Tak pozeram ze u nas to je stale nedostupny tovar esteze som si ho pred cca 5 tyzdnami z toho Nemecka objednal.
Po mesiaci pouzivania som spokojny
Prvy AMD fusion notebook - HP pavilion dm1z - nad ocakavania
Re: Prvy AMD fusion notebook - HP pavilion dm1z - nad ocakav
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:GIGABYTE 8800GT 512MB 700/1700/1840 @ 756/1780/2052 MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
A v prípade že by sa ti notebook pokazil, by si to ako riešil? Lebo ja si napríklad neviem predstaviť ako by som sa s nimi dohovoril + to posielanie do nemecka je celkom drahé :D
Jediný podobný notebook od lenova u nás je e125 no ten nemá matný displej. Tiež by som si rá kúpil notebook s týmto procesorom no už asi počkám kedy príde amd e-450 snád to bude behom mesiaca
Jediný podobný notebook od lenova u nás je e125 no ten nemá matný displej. Tiež by som si rá kúpil notebook s týmto procesorom no už asi počkám kedy príde amd e-450 snád to bude behom mesiaca
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 25. Jún, 2008, 09:09
Vyriesil som tuto dilemu tak, ze som si z ebay.co.uk kupil x41 za 100e aj s dovozom a maximalna spokojnost. Hodilsom tam gentoo a system frci ako hodinky. To ze mi neprehra 1080p mi je u riti. Lahucky(1kg), bateria vydrzi 5h, tichy, dock s mechanikou a mnozstvom vystupov, kvaitne spracovanie(magnezium), kovove panty. OLD ibm building.
Desktop:
http://i43.tinypic.com/25ptov8.png" onclick="window.open(this.href);return false;
http://i43.tinypic.com/25ptov8.png" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 28. Mar, 2011, 16:25
MichiGen napísal:Tak pozeram ze u nas to je stale nedostupny tovar esteze som si ho pred cca 5 tyzdnami z toho Nemecka objednal.
Po mesiaci pouzivania som spokojny
rovnako...linux podpora mi sice sem tam hapruje ale je mozne ze je to len mojou neznalostou..
ak by sa pokazil tak ho posles na slovenske lenovo - pripadne zavolas a zistis ze ako sa postupuje.. Ja som sa na toto informoval a narok na opravu mas na slovensku (otazne je ci rok alebo dva).. kazdopadne nahradne diely maju a opravit ti to musia-ma to medzinarodnu zaruku..semhamforas napísal:A v prípade že by sa ti notebook pokazil, by si to ako riešil? Lebo ja si napríklad neviem predstaviť ako by som sa s nimi dohovoril + to posielanie do nemecka je celkom drahé :D
//mame tu aj take tlacitko, ze UPRAVIT. Poprosim, POUZIVAT ho- Spojene prispevky - newmi