Poznáš Microsoft? Tak sa ukáž! Súťaz s Microsoft!
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Re: Poznáš Microsoft? Tak sa ukáž! Súťaz s Microsoft!
Longhorn - Plex, Slate and Jade
The future Longhorn operating system was designed to have a new interface called Aero. In the early alpha builds, Longhorn featured some interfaces called Plex, Slate and Jade, which were some interim steps between Luna and Aero. The Aero developments were at the beginning similar to Plex, but later transformed in the modern Aero.
Vista - Aero
The Aero UI was introduced with Longhorn build 5048 and was developed along with the Vista builds, Beta 1 and the CTPs. It is currently included in all versions of Windows Vista (with the exception of Starter and Home Basic), as well as Windows Server 2008.
The future Longhorn operating system was designed to have a new interface called Aero. In the early alpha builds, Longhorn featured some interfaces called Plex, Slate and Jade, which were some interim steps between Luna and Aero. The Aero developments were at the beginning similar to Plex, but later transformed in the modern Aero.
Vista - Aero
The Aero UI was introduced with Longhorn build 5048 and was developed along with the Vista builds, Beta 1 and the CTPs. It is currently included in all versions of Windows Vista (with the exception of Starter and Home Basic), as well as Windows Server 2008.
- S4ne
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
Bude sa sutazit aj cez vikend?
MB: Asus M4A77TD CPU: AMD Athlon II X4 620+Scythe Ninja RAM: 2x2GB OCZ Gold 1600MHz VGA: Asus HD 4870 512MB+ACS1+120mm AC Fan HDD: Seagate 250GB PSU: Fortron 550W Black power
-
- Moderátor
Co tak precitat si prvy prispevok, napriklad nasledovnu vetu :S4ne napísal:Bude sa sutazit aj cez vikend?
Súťažiť sa bude po dobu 2 týždňov, od pondelku do piatku, t.j. 10 otázok / 10 pracovných dní. V každý pracovný deň, vždy presne o polnoci, bude zverejnená nová/ďalšia otázka.
Myslim ze je zbytocne zase opakovat ze cez vikend sa sutazit nebude, aj tak sa tu najde par opozdilcov, co sa budu cudovat preco im nenaskocila nova otazka.. ja tipujem aspon troch
Spoiler: ukázať
Ako mám taký dotaz k včerajšej otázke. Shell je odkedy GUI? To nie je rozdiel shell a GUI? GUI je graphics user interface a shell je nadstavba jadra, nie? Ako usúdil som, že to asi bude GUI vďaka možnostiam, ale chcel by som sa na to spýtať. Že ako to je? Diki.
Spoiler: ukázať
-
- Moderátor
To je Microsoft to neries. Shell je vo Windows to, co vykresluje taskbar, tray, menu, okna... Windows Aero odpoveda napr Litestep-u, ci inym programom z tohto zoznamu :
http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_shell_replacement" onclick="window.open(this.href);return false;
http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_shell_replacement" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 13. Feb, 2007, 08:00
caute, mam problem ak sa chcem prihlasit na stranku http://www.pc.sk" onclick="window.open(this.href);return false; tak mi po zadani mena a hesla vyskoci toto:
Osobné informácie: ing_mychal
Stav aktuálnych užívateľov: Offline
na forum sa dostanem ale nemozem sa dostat k ostatnej otazke v sutazi... co robit?
Osobné informácie: ing_mychal
Stav aktuálnych užívateľov: Offline
na forum sa dostanem ale nemozem sa dostat k ostatnej otazke v sutazi... co robit?
Mohol by si prosím ťa nalinkovať väčší obrázok ako 320 px × 95 px? Super softvér ktorý používajú v Hollywoode na rozpoznanie detailov z miniatúrnych snímok zatiaľ asi nikto nemáme
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Máj, 2005, 20:00
ja som si pozerl clanok na anglickej wikipedii - tam som sa dozvedel, ze shell je prostredie na ovladanie systemu - moze byt typi CLI aelbo GUI ....Xenon napísal:Ako mám taký dotaz k včerajšej otázke. Shell je odkedy GUI? To nie je rozdiel shell a GUI? GUI je graphics user interface a shell je nadstavba jadra, nie? Ako usúdil som, že to asi bude GUI vďaka možnostiam, ale chcel by som sa na to spýtať. Že ako to je? Diki.
Life is short - enjoy it!
HP ProBook 6470b, 8GB RAM, SSD | Intel Pentium 4 2.80GHz, 2xKingston DDR 512MB, Intel D875PBZ, Radeon 9800XT, 3×SATA (600GB)
HP ProBook 6470b, 8GB RAM, SSD | Intel Pentium 4 2.80GHz, 2xKingston DDR 512MB, Intel D875PBZ, Radeon 9800XT, 3×SATA (600GB)
Hups, pardon chybycka se vloudila..Gudas napísal:Mohol by si prosím ťa nalinkovať väčší obrázok ako 320 px × 95 px? Super softvér ktorý používajú v Hollywoode na rozpoznanie detailov z miniatúrnych snímok zatiaľ asi nikto nemáme
http://img206.imageshack.us/img206/1791/beznzvufj3.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
tu je...
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Máj, 2005, 20:00
v ziadnom pripade nechcem dehonestovat niekoho pracu, rozumiem, ze casu nie je vela a nikto nie je plateny za to, ze nieco pre stranku robi .... kazdopadne si myslim, ze doplnit do sutazneho modulu jednu podmienku, aby nebolo mozne odoslat prazdnu odpoved je otazka 29 sekund aj s nalogovanim na FTP/SSH ... a ak by sa naslo dalsich 36 sekund, tak by sa to dalo doplnit aj o podmienku, ktora zabrani viacnasobnej odpovedi na konkretnu otazku ...
na zaklade casovej narocnosti tejto upravy som ochotny za upravu modulu zaplatit hodinovu mzdu 200sk/hod ...
na zaklade casovej narocnosti tejto upravy som ochotny za upravu modulu zaplatit hodinovu mzdu 200sk/hod ...
Life is short - enjoy it!
Len aby nemali hodinovu tarifikaciu .
(CPU: INTEL i5 3570@4GHz| Chladič CPU: NOCTUA NH-U12P| Doska: ASROCK Extreme 4 Z77| VGA: AMD Gigabyte 7870 OC| RAM: Kingstone 1600MHz, 8GB| SSD: Kingtone V200 128GB| Zdroj: SuperFlower Gold King Platinum 550W| Microsoft 7000, Laser |LCD: DELL 22", 2212| Zvukovka: M-AUDIO Revolution 5.1| Repro: GENIUS HT | Skrinka: Fractal Design Define R4| Klavesnica: RAZER LYCOSA. +IPhone 13PRO. www.cistenie-klimatizacii.sk)
- Bikermotyl
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
niečo podobné som myslím už raz čítal, rovnako "silné keci"LittleMan napísal:...blablabla...
...a keď išlo do tuhého... "skutek utek"
nie je problém do modulu doplniť podmienku, ale
...dnes je to jedna podmienka, zajtra ďalšie dve a pozajtra dvadsať
pritom stačí len tak málo -> prispôsobiť ľudský faktor, nie modul
takže...
..."v ziadnom pripade nechcem dehonestovat niekoho ludskost, rozumiem, ze casu nie je vela ... kazdopadne si myslim", ze 29 sekúnd zamyslenia sa nad sebou plne postačuje absolútne každému na neodoslanie prázdnej odpovede
...a netreba sa dokonca pritom ani nalogovať na FTP/SSH, čiže ďalších 36 sekúnd ušetrených
t.z., že "na zaklade casovej narocnosti tejto upravy (ľudského faktora) si ochotny za upravu každého potenciálne nezvládnutím ovládania súťažného modulu ohrozeného užívateľa zaplatit hodinovu mzdu 200sk/hod ?
...ak áno, kontakt na teba užívatelia majú, tak chlapci (a dievčatá) len smelo, každý tu môže zarobiť (zaokrúhlene) 1.50,-Sk ( v Eurách sa to vyjadriť ani nedá) za svojich 26 sekúnd tvrdého zamýšľania
podotýkam, LittleMan, že na každom stále ušetríš tých 36 sekúnd, čo predstavuje úsporu 2,-Sk/osobu
...a to sa čo? A to sa vyplatí
dpc.. kazdy je blazon, len ja som lietadlo..
ja sa pytam na problem a vy len porovnavate, kto dalej docura..
akoze respekt..
btw: v zakladoch vypoctovej techniky (programovania) je jeden z bodov aby program (aplikacia) bola huzevnata (blbuvzdorna), cize sa neohanaj ludskym faktorom..
ja sa pytam na problem a vy len porovnavate, kto dalej docura..
akoze respekt..
btw: v zakladoch vypoctovej techniky (programovania) je jeden z bodov aby program (aplikacia) bola huzevnata (blbuvzdorna), cize sa neohanaj ludskym faktorom..