No ja som pokukoval po Phanteks LED pásikoch, keďže CASE má priamo vyvedené konektory a na CASE je tlačidlo na zmenu farby podsvietenia. Regulácia intenzity asi cez CASE nie je možná. Ináč na doske mám tiež konektor pre LED pásik a možnosť ovládania cez software od MSI, tak neviem, čo by bolo najlepšie.mino_85 napísal: ↑So 30. Dec, 2017, 01:19 LED pásiky sú veľmi fajn od Nanoxie, síce drahšie, ale kvalita http://www.tichepc.sk/Vyhladavanie?arg0=nanoxia%2brigid
Žiadne "gumené" lacňáky, ale tvrdý plošák, k tomu super tenké káble čo ľahko schováš a napojíš priamo na fan konektor na doske. Ak vie doska regulovať fany zmenou napätia, tak vieš aj v biose nastaviť DC reguláciu a tým pádom meniť intenzitu tých LED. Ja napr. mám v biose takto nastavených pevných 600 rpm za každých okolností, čo si doska vysvetľuje ako nízke napätie a je z toho také decentné osvetlenie čo nebije do očí.
Aký fan by si poradil? Aby to aj pekne vyzeralo a aby bol aj tichý a efektívny.
Ináč mám taký pocit, že najviac počuť FAN na CPU chladiči a v zdroji. Oplatí sa vymeniť FAN v zdroji alebo rovno zdroj predať (ešte je v záruke minimálne rok) a kúpiť niečo lepšie?