Game of Thrones (Serial, Fantasy/Drama)
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Re: Game of Thrones (Serial, Fantasy/Drama)
no jo, ono Game of Thrones zasa nie je nejaky mega uspesny serial, co sa tyka sledovanosti. Ale hodnotenia to ma povacsinou dobre.
Podla wiki sledovanosti 1. seria len nieco cez 2 miliony na epizodu, teraz 2. seria uz sa prehupla aj cez 4. Ale napriklad taka Terra Nova mala sledovanost zhruba 7 milionov a bola zrusena po 1. serii.
Podla wiki sledovanosti 1. seria len nieco cez 2 miliony na epizodu, teraz 2. seria uz sa prehupla aj cez 4. Ale napriklad taka Terra Nova mala sledovanost zhruba 7 milionov a bola zrusena po 1. serii.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
IMHO to nemôžeš takto porovnávať. GoT je HBO exclusive, Terra Nova bola vysielaná aj na iných staniciach. Ale to, že ju zrušili mi vôbec nevadí. Bol to BS.
s pozdravom, crux.
no oni su schopni vselicoho.. vid SGU a ine serialy
jj vsetko je o peniazoch.. Firefly je dobry priklad
snad sa to nestane v pripade GoT
inac odporucam audiobooks, su peckove http://www.gameofthronesreview.com/why- ... audiobook/
inac odporucam audiobooks, su peckove http://www.gameofthronesreview.com/why- ... audiobook/
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
hosi nesrandujte o zruseni , ale je fakt ze tam su toho schopny. Dost co ma nastvali s SGU (podla mna sa serial slusne rozbehol). Na druhu stranu keby to mali natiahnut na 6 rokov, kde za rok vydaju 10 dielov, tak to tiez nie je bohvie co
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
no ono je zložité napr. tá Terra Nova mala najväčšiu sledovanosť zo zrušených seriálov, lenže bolo aj drahá
SGU bolo aj drahé, aj malo biednu sledovanosť, a napríklad aj SGA začínala na čísle 3,3 a skončila z nižšou ako SG1 v 10. sezone
čo sa GoT týka po 1. serii hned brali 2. aj 3. takže tam sa uvidí:)
SGU bolo aj drahé, aj malo biednu sledovanosť, a napríklad aj SGA začínala na čísle 3,3 a skončila z nižšou ako SG1 v 10. sezone
čo sa GoT týka po 1. serii hned brali 2. aj 3. takže tam sa uvidí:)
By ma zaujímalo čo bolo na Terra Nova také drahé. Videl som len pár dielov, ale teda tie dinosaury nevyzerali veľmi presvedčivo a aj pár iných efektov.
s pozdravom, crux.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
3ak to poznáš všetci asik chceli nové ferrari
pre vysoké náklady napr zrušili aj nového K.I.T.T.a a ten mal dokonca až okolo 10m sledovanosť a bol 3. v sledovanosti na domovskej stanici
1. bol House 2. si nepamätám
pre vysoké náklady napr zrušili aj nového K.I.T.T.a a ten mal dokonca až okolo 10m sledovanosť a bol 3. v sledovanosti na domovskej stanici
1. bol House 2. si nepamätám
FireFly som nevidel pretoze kvoli nemu zrusili moj oblubeny Dark Angel ... Ale Serenity som videl.. No podla mna sa to na Dark Angel nechytalo.. skoda, ze ho zrusili aj ked v podstate je ukoceny, chyba iba jedna seria, cital som, ze sa uvazuje o dotoceni.. keby nie.. knizna podoba je.. To si urcite pozrite..valistar napísal:jj vsetko je o peniazoch.. Firefly je dobry priklad
Tak hosi ja nesrandujem... FOX, CNBC alebo ABC to robi bezne.. HBO uvidime.. ale 6r ho podla mna tahat nebude.. A ked ho drbne do dajakeho sprosteho timu, nie PRIME-TIME ako je teraz, tak skonci este skor...
Pini napísal:no oni su schopni vselicoho.. vid SGU a ine serialy
No ale k tomu SG - series.. Tak tomu pomohol krach MetroGoldwynMeyer(MGM Production), snad som to spravne napisal.. Takze okrem Spidermana+Batmana zrusili vse... SGU mala slabu sledovanost, lebo to nevysielali v PRIME-TIME.. Chyba bola zrusit SGA.. Ved herecka, ktora hrala Cartrovu mala az po 7. seriu SGA zmluvu...
P.S. Vraj dotocia 2-3 zaverecne filmy..
dexter :
Aky K.I.T.T.? Mas na mysli noveho Knight Rider? Neviem, ale mal uroven.. Skoda ho tiez..
Este dobry je serial a nastastie aj ukonceny - CHUCK.
Celkom sa mi pacil aj SCIFI serial Kyle XY, zase poriadne neukonceny ale..
ak by chcel niekto "ukazku" (na kanaly ma 12 casti)valistar napísal:inac odporucam audiobooks, su peckove http://www.gameofthronesreview.com/why- ... -udiobook/
sounds good , asi si vypocujem vsetkych 5 knih
CPU: AMD Ryzen 5 3600 + Noctua NH-D14, MB:MSI B450M Mortar MAX,
VGA: Sapphire RX580 8GB, RAM: PATRIOT Viper 4 Blackout 32GB 3200Mhz, NVMe: Kingston FURY Renegade 2TB, Samsung 980 1TB, HDD: Toshiba 2TB, TOSHIBA 3TB, TOSHIBA 6TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Lucid LD01, OS: Windows 11 Pro, LCD: AOC Q3279VWF
Keyboard: Logitech G910 Orion Spectrum, Mouse: Logitech G604 Lightspeed
VGA: Sapphire RX580 8GB, RAM: PATRIOT Viper 4 Blackout 32GB 3200Mhz, NVMe: Kingston FURY Renegade 2TB, Samsung 980 1TB, HDD: Toshiba 2TB, TOSHIBA 3TB, TOSHIBA 6TB
PSU:EVGA Supernova GS650 Gold, Case: SilverStone Lucid LD01, OS: Windows 11 Pro, LCD: AOC Q3279VWF
Keyboard: Logitech G910 Orion Spectrum, Mouse: Logitech G604 Lightspeed
- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
v poslednej časti sa to pekne rozbehlo ... konečne som si ulahodil svoje fantasy srdce
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
Rest in Pieces
Kua akurat sledujem druhu seriu..neviem ci pri jej konci sa mi bude chciet cakat na season 3 asi pocitam knizky
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Okt, 2010, 14:45
zaujímavý nápad