Vianocne darceky - problem (?)
- Bikermotyl
- VIP
- Dátum registrácie: Ne 22. Máj, 2005, 20:00
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Biker, boze ja viem ze ty si starostlivy a chces aby forum ficalo, ale nebud furt taky monotonny, trosku srandy nikdy neuskodi...
Btw ja este absolutne netusim co svojej druhej polovicke kupim, najvacsi problem je, ze nemam moc cash, kedze som nedavno kupoval par drahsich veci pre seba, kua teraz sa citim jak najvacsi sebec. Ani ne o mesiac tu mame Vianoce a ja nemam ani cent aby som svojej druhej polovicke nieco kupil kua ... ale neva nieco predam , chlapi poradte co kupit, ale veci typu byt, auto a tak si nechajte ... sexi spodne pradielko uz sa mi celkom zalubilo
EDIT Bikermotyl : No buD je poriadok alebo bordel, ja volim vzdy prvu moznost, ci sa to niekomu pozdava alebo nie. Trochu srandy urcite nezaskodi, ale opakovana sranda uz srandou nie je. Nevidim potrebu pisania X OTpostov na dvoch stranach.
Btw ja este absolutne netusim co svojej druhej polovicke kupim, najvacsi problem je, ze nemam moc cash, kedze som nedavno kupoval par drahsich veci pre seba, kua teraz sa citim jak najvacsi sebec. Ani ne o mesiac tu mame Vianoce a ja nemam ani cent aby som svojej druhej polovicke nieco kupil kua ... ale neva nieco predam , chlapi poradte co kupit, ale veci typu byt, auto a tak si nechajte ... sexi spodne pradielko uz sa mi celkom zalubilo
EDIT Bikermotyl : No buD je poriadok alebo bordel, ja volim vzdy prvu moznost, ci sa to niekomu pozdava alebo nie. Trochu srandy urcite nezaskodi, ale opakovana sranda uz srandou nie je. Nevidim potrebu pisania X OTpostov na dvoch stranach.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Ak xcete nejakemu PC-fanatickemu kamosovi spravit sadost, tak v Tescu maju Tesco USB vysavacik za 150SK (zelenocierna skatula). Ja som si to len tak zo srandy kupil a je to celkom cool - ma aj diodu na svietenie, 2 nadstavce, da sa s tym celkom aj vysavat. Podla mna squele
Vy sa tu smejete a vonku zúri socializmus!
darecky
No niektore tipy nie su zle, ale co sa tyka spodneho pradielka nie som si ista ci je to spravna volba (totiz tieto vecicky su tak roznorode ako aj nase prsia a ine prednosti a preto nie kazde pradlo, ktore vyzera super na figurine musi vyzerat super aj na nas...v tomto byvame dost priebercive tak radsej pozor !)
co sa tyka DARcEKOV, ktore chcete venovat svojim polovickam ci uz na Vianoce alebo na narodky, tie sa totiz nevymyslaju dva tyzdne predtym, ale najlepsie pocas celeho roka, lebo inak ste totalne vypatlani !
Pokial mate naozaj snahu ju potesit ozaj "potesit" tak je potrebne niekedy zajst vramci nejakej prechadzky v meste ci v nejakom z nakupnych centier aj do obchodu do ktoreho by ste inak nazasli.
Su tam totiz same nezmyselne serepeticky, ktore sa im pacia prip. zabocit do obchodu so striebrom a len tak sa jej spytat na jej vkus co sa tyka nausnic alebo naromkov, proste pytat sa pytat sa.......
NAPR. obchod (akoze so starymi) sPERKOVNIcKAMI, zaujimavymi SVIETNIKMI so srdieckami alebo ja neviem cim... RaMIKY s fotkou alebo nejake DEKORATiVNE VECIcKY na komodu atD..., inak sPERKOV zena nema nikdy dost (poznam predajnu na Michalskej kde su rucne vyrobene sperky ktore momentalne frcia), alebo nejake pekne SEXI-PYzAMKO.... je toho proste vela
nuz na zaver len tolko, kto ako lubi tak aj obdaruva, majte sa
co sa tyka DARcEKOV, ktore chcete venovat svojim polovickam ci uz na Vianoce alebo na narodky, tie sa totiz nevymyslaju dva tyzdne predtym, ale najlepsie pocas celeho roka, lebo inak ste totalne vypatlani !
Pokial mate naozaj snahu ju potesit ozaj "potesit" tak je potrebne niekedy zajst vramci nejakej prechadzky v meste ci v nejakom z nakupnych centier aj do obchodu do ktoreho by ste inak nazasli.
Su tam totiz same nezmyselne serepeticky, ktore sa im pacia prip. zabocit do obchodu so striebrom a len tak sa jej spytat na jej vkus co sa tyka nausnic alebo naromkov, proste pytat sa pytat sa.......
NAPR. obchod (akoze so starymi) sPERKOVNIcKAMI, zaujimavymi SVIETNIKMI so srdieckami alebo ja neviem cim... RaMIKY s fotkou alebo nejake DEKORATiVNE VECIcKY na komodu atD..., inak sPERKOV zena nema nikdy dost (poznam predajnu na Michalskej kde su rucne vyrobene sperky ktore momentalne frcia), alebo nejake pekne SEXI-PYzAMKO.... je toho proste vela
nuz na zaver len tolko, kto ako lubi tak aj obdaruva, majte sa
Velmi zaujimavy postreh od nezbeho pohlavia ... Nechcem nejako protirecit, ale presne toto chalani nemaju radi, sa tulat po obchodoch a zvlast po takych, ktore ich nebavia. Myslim, ze ani baby nechodia do obchodov s elektronikou, pocitacmi ... Najlepsie je, ak si partnerka vyberie darcek sama a tym sa jej najlepsie ulahodi ...
hm, no neviem ako ostatny, ale ja som s mojou (bohuzial uz ex) priatelkou chodieval rad vsade kde ona a veeelmo som sa zaujimal o to co chce ona... mal som uz cca pred 3 mesiacmi vybraty darcek, ktory by ju potesil ale uz som tusil ako to dopadne, takze...
Spoiler: ukázať
Jerry napísal:Velmi zaujimavy postreh od nezbeho pohlavia ... Nechcem nejako protirecit, ale presne toto chalani nemaju radi, sa tulat po obchodoch a zvlast po takych, ktore ich nebavia. Myslim, ze ani baby nechodia do obchodov s elektronikou, pocitacmi ... Najlepsie je, ak si partnerka vyberie darcek sama a tym sa jej najlepsie ulahodi ...
Jasne je to tak, prave preto si vyberame partnerov ktori sa aspon raz-dvakrat za rok vedia premoct a maju snahu to zistit.
Inak tvoja varianta nie je zla, tiez mi to niekolkokrat padlo vhod, ale ak sa to nestava pravidlom, prekvapco je fajn vies ?
moja chce presne to iste... budem musiet najst krabicu aspon od 30" telky-TAMY- napísal:moja chce, aby som vyskocil s krabice pod stromcekom,, :roll: :roll: cize premyslam, ako zrealizovat,,
Core i5 4570 + Akasa Nero S, Asus Z87M-PLUS, 4x4GB DDR3 1600Mhz Kingston HyperX, EVGA GAMING GTX 1060 6GB, Coolermaster N200, Seasonic Titanium 750W, 250GB Samsung EVO 850 + crucial MX500 SSD 1TB, MSI OPTIX MAG341CQ
Nuz nenatrafil si na tu spravnu osobku pre teba, to neznamena ze to co si robil nebolo nanic... poznas to nie ? "Vsetko zle je na nieco dobre."SurrendeR napísal:hm, no neviem ako ostatny, ale ja som s mojou (bohuzial uz ex) priatelkou chodieval rad vsade kde ona a veeelmo som sa zaujimal o to co chce ona... mal som uz cca pred 3 mesiacmi vybraty darcek, ktory by ju potesil ale uz som tusil ako to dopadne, takze...
moja sa hneve ze ma nekvalitny zvuk k PC takze asi to pojde do nejakych Logitechov X-230 alebo strieborny prsten... uvidime ako bude na tom penazenka...
Core i5 4570 + Akasa Nero S, Asus Z87M-PLUS, 4x4GB DDR3 1600Mhz Kingston HyperX, EVGA GAMING GTX 1060 6GB, Coolermaster N200, Seasonic Titanium 750W, 250GB Samsung EVO 850 + crucial MX500 SSD 1TB, MSI OPTIX MAG341CQ