1. Kedze na doske extremne kolise napatie, pravdepodobne neboli osadene prave kvalitne komponenty.
2. Doteraz som mal ku kazdej doske aj disketu s ovladacmi, asi sa zmenila doba.
3. Pomalsi znamena pomalsi, ako keD bezal v SATAII móde. Vidiet to aj pri beznom kopirovani velkych suborov, emulacia mu moc nesedi.
Takze vecer s chutou do instalovania noveho Windowsu, asi nahodim 64bit XP... :roll:
Hm... :roll: na
Svìt Hardware som si v tejto recenzii precital, ze ASUS P5B je naozaj smejd, co sa tyka kolisania napatia:
Takisto sa tam pise aj o vysokych rozdieloch teplotot CPU oproti doskam Gigabyte (az 20°), teda problem je cisto v doske, zle odcitava hodnoty.
Tak sa mi zda, ze ASUS svojim pomerom cena/kvalita na doske ASUS P5B chce mat so svojimi zakaznikmi vojnu...
co sa mna tyka, ma ju mat.
V pondelok sa vracia predajcovi.
Vam ostatnym odporucam reklamaciu. Ako dovod udajte, ze doska nespåna specifikaciu procesora a pri zatazi extremne (u mna az o 0,07V v Intel TAT) znizuje vyrobcom predpisane napatie, co moze ovplyvnit stabilitu systemu.
Dalsi dovod: extremne teploty CPU a obava pred jeho znicenim prekracovanim vyrobcom povolenych hodnot. To, ze sa jedna len o chybu merania nikoho zaujimat nemusi.
Nevyhodil som predsa 3500,-SK za Low-End dosku, to si mozem rovno kupit nejaky iny smejd za 1500,-SK a budem spokojny asi rovnako ako s tymto

:puke: