ucet banka po 26.
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Re: ucet banka po 26.
To su hov8d8.. Nalakali ludi na tablet, a teraz ani nie po roku menia podmienky. Ako chapem, podmienky na tablet sa nemenia, ale tym ze zmenili podmienky na zlavu, v podstate kto nesplni, ide dole o 3/6€ mesacne...
Spoiler: ukázať
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Nebodaj si cakal, ze budes ma nieco od banky, tak ako to ma byt? Banksters are being banksters, no matter what.
Zmenili podmienky ... what? hadam si banka nemoze svojvolne zmenit pormienky, ak mi bezi nejaka viazanost. Resp. ak zmenia, tak hadam mozem vypovedat zmluvu bez nejakych sankcii. Ci som nieco nepochopil?
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- felipe25
- Pokročilý používateľ
Nene.. podmienky boli odzaciatku take ze:
na to, aby si splnal podmienky na tablet ostavaju povodne v platnosti - ci uz pre tabler, alebo smartfon.
lenze.. tie podmienky viacmenej kopirovali podmienky pre bezplatne ziskanie uctu... a teraz po zmene sa nemeni sice nic na tom, ze splnas podmienky pre tablet ktore si sa zaviazal plnit, avsak ked nesplnis tie podmienky "nad ramec" - napr 5x platba kartou, atd. tak zaplatis za ucet bud 3€ alebo 6€.
Dokonca aj ten co zaplati za ucet 6€ a nesplni nove podmienky pre ziskanie uctu stare ktore sa zaviazal plnit splnit moze.. Lenze nove nesplni, a tym padom mu nauctuju 6€. 15*6 = 90€, to je moc.. ked ratame, ze este cca rok do konca 24mesiacov.
Bohuzial, CSOB si zabezpecuje, ze po skonceni 24mesiacov vacsina skonci aj s uctom od nich...
na to, aby si splnal podmienky na tablet ostavaju povodne v platnosti - ci uz pre tabler, alebo smartfon.
lenze.. tie podmienky viacmenej kopirovali podmienky pre bezplatne ziskanie uctu... a teraz po zmene sa nemeni sice nic na tom, ze splnas podmienky pre tablet ktore si sa zaviazal plnit, avsak ked nesplnis tie podmienky "nad ramec" - napr 5x platba kartou, atd. tak zaplatis za ucet bud 3€ alebo 6€.
Dokonca aj ten co zaplati za ucet 6€ a nesplni nove podmienky pre ziskanie uctu stare ktore sa zaviazal plnit splnit moze.. Lenze nove nesplni, a tym padom mu nauctuju 6€. 15*6 = 90€, to je moc.. ked ratame, ze este cca rok do konca 24mesiacov.
Bohuzial, CSOB si zabezpecuje, ze po skonceni 24mesiacov vacsina skonci aj s uctom od nich...
- felipe25
- Pokročilý používateľ
no prisiel mi teraz k vypisu z uctu taky papier, a tam je napisane ze pre tych, co uzavreli dodatok na 24mesiacov a vzali si tablet alebo smartphone sa vztahuju podmienky uvedene dakde v dodatku c5.
Otazka je, ci prenas to plati po starom, alebo pre nas sice plati po starom plnenie podmienok, ale uz nie ucet zdarma.. Pretoze na tom liste je to napisane komplikovane...
Otazka je, ci prenas to plati po starom, alebo pre nas sice plati po starom plnenie podmienok, ale uz nie ucet zdarma.. Pretoze na tom liste je to napisane komplikovane...
- jcdenton12
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
zdravim miestnych ludi
tiez sa mi uz banka vyhraza ze uz nebude zlava na vedenie uctu a tak rozmyslam ze by som presunul peniaze niekde inde
mate skusenosti s J&T bankou?
ten terminovany vklad od 10k niekto skusal?
tiez sa mi uz banka vyhraza ze uz nebude zlava na vedenie uctu a tak rozmyslam ze by som presunul peniaze niekde inde
mate skusenosti s J&T bankou?
ten terminovany vklad od 10k niekto skusal?
...
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Ak mas 10k, ktore nepotrebujes, zaujimave portfolio ma SLSP. Ucet zadarmo, kreditka zadarmo a moznost slusneho (a bezpecneho) urocenia. Podmienkou je, aby si mal v akejkolvek forme u nich minimalne 10k penazi. Na ucte (samozrejme blbost), terminovanom vklade, fondoch . . .
Este maju aj poistenie na rok za 15e, fajn apku a vybery v cz sporke for free a vlastne aj v celej erste grupe
mate niekto skusenosti s U konto od unikredit? celkom o tom premyslam kedze by mali mat vedenie uctu aj vybery aj z cudzich bankomatov zadarmo ak tam bude chodit minimalne 400e/mesiac.ale dako sa mi to nezda ci v tom nebude este daky hacik, alebo to moze byt takto?
U-konto pouzivam. Naozaj jedina podmienka je tych 400€/mesiac. Ak tam ale nepridu, tak to moze byt dost drahe - pozri cennik. Kartu davaju debit mastercard a naozaj mozes vyberat z akeho chces bankomatu kdekolvek na svete bez poplatku (odskusane napr. UK, F, D, MX) a kurz pri inej mene ako € je aj napr. V porovnani s mbank vyhodnejsi.
- kakocool
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Jan, 2006, 02:00
JT banka vpohode bez problemov
Ale preco neriesite rovno FIO? - bezplatny ucet, jeden vyber free, vyber na pobocke free, doteraz no problem.
Ale preco neriesite rovno FIO? - bezplatny ucet, jeden vyber free, vyber na pobocke free, doteraz no problem.
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
to isté mBank, jeden výber zadarmo, vedenie zadarmo, platby cez net všetky zadarmo.
ja mám SLSP, 2 eurá mesačne ma nezabijú, ale keby vyberám druhý tak mBank
ja mám SLSP, 2 eurá mesačne ma nezabijú, ale keby vyberám druhý tak mBank
- kakocool
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Jan, 2006, 02:00
No ale m bank uz vyber zadarmo nema, musis "aktívne vyuzivat kartu" inak platis
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Pokial vyslovene nemusim, hotovost nepouzivam. Vo vacsine obchodov vies dnes platit kartou. Je to rychlejsie, pohodlnejsie.