Ste veriaci?
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
Re: Ste veriaci?
.. materialisti
neviem či chápete slovo Cirkev správne - ako napísal aj Gudas, Cirkev je spoločenstvo veriacich, môžte veriť/neveriť veriacim jednotlivcom, nie Cirkvi ako takej
neviem či chápete slovo Cirkev správne - ako napísal aj Gudas, Cirkev je spoločenstvo veriacich, môžte veriť/neveriť veriacim jednotlivcom, nie Cirkvi ako takej
mozno nejaka ShivaBlackhawk napísal:To asi nebude stonocka, co?
... ale z Cernobylu ...
lava, prava, lava, prava ...
- Memnon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 11. Sep, 2006, 02:00
som neveriaci
ked si clovek vezme ze koli viere bolo kolko vojen kolko ludi zbytocne umrie(napr. kriziacke vypravy urcite si ten typek pochovany na kopci neprijal aby koli nemu umierali tisice ludi) a skratka nabozernstvo bolo aj vzdy zamienkou nahanaie carodejnic a podobne...
a potom su tu este taky experti ako svedkovia jehovovi
ked si clovek vezme ze koli viere bolo kolko vojen kolko ludi zbytocne umrie(napr. kriziacke vypravy urcite si ten typek pochovany na kopci neprijal aby koli nemu umierali tisice ludi) a skratka nabozernstvo bolo aj vzdy zamienkou nahanaie carodejnic a podobne...
a potom su tu este taky experti ako svedkovia jehovovi
MB:ASUS Maximus XI Hero / CPU:i9 9900k@5.1(4.8cache)@1.234V / CPUcooler:AC Liquid Freezer II 240 + CM Maker Gel / RAM:4x8GB Patriot Viper 4133Mhz@4oooCL18 / GPU:Gigabyte RTX 4070ti Eagle@0.925V/2670/24600 / SSD:Samsung 970 Evo Plus 2TB / HeadSet:Steelseries Arctis 7 / mouse:Steelseries Rival 650 / keyboard:Fnatic Streak RGB / PSU:Seasonic Focus Plus 850 gold / case:Fractal Design Define R6 Black + Noctua NF-A14 PWM / monitor:Acer Predator XB323UGP
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Mar, 2009, 16:45
Som veriaci, katolik, a "verim" aj v cirkev. A nevravte mi tu ze som blb a tak podobne, lebo ja celkom vidim, co sa v tej cirkvi deje(viem, ze to udajne "zneuzivanie" deti frantiskanmi bola novinarska kacica), a ako uz bolo povedane- cirkev je komunita veriacich. Ja sa na cirkev nedivam cez majetok a podobne(a okrem toho, ten majetok aj treba nejak spravovat, keby cirkev na slovensku nespravovala tolko starych kostolov a ja este neviem coho - co su v skutocnosti kulturne pamiatky, nemyslim tie nove kostoly, tak kebyze ich neudrziava, tak to slovaci davno nechaju padnut) Ja sa angazujem v cirkvi, lepsie povedane v konkretnej komunite u salezianov, snazim sa pomahat vychovat mladsiu generaciu...a myslim si ze je to uplne v pohode, a nie je urcite spravne, ked niekto kvoli jednej zlej skusenosti skatulkuje vsetkych. Iste chyby boli, su a budu...ale to budu a su vsade, kde su aj ludia. Keby bol v cirkvi len Boh, tak by to bolo dokonale. Ale povedzte mi laskavo jeden priklad hocijakej institucie, ktora funguje na 100%
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
Spoiler: ukázať
- diZZy
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ut 31. Mar, 2009, 19:08
neveriaci cela moja rodina su chorobne veriaci a ma to vazne štve nemam v koho ani co verit
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
Tak ver v to, ze bezproblemovo vystudujes vysku
"Mind always fails first". "The darkest places in hell are reserved for those who maintain their neutrality in times of moral crises." "Tvrdiť, že vám nezáleží na práve na súkromie, lebo nemáte čo skrývať...je to isté...ako keď poviete, že vám nezáleží na slobode prejavu, lebo nemáte čo povedať."
The New World Order, a zopar dalsich.Shatterhand napísal:... Ale povedzte mi laskavo jeden priklad hocijakej institucie, ktora funguje na 100%
- diZZy
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ut 31. Mar, 2009, 19:08
ehm no takze neviem ci sa na vysku chistam teras som skončil 3.rocku a idem na nadstavbu +2 roky skolu nepoviem lebo sa hambim
- som veriaci ale do kostola nechodím nepotrebujem sa predvádzat ak sa chcem porozprávat so svojím bohom nepotrebujem
mat okolo seba kopec iných ludí.
- až vekom človek pochopí o čom to celé je
mat okolo seba kopec iných ludí.
- až vekom človek pochopí o čom to celé je
- Shatterhand
- Pokročilý používateľ
Pochybujem Daj mi link, nech nieco o nej aspon viem...ale aj tak, podla mna nic na 100% nefunguje, v nasom vesmire proste ani nemoze zeby deterministicky chaos?/fluktuacieBlackhawk napísal:The New World Order, a zopar dalsich.Shatterhand napísal:... Ale povedzte mi laskavo jeden priklad hocijakej institucie, ktora funguje na 100%
No neviem ci o nich nieco konkretne na nete najdes, ide totiz podla viacerych ludi o "top secret" oraganizaciu, ktora riadi momentalne dianie vo svete(krizi, vojny, epidemie, ...) - konspiracna teoria.
Som neveriaci.
Iank, poznám jedného týpka ktorý je až tak silno veriaci, že sa to nedá ani popísať. Ale vychádzam s ním v pohode, ja mu to nezazlievam a aj on si zvykol že ja som neveriaci. Len si pred ním radšej dávam pozor na jazyk...
Iank, poznám jedného týpka ktorý je až tak silno veriaci, že sa to nedá ani popísať. Ale vychádzam s ním v pohode, ja mu to nezazlievam a aj on si zvykol že ja som neveriaci. Len si pred ním radšej dávam pozor na jazyk...
: Z O S T A V A :
666
(btw. NWO a ľudia s tým spojení - nefunguje to na 100%, ale zato majú obrovskú moc...)
(btw. NWO a ľudia s tým spojení - nefunguje to na 100%, ale zato majú obrovskú moc...)
i7 4790K @ 4.6GHz
ASUS Z97-A
GB HD6870
Crucial 8GB 1600MHz CL8
23´LCD Full-HD , Corsair HX650W , SSD 60GB + Hdd 2TB
ASUS Z97-A
GB HD6870
Crucial 8GB 1600MHz CL8
23´LCD Full-HD , Corsair HX650W , SSD 60GB + Hdd 2TB
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00