preboha na čoo???? na winrar???hawkeye napísal:taka otazka..preco to netaktujes viacej?:)metatron napísal:ja mám teraz 1.200 V a 3.0 GHz a core mi ukazuje v idle 31°C
veď hry to v pohode zvláda, ani s GTA4 nemám problémy...
preboha na čoo???? na winrar???hawkeye napísal:taka otazka..preco to netaktujes viacej?:)metatron napísal:ja mám teraz 1.200 V a 3.0 GHz a core mi ukazuje v idle 31°C
lebo ma tu moznost a nic ta to nestojimetatron napísal:peknééé... aj si ho zaťažoval ???
veď hry to v pohode zvláda, ani s GTA4 nemám problémy...
metatron napísal:hawkeye a prečo ťa to trápi??? taktujem keď to potrebujem... keď kódujem video tak sa neboj že ho nevytočím...
ale ked nie, tak načo ho hnať? čo mi to pomôže? rýchlejšie sa mi otvorí office? ani to nie
-StayOnTray =Minimize to task barzimik1410 napísal:je niekde návod na ten K10stat ? moc sa v tom nevyznám čo mám nastaviť a ako to funguje inak teraz idem na tom phenomovi ii x3 720 na 3,5 GHz , 1,325 volta .
hawkeye napísal:metatron napísal:hawkeye a prečo ťa to trápi??? taktujem keď to potrebujem... keď kódujem video tak sa neboj že ho nevytočím...
ale ked nie, tak načo ho hnať? čo mi to pomôže? rýchlejšie sa mi otvorí office? ani to nie
ok radsej nic
sak nevyuzijem ani ja tych 3.6 ale ked to tam je tak preco to nematmetatron napísal:hawkeye napísal:metatron napísal:hawkeye a prečo ťa to trápi??? taktujem keď to potrebujem... keď kódujem video tak sa neboj že ho nevytočím...
ok radsej nic
ne, v pohode... od toho sme tu aby si každý povedal svoj názor. Je to dobré mať potenciál v v stroji, niekto ho používa nonstop, niekto nie... nie som len fanúšikom pretaktovania ale aj podtaktovania
takže nech ti ten tvoj stroj poslúcha šlape
no este mi povedz aky je rozdiel v spotrebe elektriky ak mi ide procak na 3.0 a 3.6AmOK napísal:hawkeye, ked zasponzorujes ucet za elektrinu, tak vsetci par krat klikneme a nikomu nebude trhat zily, ze mu zere procak 50W v idle.
Btw, distribuovane vypocty lepsie pocita grafa nez cpu, ale to urcite vies. /ot
Iste, lenze kde hovoril hawkeye o rapidnom zvysovani voltaze, ktory si ty robil ? hawkeye ma na 3,6GHz iba 1.395V. A spotreba narasta v zvysenim voltaze, nie zvysenim frekvencie.AmOK napísal:hawkeye, toto su udaje o spotrebe idle/load mojho x3 720, cca 30W si odpocitaj (MoBo, HDD):
2,8GHz/1,200V: 48W/ 90W
....
3,6GHz/1,550V: 80W/195W