co tam pridali su aktovky a podobne bludy. Rovnako ako tu. Miesto nejakeho vylepsovania pridavaju iba nove veci a ludia maju 30 fps v meste na 1080 Ti, ktore sa menia s otacajucou kamerou a podobne. A ludia im to budu tolerovat kym nepride nieco ine resp. kym neopadne hype. Potom na to zabudnu. Nieco na styl H1Z1.
.
Chlapci, a videli ste reakcie na testovaci server? Asi nie. Osobne si radsej kupim nedokoncenu hru, z ktorej mam radost a bavi ma ako dokoncenu hru, ktora ma nebavi.
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
aj som to mal napisane ale asi sa to neodoslale, chlapci, hlavne nezabudajte ze hrate hru v early accese. mne tiez kamarat na to nachlacholil tak som siel do toho, sameho ma to moc nebavi, ale vo dvojici ma to hodne bavi, rozne taktiky, styly hrania a podobne. vo squade to musi byt este lepsie.
- elementar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
2 rocny early acces z ktoreho sa hra nikdy nedostane... je to len nalepka ktorou si brania neschopnost... do roka pride lepsia hra nez je pubg uz teraz hra viac ludi fortnite i ked to nieje padny argument lebo je to f2p a aj na konzolach... no nie je to utahane ako sopel a clovek sa viac zabavi. h1z1 umrelo rovnakym stylom lenze to nikdy nemalo taky potencial pretoze ta hra bola shit uz od zaciatku
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
raegujete,akoby sa ta hra nemohla niekomu pacit.. Klud
to ze by som ju predal bol trochu joke..30€ co som za to dal nie je nic..a vracat to nechem..momentalne to ale MNA nebavi..
uricte si ale rad pockam,kym sa to zlepsi hlavne po technickej stranke..vypada to hrozne a cele to posobi uplne amaterskym dojmom..jasne aj 100 kilova zena moze byt dobra milenka..ale take ja nevyhladavam
to ze by som ju predal bol trochu joke..30€ co som za to dal nie je nic..a vracat to nechem..momentalne to ale MNA nebavi..
uricte si ale rad pockam,kym sa to zlepsi hlavne po technickej stranke..vypada to hrozne a cele to posobi uplne amaterskym dojmom..jasne aj 100 kilova zena moze byt dobra milenka..ale take ja nevyhladavam
A? Pride lepsia hra, tak sa prejde na nu. Za hru som dal menej ako za vacsinu AAA hier a bavi ma monetalne najviac zo vsetkych hier, ktore mam.elementar napísal: ↑St 29. Nov, 2017, 17:00 2 rocny early acces z ktoreho sa hra nikdy nedostane... je to len nalepka ktorou si brania neschopnost... do roka pride lepsia hra nez je pubg uz teraz hra viac ludi fortnite i ked to nieje padny argument lebo je to f2p a aj na konzolach... no nie je to utahane ako sopel a clovek sa viac zabavi. h1z1 umrelo rovnakym stylom lenze to nikdy nemalo taky potencial pretoze ta hra bola shit uz od zaciatku