Sle rozumiem a súhlasím kúpte si IPS aspoň to nebudem musieť počúvať tie vaše nareky
Ináč zaujímavé že najväčší problém s textom majú ľudia čo ten OLED doma nemajú a tu 42jku reálne nepoužívali
Paci sa mi tvoje neustale narazanie na to ze kto ma oledku tak sa len hra hry. Ano nie som programator ale ver ze hru hram tak mozno 3-4h tyzdennestiv napísal: Št 23. Feb, 2023, 15:26 @kllr007 Ono to tak byva, ze ludia co cely den cumia na text maju s textom vacsi problem ako niekto, kto si vecer domka zahra hru niekde v pivnici a pojde spat. Telku mam v obyvacke, nemusim spajat 2 do jedneho.
Okrem toho je 43" v officy na stole, kde sa hodi usbc a dalsie featurky (napr. polohovatelny stojan ci nejaka povrchova uprava, aj ked to nemam uplne rad). Hry nehram nikde, filmy ma tiez nezaujimaju (pozerat filmy z kancelarskej stolicky, to vam za to platia?).
90cm som od monitora nikdy nesedel. 50 od 32" 70 od 43". Ak to natiahnem na 90+ tak uznavam ze rozne vady sa stanu prehliadnutelne.
Po tomto som ďalej ani nečítal. Človek čo napíše takú blbosť ako že VA ma rovnakú čiernu ako IPS ma pre mňa rovnakú váhu ako keď na sectore čítam že konzolách nevidia viac ako 30fps.stiv napísal: Pi 24. Feb, 2023, 22:05 Svojho casu sa tu tiez onanovalo nad VA panelmi a zo skusenosti je to tragedia a velka. Ghosting, mizerne farby, pozorovacie uhly malinko lepsie ako na TN a cierna ako na mojich IPSkach. A to sa bavime o paneloch za skoro 5 stoviek. Tie lacnejsie uplne nechcem vidiet.![]()
Presne toto, cipí im a prdlajz vedia.kllr007 napísal: Št 23. Feb, 2023, 14:38Ináč zaujímavé že najväčší problém s textom majú ľudia čo ten OLED doma nemajú a tu 42jku reálne nepoužívali