Predaje HDD na tomoto a inych forach
Re: Predaje HDD na tomoto a inych forach
co som ja kedy tebe predal ? V zivote som ta nevidel tak neklam. A nestrafil si sa. Chodim do prace na ksefty niesom odkazany sem tam nieco predam ale niesom ziaden spekulant. A ano tu kartu mi za 60e ponukol on. A co si pisem s ostatnymi tak ty lezis v zaludku vsetkym.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
jezis jak babky na trhu chlapci takymto tempom budete vsetkym lezat v zaludku... uz ste riadne od temy tak s tym prestante kym z toho nemate problemy s modmi (chapat ako dobru radu, nic ine to nieje)
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
- Kicker
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Pi 30. Júl, 2010, 11:35
Chalani preco sa hadate ked sa mozte pobit?
CPU:Intel Core i5 4440 Cooler: Noctua NH-U12F MB:MSI B85 G43 VGA:GIGABYTE N760OC RAM: Crucial Ballistix Sport 8GB HDD: Crucial m500 256GB + Seagate Barracuda 7200.12 500GB + Seagate Barracuda 7200.12 1TB PSU: Fortron Blue Storm II 500W Keyboard: Logitech K290 Mouse: Roccat Kone Pure LCD: LG Flatron W2243S (22")
okej debatu ukoncujem. Som spekulant a obchodnik.
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
máš vyše 80% príspevkov v bazári a to si tu len pol roka aj s cestou... ale sú ešte lepší od teba... takýto "bazáristi" by si to mali pekne platiť, lebo je to jednoznačne komerčný predaj alebo kúpa...
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Repro: Logitech Z2300 + Magnat Monitor Supreme 102
GPU: GIGABYTE GTX 1650 SSD: SAMSUNG 970 EVO 1TB HDD: WD Red 3TB PSU: CORSAIR AX750 CASE: CORSAIR Obsidian 350D W LCD: Dell U2412M 24''
Prosim, skor nez niekto nieco poviete ak si aj prelistujte moje prispevky. Nie len tu vypisovat prazdne slova.
Vacsinu veci kupoval pre seba. Staci sa mrknut do temy Modding by Hydro ze ich realne mam v PC ak by tam neboli tak SS pofotím.
A dalej, do jednej temy napisem aj 6-7 prispevkov ked aby to bolo transparentne.
1. komercny predaj : http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... 98#p883398 naozaj predal som tu semprona za 2€ a grafiku za 5€ ryža jak hovado
2. komerna kupa http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... 2&start=15 kupoval som accelero na grafiku. Samozrejme kupil som ho 500% pod cenu. A to accelero vobec nemam na karte. A ten navod ktory tu s tym chladicom mam je len zastierka predaja
3. http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... 84#p879354 tu som zaryzoval 6€ na Pc srote, super kseft
. . prejdime uz rovno k tomu co tu vacsine lezi v zaludku : http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... =2&t=74193
Kupil som Pc za 220€ a predal som CPU 80€, zdroj 35€, grafika 75€, skrinka 7€, mechanika 10€, ramky 30€, doska 35€, suma sumárum som za mesiac z tejto zostavy vyryžoval neuveriteľných 52€
Ďalej uz tuto temu nesledujem a nic sem nenapisem. Ak niekomu moj monolog vadil, kludne ma nahlaste, napomenutie prezijem
Vacsinu veci kupoval pre seba. Staci sa mrknut do temy Modding by Hydro ze ich realne mam v PC ak by tam neboli tak SS pofotím.
A dalej, do jednej temy napisem aj 6-7 prispevkov ked aby to bolo transparentne.
1. komercny predaj : http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... 98#p883398 naozaj predal som tu semprona za 2€ a grafiku za 5€ ryža jak hovado
2. komerna kupa http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... 2&start=15 kupoval som accelero na grafiku. Samozrejme kupil som ho 500% pod cenu. A to accelero vobec nemam na karte. A ten navod ktory tu s tym chladicom mam je len zastierka predaja
3. http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... 84#p879354 tu som zaryzoval 6€ na Pc srote, super kseft
. . prejdime uz rovno k tomu co tu vacsine lezi v zaludku : http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopi ... =2&t=74193
Kupil som Pc za 220€ a predal som CPU 80€, zdroj 35€, grafika 75€, skrinka 7€, mechanika 10€, ramky 30€, doska 35€, suma sumárum som za mesiac z tejto zostavy vyryžoval neuveriteľných 52€
Ďalej uz tuto temu nesledujem a nic sem nenapisem. Ak niekomu moj monolog vadil, kludne ma nahlaste, napomenutie prezijem
- dendroid
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Ano predaval si mi disk+zdroj, ten disk mal vadny sektor, doteraz mam tvoj kontakt na maili...A este som zabudol aj na tu graficku kartu, co sme sa dohodli a nakoniec si ju poriesil niekomu inemu, ani si sa neunuval mi to oznamit, kamarat.
Ano disk som Ti predal, ale ak sa nemylim peniaze som ti vratil. A ak sa nemylim tak este v ten den.
Citácia z mailu :
@gmail.com prostredníctvom domény bazos-www1.superhosting.cz
2. júl
adresátom mne
Ahoj
Tak ti pisem ohladom toho disku, mrzi ma to ale ma bad sector. My sme ho s kamosom chceli kupit do zostavy, ktoru sme chceli posunut dalej, kedze sa mu nazbieralo dost komponentov. Ale predavat zostavu s diskom s bad sectorom... Poslem ti kludne aj screenshot.
@gmail.com - Email bol odoslan zo serveru Bazos.sk.
2. júl
adresátom
Okej. Kde ma vadny sektor ? Samozrejme peniaze ti vratim. Mrkni sa na mape kde je xxx a prines mi ho.
Dňa 2. júla 2011 16:55, <@gmail.com> napísal(-a):
Ano grafiku som zial musel posunut inde. Ospravedlnil som sa Ti za to. Ak by si mi chcel este nieco napisat, tak mi napis SS nech tu nepohltime celu temu
Citácia z mailu :
@gmail.com prostredníctvom domény bazos-www1.superhosting.cz
2. júl
adresátom mne
Ahoj
Tak ti pisem ohladom toho disku, mrzi ma to ale ma bad sector. My sme ho s kamosom chceli kupit do zostavy, ktoru sme chceli posunut dalej, kedze sa mu nazbieralo dost komponentov. Ale predavat zostavu s diskom s bad sectorom... Poslem ti kludne aj screenshot.
@gmail.com - Email bol odoslan zo serveru Bazos.sk.
2. júl
adresátom
Okej. Kde ma vadny sektor ? Samozrejme peniaze ti vratim. Mrkni sa na mape kde je xxx a prines mi ho.
Dňa 2. júla 2011 16:55, <@gmail.com> napísal(-a):
Ano grafiku som zial musel posunut inde. Ospravedlnil som sa Ti za to. Ak by si mi chcel este nieco napisat, tak mi napis SS nech tu nepohltime celu temu
- STENLY
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Dec, 2008, 13:44
sqbo napísal:okej debatu ukoncujem. Som spekulant a obchodnik.
ale si stojíš za slovomsqbo napísal: Ďalej uz tuto temu nesledujem a nic sem nenapisem. Ak niekomu moj monolog vadil, kludne ma nahlaste, napomenutie prezijem
prečo tu riešite svoje komplexi
Naposledy upravil/-a STENLY v St 30. Nov, 2011, 17:21, upravené celkom 1 krát.
MB: ASUS ROG STRIX Z490-G GAMING (WI-FI) CPU: INTEL Core-i5 10600KF @ 4,1GHz, Boost 4.8GHz RAM: CRUCIAL Ballistix Black 2x8GB 3600MHz CL16
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
chlapci ja vas nepochopim, sa tu natahujete jak male deti
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
niektori ludia maju naozaj neuveritelnu schopnost zaspinit normalne vlakno svojimi OT prispevkami. zamykam teda, lebo vidim, ze tu sa kulturne debatovat naozaj neda.