Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem
Re: Seven x64 - skúsenosti, problémy, otázky sem
Čo sa týka pomalšieho načítavania stránok, tak to ti neviem poradiť, ale čo sa týka toho CS-ka skús si nainštalovať DirectX 9 malo by ti to zrýchliť
Zdravim, chcle by som vediet ci sa mi viac hodi 32-bitová verzia alebo 64-bitova verzia
Procesor: Intel core 2 duo CPU E6550 2.33 GHz
Graficka : GIGABYTE 9800 GT 1024 MB
RAM: 2x 1GB 667 MHz pq1 DDR2 (chystam sa ich vymenit za kingston 2x 2GB 800 MHz DDR2)
Zdroj: 350W- kedze je dost slaby na novu graficku chcel by som ho vymenit za nejaky 500 W
Maticna: ASUS P5KPLrzia
Procesor: Intel core 2 duo CPU E6550 2.33 GHz
Graficka : GIGABYTE 9800 GT 1024 MB
RAM: 2x 1GB 667 MHz pq1 DDR2 (chystam sa ich vymenit za kingston 2x 2GB 800 MHz DDR2)
Zdroj: 350W- kedze je dost slaby na novu graficku chcel by som ho vymenit za nejaky 500 W
Maticna: ASUS P5KPLrzia
- Bamma_boy
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Aug, 2009, 19:33
ak sa RAM chystáš vymeniť za 2x2GB tak 64bit, ak nie tak tiež 64bit podľa môjho názoru..stejne tam tej tam tak, či tak raz dáš viac..
32bit by ti vyuzil len cca 3,2GB, takze jednoznacne 64bitkrki napísal:(chystam sa ich vymenit za kingston 2x 2GB 800 MHz DDR2)
We salute the rank, not the man!
Re: Windows 7 x64 - nehraju spodne frekvencie
ja mam ten isti problem s win 7 ze s 5.1 mi idu 2 ve repraky cim to jenManJofo napísal:Mam problem so zvukom pod W7 Professional X64. Problem je, ze spodne frekvencie vobec nehraju - najprv som neinstaloval ziaden ovladac, tak som myslel, ze to bude tym - omyl. Po nainstalovani drivera (doska MSI P7N Sli, kodek Realtek ALC888, driver R2.36) sa nic nezmenilo. V com je problem? Pouzivam sluchatka, v nastaveniach mam stereo, a samozrejme su pichnute v spravnom jacku.
Uspanie do pamati bez problemov funguje, ale chcel by som sa spytat, kde sa povoluje uspanie na disk, pretoze to nemozem nikde najst. V XP to bolo v nastaveni napajania a tu to nevidim. Dik
zadal som to..vyskocila na sekundu konzola, takze niec to spravilo a restartoval som PC. Do ponuky start do "shutdown" sa mi ale nic nepridalo, ziadne hibernate
dik Snake funguje to. Mozes mi povedat co je to "hybrid sleep"? Aby som vedel co som vlastne vypol
Spojenie klasického sleepu a hibernácie dokopy.
Hybrid off
Hybrid off
- sleep
- vypneš PC - končíš s dátami
- PC sa vypne
- sleep
- vypneš pc - dáta máš uložené na hdd
.
Hybrid off
-sleep
--vypneš PC - končíš s dátami -myslis proste klasicke uspanie do pamati, takze so ziadnimi datami nekoncim -energet. zavisle
-hiber
--PC sa vypne -uspanie na disk, energeticky nezavisle
hybrid on
-sleep
--vypneš pc - dáta máš uložené na hdd - podla mna su data ulozene v RAM, pretoze pc je stale energeticky zavisle, takze neviem ake ulozenie na hdd
oprav ma ak sa niekde mylim
-sleep
--vypneš PC - končíš s dátami -myslis proste klasicke uspanie do pamati, takze so ziadnimi datami nekoncim -energet. zavisle
-hiber
--PC sa vypne -uspanie na disk, energeticky nezavisle
hybrid on
-sleep
--vypneš pc - dáta máš uložené na hdd - podla mna su data ulozene v RAM, pretoze pc je stale energeticky zavisle, takze neviem ake ulozenie na hdd
oprav ma ak sa niekde mylim
skúšal som skrátene, vypíšem to jak debil
keď nemáš zapnutý hybrid sleep:
sleep - vypneš PC, si v prdeli
hibernation - vypneš pc, si ok, lebo máš ram na hdd
máš zapnutý hybrid sleep, vlezieš doňho, dáta sa uložia na hdd aj v ram, čiže PC rýchlo zobudíš, ale v prípade výpadku ich máš na HDD (preto hybrid = S3 + S4)
keď nemáš zapnutý hybrid sleep:
sleep - vypneš PC, si v prdeli
hibernation - vypneš pc, si ok, lebo máš ram na hdd
máš zapnutý hybrid sleep, vlezieš doňho, dáta sa uložia na hdd aj v ram, čiže PC rýchlo zobudíš, ale v prípade výpadku ich máš na HDD (preto hybrid = S3 + S4)
.
len ma zmiatlo spojenie, ktore pouzivas "vypneš PC" u mna znamena "shutdown" a nie ze ho vytiahnes zo zastrcky (alebo vypnes zdroj) ...uz sa rozumieme
to je to isté RAM nie sú napajané ani v jednom prípade ktorý teraz menuješ
.