Bug list Windows 7
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
Re: Bug list Windows 7
- zas as taky truba niesom...
- NEMAM TO TAM!!!!!
- co je dost divne...
- ani powerstrip s tym nic nevie spravit...
T.
- NEMAM TO TAM!!!!!
- co je dost divne...
- ani powerstrip s tym nic nevie spravit...
T.
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
windows update ti nevyhodi driver na monitor?
cez nvidia panel si mu nanutil ten refresh rate a neslo? ci to tam nemas tiez?
cez nvidia panel si mu nanutil ten refresh rate a neslo? ci to tam nemas tiez?
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
- driver na CRT mi nenaslo (misli ze je pznaceny len ako PnP) , XP ho pozna
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
dneska prve BSOD pri instalacii 185.85_desktop_win7_32bit_english_whql
nvlddmkm.sys
pri opakovanej instalacii to uz nespravilo
nvlddmkm.sys
pri opakovanej instalacii to uz nespravilo
PS4 + OPTOMA HD 141X
Ked ta tlaci topanka, tak ju nevyzuvaj, skus ju rozchodit
- Archon
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 08. Máj, 2008, 14:00
Takže mam problem že keď dam PC do Sleep modu tak len 1 minut je v sleep mode a potom sa to zase zapne . už sa tu pisalo že to zobudi uplne všetko všeliake maintenance .
Tak som našiel jedno že mobsync.exe tak sa mi to podarilo vypnut > control panel > Sync Center > vypnut offline subori . aspon myslim že som to vypol .
ale bohužial mi to stale po minute zapne
pozrel som aj Services a vypol som aj uplne SearchIndexer (aj všade inde to mam vypnute) a veci čo si myslim že by to mohli spôsobovať .Autoupdate vo windows mam vždy vypnuty . No teraz som vypol aj defender tak uvidim či to je tym .
Dosku mam Gigabyte MA780G-UD3H , Windows 7 RC 64bit
Ak to tu nieje tak by sa mohol spraviť daky vypis , kde sa daju tieto všetky maintenance veci vypnut , a aby ten sleep sa len tak nezobudil ...
EDIT : tak našiel som v Cntrol panel > Administrative tools > Task Scheduler
tam je toho plno , najradšej by som to cele vypol T_T
Tak som našiel jedno že mobsync.exe tak sa mi to podarilo vypnut > control panel > Sync Center > vypnut offline subori . aspon myslim že som to vypol .
ale bohužial mi to stale po minute zapne
pozrel som aj Services a vypol som aj uplne SearchIndexer (aj všade inde to mam vypnute) a veci čo si myslim že by to mohli spôsobovať .Autoupdate vo windows mam vždy vypnuty . No teraz som vypol aj defender tak uvidim či to je tym .
Dosku mam Gigabyte MA780G-UD3H , Windows 7 RC 64bit
Ak to tu nieje tak by sa mohol spraviť daky vypis , kde sa daju tieto všetky maintenance veci vypnut , a aby ten sleep sa len tak nezobudil ...
EDIT : tak našiel som v Cntrol panel > Administrative tools > Task Scheduler
tam je toho plno , najradšej by som to cele vypol T_T
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Services a vypni sluzbu Task Scheduler ?
zaujimavu vec som postrehol
reinstaloval som na cisty disk 64bit RC, a prehodil mi pismena diskov, tak som za behu v sprave pismena prehodil. a po restarte mi nedokaze pridat priecinok kde su umiestnene tapety medzi umiestnenia tapiet, mam tam priecinok ktory bol na prehodenych diskoch ale to umiestnenie je samozrejme neplatne
inak povedane tym padom mi nefunguje slideshow obrazkov umiestnenych v lubovolnej zlozke
reinstaloval som na cisty disk 64bit RC, a prehodil mi pismena diskov, tak som za behu v sprave pismena prehodil. a po restarte mi nedokaze pridat priecinok kde su umiestnene tapety medzi umiestnenia tapiet, mam tam priecinok ktory bol na prehodenych diskoch ale to umiestnenie je samozrejme neplatne
inak povedane tym padom mi nefunguje slideshow obrazkov umiestnenych v lubovolnej zlozke
AMD Ryzen 7 2700X/SilentiumPC Fera 3 HE1224 v2 | Gigabyte B450 AORUS PRO | Kingston HyperX Predator 16 GB 3333MHz | MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X | Samsung 970 Evo Plus 500GB | WD60EFAX | WD80EFAX | Seasonic Focus GX 650W | SilentiumPC Signum SG1M | Razer DeathAdder V3 | Genius SlimStar 130 | Genius SP-HF 1250B | Sony WH-1000XM4 | Dell S2721DGFA | Sony WH-1000XM4
na ploche mam nahodene ine ikonky namiesto tych zakladnych a blbne kos (zmenene .ico subory ziadne utility instalovane). ked ho dam vyprazdnit tak sa sice vyprazdni ale ikonka sa nezmeni. a riesenie? F5 = refresh plochy a ikonka sa spamata.
- Martan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Ikony na ploche a 'mysacie' ukazovatele mozu menit rozne temy...
Staci si to v nastaveniach vypnut!
Staci si to v nastaveniach vypnut!
Spoiler: ukázať
S vypnutím UAC mi nejdú spustiť programy, ktoré si pred tým žiadali potvrdenie. Program skrátka zamrzne a čaká na potvrdenie, ktoré sa ale neobjaví. Inak povedané, celé vypnutie UAC je iba podfuk. Nepomáha ani spustenie s privilégiami administrátora.
- Martan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 09. Jún, 2006, 02:00
Niaky dokaz? Skusal si reinstall? Ja som sa s podobnym problemom teda nestretol, na 4 roznych hw kombinaciach co pouzivam RC verziu (aj ine verzie).
Priznam sa, ze odkedy UAC vzniklo ani neviem co to je, kedze to nepouzivam/zakazujem.
Vo Viste som to pekne natvrdo odstranoval este rovno aj z instalacky
Priznam sa, ze odkedy UAC vzniklo ani neviem co to je, kedze to nepouzivam/zakazujem.
Vo Viste som to pekne natvrdo odstranoval este rovno aj z instalacky
Spoiler: ukázať
Taktiez som sa s podobnym problemom nestretol
PS4 + OPTOMA HD 141X