mne sa zda cela hra nejaka divna... ako dobre mam 25 fps co je pri tejto hre celkom fajn na all medium + nieco vysoke(ano ano je to tym sempronom )ale .. pripada mi to tak ako keby ti kazdu sekundu laglo a islo dalej ... ale nelaguje to .. proste .. zda sa mi to straaasn neprirodzene a to hlavne ta default kamera lol .
Za hratelnost by som dal max 3/10 , vsak fyzika auta ako taka na urovni king je dle meho zvladnuta na 1.ku... grafika tez pekne
aha nemyslis lag alebo "swap" ale ti to na chvylku spomali (ako keby bullet time na pol sekundy) a potom zase zrychli a to sa deje v nejakych intervaloch... toto sa da vacsinou odstranit pomocou novych alebo lepsie povedane inych ovladacov na grafiku...
no swap ne .. mam 2gb rami ak si myslel iny swap tak potom asi jo proste mam STRASNE NERVI na to ..nevim nevim .. dufam ze to doladia lebo mam 7.10ny ovladace a .. novse su neni .
A to je tam fakt az jedna trat s jednym autom to je vsetko? alebo som kripel a nevim to tam naist??? este nevisla ani full a uz tu hru nenavidim
Este edit.. nnevite jak vypnem to poj*bane trasenie celej obrazovky strasne moc ma to tam serie...
Naposledy upravil/-a ANONYM_a7 v Ne 04. Nov, 2007, 11:16, upravené celkom 1 krát.
ale kde to tam vypnem kua .. sak to sa pytam..
Takze mi to robi pravdepodobne to poj*bane trasenie obrazovky .. ako to vypnem nevem kedze v tom deme sa da nastavit holy .....
Naposledy upravil/-a ANONYM_a7 v Ne 04. Nov, 2007, 11:44, upravené celkom 1 krát.
to technoboy: zase ta grafiak nieje taka otrasna...vykreslenie aut a hlavne okolia sa ovela zlepsilo napriek starsim NFS..
A co sa tyka hratelnosti tak to ma uz trosku dalej od arkadovky...co sa mi paci....no nie kazdemu to sadne.
2miqra- rozlisenie som si mohol dat ake chcem ked som ostatne nenastavoval a nehal ako je tak mi to islo a nehodilo ma do windowsu tak skus mao by to frcat..
takze dnes som skusal demo na mojej raketovej grafike ... a bolo to asi takto - 1024x768 neco vypnute nieco medium a dalo sa to hrat. musim povedat ze to ovladanie je jednoznacne ine ako na carbone. grafika ... hm o tej asi ja pomlcim a dufam ze full bude pecka lebo som si to boh vie ako neuzil. ja som hral od undergroud 1 az po carbon setky koplet 100% a poradie od naj po najhorsie je asi tekto:
1.NFS U2
2.NFS Carbon
3.NFS U1
4.NFS Most Wanted
A na Pro street sa estre uvidi. som zvedavy. a zas nemozete porovnavat simulatory k NFS.
Broslowski napísal:mne sa zda cela hra nejaka divna... ako dobre mam 25 fps co je pri tejto hre celkom fajn na all medium + nieco vysoke(ano ano je to tym sempronom )ale .. pripada mi to tak ako keby ti kazdu sekundu laglo a islo dalej ... ale nelaguje to .. proste .. zda sa mi to straaasn neprirodzene a to hlavne ta default kamera lol .