a načo kupovať predražený iphone keď telefonáty / akcie / sms / maily zvládne hocijaký telefón za 100 € ?
mám len ja taký pocit alebo sa dostávame do blúdneho útvaru v tvare jablka? no chlapci tie argumenty stále nic-moc
už si priznajte, že nejde o nič iné ako o
imidž, imidž a imidž. o tom je celé apple a ich výrobky. minimálne v poslednej dobe
ale veď imidž je "nanidž" chlapci keď neviete ani klinec pribiť
@Matej.T: na takých bezhlavých a stupidných zbohatlíckych rečiach som sa už dávno tak dobre nepobavil
keď apple vie, aká je tu situácia, prečo sa tu napriek tomu snaží nadrbať na trh? mne sa zdá, že dokým bolo v USA, teda tam,
kde patrí, tak bolo všetko OK, ale akonáhle začalo rozširovať svoj záber na trhu a stretlo poriadnu konkurenciu, keďže v USA
je apple niečo ako spoločnosť blizzard v Kórei, čiže náboženstvo, no skôr v USA ako monopol, a keďže sa aj konkurencia snaží
rozširovať mimo svojho a Starého kontinentu, tak jediné, čo apple robí, sú patenty a žaloby. namiesto inovácií ...
o rok to čo zase bude? iphone6 s mizernými inováciami no cenovkou 2k €? lebo o tomto je celé apple posledných pár rokov