ty? šak ty nerád vytáčaš motorhawkeye napísal:co mi najviac vadi a bude vadit na elektromotoroch je ich ziadny zvuk, proste motor treba pocut a uprimne kto si ten zvuk neuziva ked to taha do vyssich otacok?:)
Všeobecná diskusia
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
.
ja ho nerad tocim k cervenym ale okolo 3000 ho davam a uz aj tam je pocutSnake napísal:ty? šak ty nerád vytáčaš motorhawkeye napísal:co mi najviac vadi a bude vadit na elektromotoroch je ich ziadny zvuk, proste motor treba pocut a uprimne kto si ten zvuk neuziva ked to taha do vyssich otacok?:)
a auta co su neni moje a su firemene rad vytocim chuda fabka combi dostala naposledy
Spoiler: ukázať
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
nechcel by som v tom sediet ked to dopadne...
Steam: michalsveto
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
tak jasne ze elektro mobily nie su dokonale, ani nemozu byt. ich vyvoj je velmi pomaly a brzdia ich ropne spolocnosti, ktore by prisli o poriadny zisk keby sa na svet dostaly elektromobily s dobrym vykonom, lahkym dobijanim a tak podobne. Bateria ako taka je zataz na ekologiu, ale verim tomuze clovek je tvor vynaliezavi a poradil by si aj s tymto. Problem je ako som pisal vyzsie, ropne spolocnosti a ich biznis. Tak ale je vidiet ze ludia mozno zacnu rozmyslat nad touto alternativov ked vidime ako lahko sa da odstavot kohutik a ceny ropy stuhapaju pekne hore.
je fakt ze ten zvuk by mi chybal, ostava nam len dufat ze aj to nejako vymyslia
edit: akoze toto je uz sila, zachvilu budeme na 1,5€/ 1l
http://natankuj.sme.sk/c/5782365/od-sob ... nafta.html
a moja uvaha o vpade usa do libie sa potrvdzuju :
http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/2 ... oceni.html
je fakt ze ten zvuk by mi chybal, ostava nam len dufat ze aj to nejako vymyslia
edit: akoze toto je uz sila, zachvilu budeme na 1,5€/ 1l
http://natankuj.sme.sk/c/5782365/od-sob ... nafta.html
a moja uvaha o vpade usa do libie sa potrvdzuju :
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
kde su tie casy ked bol benzin za dvacku liter.
Steam: michalsveto
- panasonic650
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 13. Jan, 2009, 23:24
landrower napísal:americky jemnocit, oni sa budu pozerat ako sa auto ledva hybe 5km/h so spotrebou 100l/1km, lebo taha par sto ton... parada... ale nas budu drbat s euro normami emisnymi a zakazu resp. obmedzia fasa auta
ach dpc....
landrower napísal:2 mile na galon, a oni sa imbecili cuduju ze dochadza ropa
landrower napísal:qq, nic proti dymu nemam, diesel si musi zadymit ale spotreba 2 mpg je proste k*k*tizmus no...
Prestan im uz tolko zavidiet. Keby si mohol a mal na to tak mas presne take nejake monstrum sam. Naco by si mal inac nick LANDROWER ?landrower napísal:tak mna ale vseobecne sere americky pristup k motorom...
europan sa ti pochvali "spravili sme dvojliter co ma 1000 koni" a amik "spravili sme super 5.8l V8 s 450k"... a to je to co ma sere...
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
...ziadny zvuk? No mne osobne sa celkom paci, ked to ujo trolejbusar riadne vytoci, ten zvuk je celkom fajnhawkeye napísal:co mi najviac vadi a bude vadit na elektromotoroch je ich ziadny zvuk, proste motor treba pocut a uprimne kto si ten zvuk neuziva ked to taha do vyssich otacok?:)
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
...a hlavne zatah
tatko na vojencine jazdil na "elektromobile" a neda nanho dopustit
tatko na vojencine jazdil na "elektromobile" a neda nanho dopustit
je pravda, ze elektromobily este nie su dokonale, ale zlepsuju sa nastastie v poslednej dobe riadnym tempom. mozno so mnou bude vela ludi nesuhlasit ale oni su buducnost - budu podla mna zachvilu bezne, a spalovacie budu proste vyslovene pre tych, ktori si ich budu ziadat.. ale urcite niesom za nejake biologicke vyrabanie ropy alebo vsetko typu biopaliv, len si vezmite co narobila repka olejna
nielenze je elektrina lacnejsia, ale elektromobily maju aj kopu inych vyhod.. a investicia sa vrati casom aj viac krat, napr. taktiez kvoli ovela mensej kazovosti.. mam pocit, ze stale viac automobiliek sa o ne zaujima a zacina klesat aj cena..
a navyse, dost vela z vyprodukovanej elektriny sa nevyuzije, takze sa neda uplne suhlasit s tvrdenim ze by sa muselo stavat viac elektrarni..
co sa tyka zvuku motoru, aj ked su elektromobily tiche, niekde som pocul, ze zvuk motora budu musiet aj tak zavadzat nejako umelo kvoli bezpecnosti.. co je na tom pravda, neviem, ale vraj to tak bude
ja osobne mam tiez rad zvuk fajneho motoru, a dym k tomu proste patri, ale vsetkeho vela skodi a v dnesnej dobe je toho fakt ze vela... baterky su sice tiez ekologicka zataz, ale ak sa zvysi ich zivotnost a rychlejsia nabijatelnost (myslim, ze kapacita uz nieje az taka podstatna, nizsie spominana automobilka dosiahla uroven baterky s beznym dojazdom okolo 400 km a da sa nabijat z normalnej zasuvky) tak to nebude problem...
inak ohladom elektromobilov odporucam pozriet http://www.teslamotors.com/, myslim si ze jedna z najlepsich automobiliek, zaoberajucich sa elektromobilmi vobec
nielenze je elektrina lacnejsia, ale elektromobily maju aj kopu inych vyhod.. a investicia sa vrati casom aj viac krat, napr. taktiez kvoli ovela mensej kazovosti.. mam pocit, ze stale viac automobiliek sa o ne zaujima a zacina klesat aj cena..
a navyse, dost vela z vyprodukovanej elektriny sa nevyuzije, takze sa neda uplne suhlasit s tvrdenim ze by sa muselo stavat viac elektrarni..
co sa tyka zvuku motoru, aj ked su elektromobily tiche, niekde som pocul, ze zvuk motora budu musiet aj tak zavadzat nejako umelo kvoli bezpecnosti.. co je na tom pravda, neviem, ale vraj to tak bude
ja osobne mam tiez rad zvuk fajneho motoru, a dym k tomu proste patri, ale vsetkeho vela skodi a v dnesnej dobe je toho fakt ze vela... baterky su sice tiez ekologicka zataz, ale ak sa zvysi ich zivotnost a rychlejsia nabijatelnost (myslim, ze kapacita uz nieje az taka podstatna, nizsie spominana automobilka dosiahla uroven baterky s beznym dojazdom okolo 400 km a da sa nabijat z normalnej zasuvky) tak to nebude problem...
inak ohladom elektromobilov odporucam pozriet http://www.teslamotors.com/, myslim si ze jedna z najlepsich automobiliek, zaoberajucich sa elektromobilmi vobec
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Je to sice trochu OT, ale k tomuto snad tolko ze - ak sa USA, resp. NATO rozhodne spravit vojensky zasah, tak sa ludia stazuju ze tam zas idu pre ropu. Ak nespravia vojensky zasah, tak sa ludia zase stazuju ze preco tym povstalcom nepomozu. Proste nech spravia cokolvek, tak je vzdy zle USA.HellAngel napísal:a moja uvaha o vpade usa do libie sa potrvdzuju :
V elektromobiloch bude musiet byt zvuk, a predstavte si, ze ked si budete kupovat elektromobil, opytaju sa vas aky zvuk tam chcete mat a vy si budete moct vybrat z Impreza wrx, Camaro SS, Dodge Challanger, ... To bude este len pecka.
zvuk ako ma Toyota Prius
I found paradise, it`s Ibiza.
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
to bude biznys, novy druh tuningu... namiesto ladeneho vyfuku sa budu predavat zvuky benzinovych a dieslovych aut
a tuningovanie elektromotorov, hrubsie vinutia, uhliky s mensim odporom, vecsia poistka na rychlejsie nabijanie (to bude zhoretych trafostanic) ... este bude srandy kopec
a tuningovanie elektromotorov, hrubsie vinutia, uhliky s mensim odporom, vecsia poistka na rychlejsie nabijanie (to bude zhoretych trafostanic) ... este bude srandy kopec
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.