new iphone 4S

Všetko o mobilných telefónoch, tabletoch, fitness náramkoch, smart hodinkách a iných prenosných zariadeniach. Diskusia o mobilných sieťach, operátoroch a ponukách.
Toto nie je nákupná poradňa!! Taktiež zadeľte tému do dobrej podkategórie
Používateľov profilový obrázok
icefire
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48

Re: new iphone 4S

Príspevok od používateľa icefire »

Ja? Pouzivam iba iPhone, nic ine. Stale tu pises vyplach bez faktov. Co take mu chyba? Retina, kvalitna kamera, hudba s dobrym zvukovym vystupom, tona kvalitnych aplikacii, SW podpora a mnohe dalsie. Telefonov mi preslo cez ruky vela. Apple momentalne na poli mobilov chybaju mozno len widgets. A ak si chces phone upravit, tak staci JB (root anyone??).

Tak napis konkretne veci alebo nepis nic.
Spoiler: ukázať

i5-12600K + Noctua NH-D14 + 2x Noctua @ MSI PRO Z690-A DDR4 - WD SN550 1TB @ Win10 PRO + WD RED 3TB - ASUS TUF 3070 OC 8GB + Alienware 3418DW G-Sync - Kingston HyperX Predator 16GB 3000MHz - Corsair RM850x (2021) - Fractal Define R2 + 3x Noctua - Logitech G502 + Glorious PC Gaming Race Stealth Extended + Ducky One SF - Xonar DX + HyperX Cloud + Behringer MS16 - 2x Xbox Series X Wireless Controller & Wireless Receiver - Philips 55PUS730412
HellAngel
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15

Príspevok od používateľa HellAngel »

presne to je jedna z veci co mi vadi. ak chcem nieco zacat s telefonom robit tak jedine JB. nemoct pouzit telefon ako mass storage, bt nepouzitelny na posielanie suborov. a proste par drobnosti. Mne jednoducho vyhovuje android, ale nikomu neberiem ze niekomu sedi iphone, len vacsina ho vlastni koli image a nevie co ani drzi v ruke.
a o co ti vlastne ide? chcel si vediet ake praktiky. napisal som ti. potom ma tu chitas za slovicka a dam ti vysvetlenie a zas je zle. fakty?
napada ma hned jeden, problem s baterkou. Naposledy som robil 3 4s a hned jeden z nich mal battery drop. potom zas sa objavovali problemy so signalom v sieti t-mobile. Osobne si takto nepredstavujem chod top vyrobku za top cenu.
ale mne je sosobne jedno kto si ho kupi, ale iphone nieje ziadna mobilna dokonalost. ma niekolko pre mna zasadnych nedostakov.
a vobec nechapem kam tato debata vedie. ak nemas nieco objektivnejsie ako len tvrdenie ze apple je sveta firma a iphone je asi podla teba to naj, tak ifun stranky su pre teba ako stvorene. skus iphonemania.cz. tak isto najdes spriazdnene duse.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
mArtinko5MB
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32

Príspevok od používateľa mArtinko5MB »

icefire napísal:Apple neinovuje? Tak toto bol maximalny zader. Smejem sa z toho ako maly.

Kód: Vybrať všetko

Apple continues to impress and astound both the business community and individual consumers. The reason for their success is their abi... 
dosť offtopic koment, čo sa týka debaty, bavíte sa o mobilnej sfére
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
Xenon
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 20. Dec, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Xenon »

Tak, páni, kľud. :)

1. Praktiky - nepáči sa mi, ako žaluje Apple po celom svete kvôli rámikom a iným somarinám. Nie, aby sa starali o svoje veci, robili to, čo vedia najlepšie, ale súdia sa o sprostosti. Dám 2 príklady a skúste mi oponovať. :-)

ad 1 Zvýrazňovanie tel. čísel v SMS správach. Komu toto kedy napadne, že sa má ísť súdiť, lebo firma HTC zvolila rovnakú farbu/vysvietenie/bohviečo pri zvýraznení týchto tel. čísel. Výsledok ? HTC musí do marca "zmeniť farbu zvýrazňovania"

ad 2 Slide to unlock. Ako prepáčte, ale pripadá mi stupidné, aby si niekto patentoval potiahnutie prstom po obrazovke, aby som si odomkol telefón. :)

2. A keď už bolo spomenuté to iTunes - Prečo si viem synchronizovať iPhone len s jedným PC, keby sa mi hodilo synchronizovať ho s 2 PC (práca, doma). A ešte sa mi nepáči, že keď si vymažem svoju aplikáciu z PC, aby nezaberala miesto, tak sa mi automaticky vymaže aj zo synchronizácie s iPodom, iPhonom a podobne. Dá sa to vyriešiť "tichým" vymazaním cez prieskumníka, ale bodlo by, keby sa to dalo "normálne".

3. Mám rád Apple produkty, sám mám MacBook Pro a od Vianoc aj iPhone 4S. Podľa mňa až na tieto chybičky krásy to sú super zariadenia. Na MacBook-u mám kvôli práci a škole aj Windows 7. Ale skúste nájsť iný 15" notebook s Core i7, ktorý vydrží 10 hodín. Jednak vďaka veľkej batérii, ale hlavne vďaka Mac OS X. Viete, ono ináč sa optimalizuje pre 250 konfigurácii, jak pre milióny (Windows) :)

BTW, keby som nemal iPhone 4S za takú cenu, za akú som ho mal, tak si ho nekúpim. Je zbytočne predražený, ale tak značka je značka.

A hlavná otázka: Nemá niekto 4S-ko a tiež skúsil tú "anomáliu" s tými zvoneniami ?

Len prosím vás, žiadna hádka. Ak sa chceme rozprávať o Apple, urobme si na to inú tému.
CPU: Intel Pentium Dual-Core E2220 @ 3.2GHz cooled by Noctua NH-U12P MB: ASUS Rampage Formula GRAFIKA: Sapphire ATI Radeon HD3870 512MB GDDR4 + Sapphire ATI Radeon HD3850 512MB GDDR3 in CrossFireX RAM: 8GB DDRAM2 800Mhz Corsair XMS2 4-4-4-12 AUDIO: ASUS Xonar DX -> Ultimate Ears Triple.Fi 10 Pro PSU: Fortron SAGA 450W (peak 500W) LCD: LG L1953TR 19"
miso2911
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 27. Sep, 2008, 23:10

Príspevok od používateľa miso2911 »

sranda je ze vzdy ked dojde rec na iphone alebo obecne apple zacne hadka :D
k tej customizacii prostredia na androide by som povedal tolko ze zabudate na to ze väcsina ludi si vôbec nepotrebuje menit a upravovat prostredie v telefone staci ked vsetko funguje ako ma a to prave iphone funguje narozdiel od zamrzajuceho androida, ktory je este k tomu o dost viac neprehladny a uzivatelke prostredie ma narocnejsie ako jednoduchy ios + su tu zeny ktore kupuju podla vzhladu a tu ma biely iphone zase navrh

proste geek si kupi androida a normalny clovek iphone, teda ked nerozhoduju financie
___________________________________________________________________________________________________________
CPU: Intel Pentium G4600, CPU Cooler: Be quiet! PURE ROCK, GPU: SAPPHIRE NITRO Radeon RX 560 4G OC, MB: ASUS PRIME B250-A, RAM: Kingston 8 GB DDR4 2400 MHz CL16 HyperX Fury White Series, SSD: Samsung 850 EVO 256GB, PSU: EVGA 550 B3, Case: NZXT S340 Elite, LCD: Dell U2414H Ultrasharp
HellAngel
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15

Príspevok od používateľa HellAngel »

ludia ake zamrzanie?? pouzivam android niekolko rokov a da sa povedat ze od 2.2 zamrzanie je neznamy pojem (samozrejme ak niekto nerootuje a flashuje custom ROM). a iphone tiez zamrzne.
pravdou je ze co sa tyka rychlosti a sviznosti tak android zaostava. zlepsuje sa to ale este stale sa to nevyrovna iOS alebo WP.
ale nech si kupi telfon kazdy aky chce, kazdemu vyhovuje nieco ine. len tvrdenia ze je to naj telefon ma jednoducho dostavaju :facepalm: pripadne trvdenia ze iphone ide bezproblemovo
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
mArtinko5MB
Používateľ
Používateľ

no neviem o tom, aby sa tie novšie SP s androidom zasekávali, to je skôr bežné u low mobilom ako mám napr ja gt 540, ale custom ROM to vybavila ...

po druhé, Android tu je pomerne krátko a pozri sa kde je. To sú veci, ktoré sa vychytávajú za behu a ide im to veľmi dobre, Ijablko je dobrý telefon(možno) ale je to marketingová hračka pre bláznov, ktorí sú ochotní zaplatiť pomaly 2x viac ako za high-end Android. A to, že pprostredie Androidu je zložité je už totálny bullshit ... môj otec pc-antitalent sa na ňom naučil robiť, čo už je čo povedať.
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
Xenon
Používateľ
Používateľ

Brat má HTC Sensation XE a plynulosť rovnaká ako na mojom 4S-ku. :)
CPU: Intel Pentium Dual-Core E2220 @ 3.2GHz cooled by Noctua NH-U12P MB: ASUS Rampage Formula GRAFIKA: Sapphire ATI Radeon HD3870 512MB GDDR4 + Sapphire ATI Radeon HD3850 512MB GDDR3 in CrossFireX RAM: 8GB DDRAM2 800Mhz Corsair XMS2 4-4-4-12 AUDIO: ASUS Xonar DX -> Ultimate Ears Triple.Fi 10 Pro PSU: Fortron SAGA 450W (peak 500W) LCD: LG L1953TR 19"
miso2911
Používateľ
Používateľ

iphone v telekome na 20€ pausal za 400€ takze nevypravajte ze je dva krat predrazeny + v amerike je este ovela lacnejsi na pausal

urcite ios je jednoduchsi system ako android

a ios je urcite plynulejsi ako android(to htc sensation xe ma 1.5GHz cpu ked to porovnas s 800MHz tak je jasne ze kebyze ma iphone taky HW ako HTC tak je to niekde inde) + ma velku podporu na nasledujuce tri roky (3gs ma najnovsi ios5) a aky stary telefon to je, kuknite na galaxy s ten nebude mat ani plnohodnotny android 4 a pritom je to rok a pol stary mobil
___________________________________________________________________________________________________________
CPU: Intel Pentium G4600, CPU Cooler: Be quiet! PURE ROCK, GPU: SAPPHIRE NITRO Radeon RX 560 4G OC, MB: ASUS PRIME B250-A, RAM: Kingston 8 GB DDR4 2400 MHz CL16 HyperX Fury White Series, SSD: Samsung 850 EVO 256GB, PSU: EVGA 550 B3, Case: NZXT S340 Elite, LCD: Dell U2414H Ultrasharp
CageJ
Redaktor
Redaktor
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43

Príspevok od používateľa CageJ »

Neporovnavaj Androidy co maju otvoreny standart... :hysterical:
Ked uz tak WP7 vs iOS... xP
Okrem toho suhlasim, ze mobil/smartphone za 600€ by nemal mat take fatalne chyby ako 4S.. Mne sa zda najvydarenjsi kus 4, s opravenou reviziou - antena..
Apple je jednoducho predrazena znacka, ktora je rozsirena tak akurat v Japonsku... Mam kamarata co studoval a zil v USA dlhe roky a kedykolvek si mali nainstalovat nejaky softver a niekto zdvihol ruku, ze ma Mac tak na neho pozerali ako na exota... a v triede boli taki max 1-2...Akurat kde mali macy, bol filmovy kruzok a Adobe pre Macy tam...
Apple je dobry akurat v sudnych sporoch a marketingu... Znacka ide dole vodou..
Ale zase zakladne skoly v USA bezia na Macoch...pretoze, OsX je jednoduchsi..
miso2911
Používateľ
Používateľ

nevypravaj ze v usa neni apple rozsirene zvlast iphone tam ma kazdy druhy viem co hovorim, preco by som nemohol porovnavat ios a android? :D ved to je hlavny konkurent a uzivatela by vôbec nemal trapit ci ten system je open sorce alebo nie. neviem kde si nabral ze znacka ide dole vodou ked kazdy rok zvysuje zisky stale ale sak ok mysli si co chces
CageJ
Redaktor
Redaktor
Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 01:43

Príspevok od používateľa CageJ »

Pozri si penetraciu spred par rokov v USA, Japonsku a Europu a taktiez teraz....
To, ze Macy pouziva Hollywood je sposobene asi jedine Final Cut Pro....

http://osxdaily.com/2011/03/18/mac-mark ... -and-more/

ako uvidis v Europe je ubohych 7, co ma prekvapilo, ze Japonsko uz nevedie ako kedysi..

Okrem toho som videl kdesi kvalitne porovnanie Mac vs PC, kde sa zistilo, ze Apple predava stejny HW vykon za zhruba 200-250% ceny PC...
iOS a Android porovnavat nejde. Android sa dodava ako SW k rozlicnym zariadeniam rozlicnych vyrobcov s rozlicnymi nadstavbami a HW. Apple vyraba jedno - to iste zariadenie, ktore je prisne obmedzene...Nemozes si predsa vybrat ci chces iPhone s 1GHz dual core alebo radsej 4,3'' displayom co pri Androide ide...
P.S. iPhone nie je jediny vyrobok Apple... Takze zavadzat, ze :facepalm: , ze Apple tvori neviem kolko % spotrebnej elektroniky v USA je blbost... V konecnom sucte je to cislo vzhladom na smartphony a iPhony ubohe..
Xenon
Používateľ
Používateľ

miso2911 napísal:iphone v telekome na 20€ pausal za 400€ takze nevypravajte ze je dva krat predrazeny + v amerike je este ovela lacnejsi na pausal
Ja som nehovoril o blokovanom iPhone 4S z telekomu. BTW Na program Podľa seba 3 (20€/mesiac) stojí XE 399 € a iPhone 4S 419€. Vzhľadom na to, že iPhone ma smiešny 800 MHz procesor, 3,5" displej a XE má 4,3" displej, momentálne najvýkonnejší 1,5 GHz procesor, tak sa pýtam, prečo, keď OČIVIDNE iPhone má byť oveľa lacnejší už len pre tieto 2 súčiastky, je ešte drahší.

Jeden by mohol povedať, že je v tom podpora. Ako sorry, ale XE má tiež sľúbený update na ICS a nemyslím si, že cca tých 100 € navyše musím Apple cvakať za podporu. Pozrite si neblokované telefóny NIE u operátora. HTC sa dá zohnať za 450 €, iPhone dobreže nesiaha k 600 €.

Ale už dosť, proste tak to je a koniec.

A to, že je bratove XE výkonnejšie vďaka 1,5 GHz procesoru a je rovnako plynulé ako iPhone s 800 MHz "prdítkom" ma netrápi. Mne ako koncovému zákazníkovi môže byť jedno, čo tam je, keď je to rovnako rýchle a vydrží to ísť na batériu rovnako. :)
miso2911
Používateľ
Používateľ

ok nikam to nevedie kupujte androidy ja budem kupovat iphony

a este jednu vec, ios ma najlepsie aplikacie a celkovo itunes store je ovela lepsi ako android market...ok kaslite na to
mArtinko5MB
Používateľ
Používateľ

miso2911 napísal:ios ma najlepsie aplikacie a celkovo itunes store je ovela lepsi ako android market
tak toto je už MEGA TOTALNY BULLSHIT :D pobavil
- Satoshi Nakamoto

Návrat na "Mobilné telefóny, tablety, wearables a mobilné siete"