Antec Three Hundred & CM Centurion 590
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Re: Antec Three Hundred & CM Centurion 590
PARADA
to podopretie do je drevena spajdla
to podopretie do je drevena spajdla
Spoiler: ukázať
Dík. Jj, je to špajdla (ale taká pevnejšia ako klasická, a jej aj o trochu hrubšia), zapichnutá je v náhradnej klávese z mojej klávecnice a položená na protišmykovej gume. Zložité, ale účel to plní.
: Z O S T A V A :
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Dobry vymysel
uz som viackrat videl aj obycajnu farbicku.
Ako je na tom pc z hlukom?
uz som viackrat videl aj obycajnu farbicku.
Ako je na tom pc z hlukom?
Mohol by si prosim ta popisat ako mas zregulovane jednotlive fany, alebo na kolko ti bezia? Dik.
k0rben, vieš že tá farbička ma nikdy nenapadla.. S hlukom je to o niečo horšie, viac dier, dáva o sebe jasne vedieť. V tomto je to menší mínus, ale zase na druhej strane keď kupuješ takú bedňu. Tak na hluk moc zaťažený niesi. Ja niesom a úplne mi to vyhovuje.
Blackhawk, regulátor mám dosť biedny, dokáže ukázať len otáčky jedného fanu a to ktorý je na CPU (1100RPM) a keď si od toho odvodím ostatné, tak zadný beží tiež na 1100RPM, horné netuším, ale dávam im okolo 7V a predné na 800RPM. Ale regulujem si to podľa toho čo robím, keď hrám, tak mám buď slúchadlá alebo hrám nahlas takže vtedy pustím viac, keď som an nete idú všetky na minime t.j. 5V. Keď dám všetko na maximum tak sa mi mierne rozvibruje pravá bočnica a počuť to. Vyrezal som totiž horné mriežky, zadnú mriežku, dolnú pod zdrojom, takže stratila čo to na stabilite.
Blackhawk, regulátor mám dosť biedny, dokáže ukázať len otáčky jedného fanu a to ktorý je na CPU (1100RPM) a keď si od toho odvodím ostatné, tak zadný beží tiež na 1100RPM, horné netuším, ale dávam im okolo 7V a predné na 800RPM. Ale regulujem si to podľa toho čo robím, keď hrám, tak mám buď slúchadlá alebo hrám nahlas takže vtedy pustím viac, keď som an nete idú všetky na minime t.j. 5V. Keď dám všetko na maximum tak sa mi mierne rozvibruje pravá bočnica a počuť to. Vyrezal som totiž horné mriežky, zadnú mriežku, dolnú pod zdrojom, takže stratila čo to na stabilite.
To sa Ti tak viklala grafika, že si musel podopierať?
Inak pekne porobené, tým káblom si dal do tela.
Inak pekne porobené, tým káblom si dal do tela.
No grafiku som podpieral stále, Musashi jej dáva zabrať (aj keď sa to nezdá) a načo ju mať zbytočne vyhnutú.
No tak mne to Accelero nejak nenaklápa a to tam mám asi najťažší 12cm fan aký poznám, preto som sa pýtal, nakoľko Musashi by malo byť ľahšie (ale teraz ma napadlo že moja bola origin 2-slotová, takže vzadu je uchytená 2-krát).
Káble si teda riadne poohýbal, ja som ich až tak nemordoval, aj tak do vnútra nevidno.
Káble si teda riadne poohýbal, ja som ich až tak nemordoval, aj tak do vnútra nevidno.
Do vnútra síce nevidno, ale vzduch tam vchádza a odchádza a má pekne voľnú cestu. Ja mám na Musashim ešte dve Gelid Silent 9. Nie je to ťažké ale vyhýba sa to a to nechcem.
Káblom ohnutie nevadí, keby si videl Satu od mechaniky...
Káblom ohnutie nevadí, keby si videl Satu od mechaniky...
No tak nevadí ako nevadí.
A popred USB a IEEE 9-piny na doske teda veľa vzduchu naozaj neprejde.
Ako si spokojný s tým regulátorom? Nepískajú potenciometre?
A popred USB a IEEE 9-piny na doske teda veľa vzduchu naozaj neprejde.
Ako si spokojný s tým regulátorom? Nepískajú potenciometre?
Pozri ako to mám riešené USB etc. mám až hore a káble idú zhora rovno za skrinku. Tie ani nevidno spredu.
Regulátor nepíska vôbec, len prevedenie zodpovedá cene..
A týmto káblom to fakt nevadí, sú tenké takže ohyb je úplne v pohode.
Regulátor nepíska vôbec, len prevedenie zodpovedá cene..
A týmto káblom to fakt nevadí, sú tenké takže ohyb je úplne v pohode.