Pracovny NB do cca 2k
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: Pracovny NB do cca 2k
Tak nakoniec bude asi MacBook pro. Nie kvoli potrebe alebo urcitym plusom co ponuka, ale je to proste cool mat macbook.
NB: Asus ROG Strix G16 G614 + G Helper
- geroswen
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Jan, 2015, 23:54
Ja mam uz nejaky piatok Zbook Power G9 s I7-12700H a RTX A1000. Celkovo mozem povedat, ze spokojnost, ale na Elitebooku 845 s ryzenom bolo super, ze som ho vedel nabijat doslava z hociakej nabijacky. Stacila mu napr. ta zakladna, ktoru daval Samsung v krabici ku Galaxy S mobilom.
Ku Zbooku bola 150W nabijacka (standardny kolik), ale dokaze fungovat aj z LG monitora s 90W power delivery (cez USB-C). Mam k tomu aj tuto dokinu ThunderBolt 280 W G4 Dock w/Combo Cable s 350W adapterom
Prechod z EliteBooku na ZBook som dostal prikazom, ale keby som si mohol vybrat, tak by som bral radsej najsilnejsi Elitebook bez dedikovanej GPU.
Ku Zbooku bola 150W nabijacka (standardny kolik), ale dokaze fungovat aj z LG monitora s 90W power delivery (cez USB-C). Mam k tomu aj tuto dokinu ThunderBolt 280 W G4 Dock w/Combo Cable s 350W adapterom

Prechod z EliteBooku na ZBook som dostal prikazom, ale keby som si mohol vybrat, tak by som bral radsej najsilnejsi Elitebook bez dedikovanej GPU.
Dell M4500 - i7-920xm @3.87Ghz, quadro 1800m
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
vcelku rychlo sa vyriesil problem s korporatnou domenou a ostatnymi bezpecnostnymi standardami 

Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Notas co mam v popise sa nabijam doma USB-C 100W nabijackou, v praci mam Asus original adapter. Pokial nepotrebujem grafiku, tak 100w adapter ho bez problemov udrzi nabity. Ale je mi jasne, ze hentake hebiedko ako mam ja, nechce kazdy.
TIe notasy co tu boli linkute su super. Hlavne ta bezproblemova vymenitelnost RAM a SSD, je super. Za par euracov mas zrazu 64GB ram alebo par terovi disk
mac nie je zly, ale pridu mi macy drahe, natoze s ich konfigom uz po kupe moc nespravis. Vela ludi si ho kupi lebo je cool mat nieco od apple a pritom okrem safari prehliadacu si nevedia otvorit ani nastavenie kde sa meni pozadie.
Uz vidim, ze ak si panko kupi maca, tak budem kazdu chvilu mat telefonat, kde je toto, alebo ono. Aj layout klavesnice je trochu iny a aj to posraty @ mu budem musiet ukazat ako sa na tom dava.
@mp3turbo do domeny nakoniec mac vies dat, aj ADcko vies nan pouzit. GP je zevraj kus problem, ale uvidim ked dojde k jeho konfigurovaniu. VPNku od Forti do neho dostanem tiez. Akurat neviem ako je to s uctom usera a admina na to macu. Vo windovs sa vsetci zamestanci prihlasuju na svojich PC a notasoch pod user uctom a ja mam login, na ktorom mam admin prava, kvoli instalacii programov atd. Tu neviem ako toto bude fungovat. Nemam s tym skusenost.
TIe notasy co tu boli linkute su super. Hlavne ta bezproblemova vymenitelnost RAM a SSD, je super. Za par euracov mas zrazu 64GB ram alebo par terovi disk
mac nie je zly, ale pridu mi macy drahe, natoze s ich konfigom uz po kupe moc nespravis. Vela ludi si ho kupi lebo je cool mat nieco od apple a pritom okrem safari prehliadacu si nevedia otvorit ani nastavenie kde sa meni pozadie.
Uz vidim, ze ak si panko kupi maca, tak budem kazdu chvilu mat telefonat, kde je toto, alebo ono. Aj layout klavesnice je trochu iny a aj to posraty @ mu budem musiet ukazat ako sa na tom dava.
@mp3turbo do domeny nakoniec mac vies dat, aj ADcko vies nan pouzit. GP je zevraj kus problem, ale uvidim ked dojde k jeho konfigurovaniu. VPNku od Forti do neho dostanem tiez. Akurat neviem ako je to s uctom usera a admina na to macu. Vo windovs sa vsetci zamestanci prihlasuju na svojich PC a notasoch pod user uctom a ja mam login, na ktorom mam admin prava, kvoli instalacii programov atd. Tu neviem ako toto bude fungovat. Nemam s tym skusenost.
NB: Asus ROG Strix G16 G614 + G Helper
- Chris
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Ak joines mac do domeny, vies nabindovat local userov na AD authentifikaciu
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs