Predaj PC na bazos alebo na vlastnom webe
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 18. Mar, 2014, 12:47
Re: Predaj PC na bazos alebo na vlastnom webe
Scream. Ty jeden kriminálnik to mi pripomenulo jak som dakedy napaloval cd a DVD. Za cd som bral za robotu 50korun bez čistého cd a za DVD som bral 100korun bez čistého DVD. Ale najveksa pecka bola že čisté cd a DVD keď dachto chcel tak mi posielal ujco z Ameriky zadarmiko a ja predaj za najlepse ceny na trhu . ****. Vtedy to bol biznis. Cela dedina i pól školy odomna bralo
Amd R7 5800x3d = Noctua d15 = Asus strix b550f = Kingston 64gb ram 3600mhz cl18 = Rtx 4090 Phantom = Ssd: M2 WD 850x 1tb win10 + M2 WD 850x 2tb + 850 evo 2tb = Lian Li 216 black = Fany: 2x Lian Li 160mm-in + 3x Noctua a12x25-out + 2x Noctua a12x25-bottom = Asus strix 1kw aura = LG C2 42" = Per: Log g915 tkl + Log g pro wire + g440 hard + Xbox Wire Controller = Audio: Topping dx3pro+ = Mackie mr524 = AudioTechnica-a550z
- scream
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Okt, 2005, 20:00
No a ked ti poviem, ze mne sa toto robit nechcelo... Na xboxy trebalo speci naplovacku s custom firmwarom... mal som, ale hovorim si, ze sa nenacham na vyske zavriet za CDcka ( exploitnuty xbox by este dobry pravnik uhral) . Tak som hovoril, ze ok 10e 1 DVD a 15e ked je hra na dvoch... no a hadaj co... nasli sa ludia, co nekupili napalku za 40e ale radsej takto utopili peniazgy
Ono to bolo take zvlastne obdobie... vedel som, ze to je tak na 2-3r maximum. Jeden by nepovedal, ze sa na to robili pravne analyzy a nejake razie v shopoch co to ponukali oficialne. No ale sypalo to tak, ze som sa zamestnal za menej jak som mal "vreckove"
Ako nic vzlom ale preto ked vidim, ze chces robit to iste, co x ludi pred tebou, rovnako a este aj mizerne ratas mizerny zisk... kasli na to, zaplat zvaracsky kurz. Bude to mat vacsiu ryzu.
Ono to bolo take zvlastne obdobie... vedel som, ze to je tak na 2-3r maximum. Jeden by nepovedal, ze sa na to robili pravne analyzy a nejake razie v shopoch co to ponukali oficialne. No ale sypalo to tak, ze som sa zamestnal za menej jak som mal "vreckove"
Ako nic vzlom ale preto ked vidim, ze chces robit to iste, co x ludi pred tebou, rovnako a este aj mizerne ratas mizerny zisk... kasli na to, zaplat zvaracsky kurz. Bude to mat vacsiu ryzu.
Ryzen5 7600, 32GB DDR5 6000 Corsair, MSI PRO B650-P WIFI, Fortis 5, XFX RX 6700 10g, 2x2TB samsung 980 pro, 2TB SATA, EVGA SuperNOVA 550 GT @ 31,5" iiyama G-Master GB3271QSU-B1
XBOX series X
XBOX series X
- zoom
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Jún, 2005, 20:00
Este jedna vec mi v tomto topicu chyba - vyvoj buducej klientely. Staci si pozriet tento skvely kolacikovy graf...
Ja som jednoducho PC gaming master race. Vzdy som bol a vzdy budem. Herne konzoly povazujem za odpad, az na par ojedinelych situacii a hier, na ktore je konzola lepsie urcena. 3D strielacky na gaypade, to je uplne ze na smiech, idealne kom-pe-ti-tiv-ne. Na mile vzdialene tomu, ako to ma vyzerat, tj. Quake, Doom a podobne fast-paced, twitch, 360° no scope, git gud, pwned, situational awarenes deluxe hranie. Staci mi na JewTube nejaky gameplay, kde sa typek smatlavo posuva s mieritkom podla pravitka, za 10 sekund aj namieri priblizne na nepriatela, ktory trpezlivo pocka, zvysok zvladne autoaim. Daaamn.
No a potom je to mobilne hranie. Do istej miery je to fajn - mas male zariadenie, ktore mas stale pri sebe a mozes si tam nudzovo zahrat jednoduchu hru. Ale ako nahradu PC, ze tam nebodaj budes hrat nejakedetske patlaniny Fortnite... ach jaj. A ked sa vratis k tomu grafu, tak cely moj PC gaming sa krci niekde v kute, zabudnuty, nepopularny. S konzolistami dokopy len vyrovname mobilne deti. Tak si predstav moderne decko s priblblym brokolicovym ucesom, ktore nema ponatia, ako funguje PC (lebo my sme prva a zaroven posledna generacia, ktora vseobecne vie, ako funguje pocitac) a tomu ides nanutit tip top PC hardware. Ono najmensia cast v grafe neznamena, ze na Slovensku nevies predat 1000 pocitacov, aleee ze by ma zrovna lakala predstava predavat malym "ok, boomerom" PC komponenty, to asi nie. Naozaj to chce nieco s vysokou pridanou hodnotou bez potreby skladu a reklamacii. Ked nie to poradenstvo, tak mozno mozes zacat servisom...? Diagnostika "nejde mi pocitac", vyskusame iny komponent, otestujeme RAM, odvirovanie, cistenie bordelu, navrhy na upgrade (prihrievanie vlastnej polievocky). Zadarmo uvidis, kolko ludi z okolia vobec chce nieco riesit s pocitacom.
Spoiler: ukázať
Ja som jednoducho PC gaming master race. Vzdy som bol a vzdy budem. Herne konzoly povazujem za odpad, az na par ojedinelych situacii a hier, na ktore je konzola lepsie urcena. 3D strielacky na gaypade, to je uplne ze na smiech, idealne kom-pe-ti-tiv-ne. Na mile vzdialene tomu, ako to ma vyzerat, tj. Quake, Doom a podobne fast-paced, twitch, 360° no scope, git gud, pwned, situational awarenes deluxe hranie. Staci mi na JewTube nejaky gameplay, kde sa typek smatlavo posuva s mieritkom podla pravitka, za 10 sekund aj namieri priblizne na nepriatela, ktory trpezlivo pocka, zvysok zvladne autoaim. Daaamn.
No a potom je to mobilne hranie. Do istej miery je to fajn - mas male zariadenie, ktore mas stale pri sebe a mozes si tam nudzovo zahrat jednoduchu hru. Ale ako nahradu PC, ze tam nebodaj budes hrat nejake
Na prezeranie priložených súborov nemáte dostatočné oprávnenia.