Všeobecná diskusia
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
my sme davali na aauto vela krat matador a vzdy to bolo bez problemov. ale na nejaku sportovu jazdu to samozrejme asi neni ale pri beznom jazdeni v medziach zakona (max. 150 ) neni problem...
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
zalezi, na ake auto (vykon, disky) a ake jazdenie to chces... je segment, kde je aj matador dobra guma
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
No prave som uvidel anketu a pekne som sa na nej zasmial
- landrower
- Pokročilý používateľ
btw, ti co nenosite pasy, aj sa priznate verejne?
(a hlavne, mna by zaujimal dovod, lebo myslim ze nosit pasy je velmi dolezite...)
(a hlavne, mna by zaujimal dovod, lebo myslim ze nosit pasy je velmi dolezite...)
Naposledy upravil/-a landrower v Pi 04. Mar, 2011, 00:04, upravené celkom 1 krát.
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
Ja som dal tiez ano,a nie stale pasy nosim...
chyba mi tam nejaka medzimoznost
chyba mi tam nejaka medzimoznost
- landrower
- Pokročilý používateľ
tak jasne ze clovek sa nezapne ked ide preparkovat auto alebo take nieco, ze za minutku uz je z auta von...
ale myslim ze na normalne jazdenie treba, hlavne v aute s airbagmi, to dobre dolame vazy ked nemas pasy...
ale myslim ze na normalne jazdenie treba, hlavne v aute s airbagmi, to dobre dolame vazy ked nemas pasy...
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
Ak ides po cene, tak ta je naozaj zaujimava a kedze su zjavne predimenzovane (98W) tak hadam nieco vydrzia. GY/Pireli i Contiky su za skoro dvojnasobok v tom rozmere... ja beriem vacsinou premiove znacky, ale Matador a pod. davam otcovi, co jazdi slusne a nikdy ziadny problem nemal, ale zdoraznujem, jazdi slusneWizik napísal:Konkrétne tieto pneumatiky : Matador MP46 98W XL Auto : Peugeot 407 SW 100kW
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Aj ja to chcem na otcove "nové" auto, pozeral som aj po Continental, Michelin a Pirelli, ale to jedine ak by mi ich niekto zohnal za lepšiu cenu.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
na vydrz som zvedavy aj ja, on to pomerne rychlo zabehne, uz teraz ma najazdenych cez 3000 km, do konca roka ocakavam minimalne 30 tisic. Co sa tyka ceny, ako som pisal vyssie, za vyse 21 litrov civic type-r nekupis, takisto ani lancera v plnke. Ak by sme sa bavili o povodnych 26, je to uz o inom, za to mas CTR pripadne aj ine zaujimave veci.HellAngel napísal:tak som zvedavy co ta 1,4 s turbom vydrzi, respektive kolko vydrzi. je jasne ze je to teraz nove a vsetko OK, ale co po 100 000km?
za tie prachy by som radsej kupil cicika type R, alebo nabuchane lancra. Pripadne novy rally art lancer vyjde okolo tých 30 000€ a to je uz ina masinka.
Ak to ma byt na bezne jazdenie, tak kludne ber. Lacne pneu su vzdy o kompromisoch, bud su hlucnejsie, horsie na vode atd. Ak clovek nejazdi ako schumacher, tak tam nepostrehnes nejaky vyraznejsi rozdiel. Ked som mal predtym drahsie pneu (avon, pirelli), tak to bolo poznat, v zakrutach drzali lepsie stopu, neplavali tak do stran, ale boli velmi hlucne. Ak by som si priplatil za este drahsie, tak by boli zaroven aj tiche atd. Teraz v zime mam barumy a je to take vselijake, hlavne co mi vadi je hlucnost, ale nieje to ten typicky hluk, ako ked sa vali koleso, ale take piskanie... Stale som myslel, ze mi nieco zospodu odstava, ale ako som prezul na letne, tak to prestalo.Wizik napísal:Chlapi máte niekto/jazdili ste niekto pneumatiky Matador MP46 ? Cena je dobrá, názory na nete čo som našiel sú pomerne neutrálne až pozitívne. Máte s nimi niekto skúsenosti ? Predsa len dať za matador 85€ a za Continental/Pirelli/Michelin okolo 170€ je dosť rozdiel.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
I found paradise, it`s Ibiza.
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
hlavne ze ma cica mercedes, ktory si pravdepodobne vysulozila spolu s vodicakom
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
to mi pripomenulo to video, kde sa autobus otaca na moste v relacii Wetten das(alebo tak nejak sa to volalo)
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
omfg, sa cudujem ze ten co to tocil niekho nezavolal. AKoze riadna brzda. keby ze privola policiu tak opravy uhradia z jej poistky a spokojnost. Takto 2 ludia dodrbane auta a pachatela nikde. to je pi... radsej nenapisem
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
neverim, ze nikto to auto resp. tu zensku nikto nepozna