Všeobecná diskusia
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
No to mi je jasné, len som to myslel tak, že proste menej stresovo som jazdil... ( bolo to aj tým, že už je málo áut na ceste večer )
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Rozkaz Pán HadSnake napísal:čo keby si sa radšej pridal do našej skupiny na spotreby.cz?
Ale mám tam pridaného len peugeota, pridám ešte aj opel.
Inak čoskoro budem na čele rebríčka, takú spotrebu v meste akú má ten peugeot nemá nikto.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Kruti: neboj nic to prejde. Pockaj ked ta budu 1 krat zastavovat cajti, to budes v strese
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
To je dosť možné. Keď ma prvýkrát zastavili, tak mi chceli dať pokutu za to, že mám ťažné zariadenie bez toho, aby na ňom bolo niečo pripojené. Chlapcom som povedal, nech sa pozrú do TP, že mám zapísané, že je napevno a nedá sa odoberať. Problém vyriešený, hurá domov.
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
I ♥ MUSIC !
I ♥ MUSIC !
kokos to co som dnes mal moznost vidiet v telke ma uplne dorazilo... neviem ci tuto, ale zda sa mi ze tuto ste ma upozornili na aaa auto aky su to hajzli a ze aky srot predavaju (hej bolo to tuto, lebo snake postoval fotky nejakej octavie)...no a dnes ako som dosiel domov, tak sa prezliekam a popri tom isla telka a tam to modre z neba (nemam rad tu relaciu, ako skoro vsetko z produkcie slovenskych televizii) ale co ma prekvapilo, ze som to zapol tesne pred koncom reklam a tam, ze sponzorom relacie je aaa auto, tak pozeram, ze wtf?...no a v skratke bola tam slobodna mamicka z dost postihnutou dcerou (neskôr som zistil, ze byvaju cca 2 kilaky odomna) a potrebovali auto, na ktore im samozrejme tento nas "upside down" stat neprispel, lebo to ze decku chybaju obe nohy a jedna ruka ak som dobre postrehol sa im nezdalo ako dostatocny dôvod......cize oni im darovali auto, ale ked som to videl, normalne mi ich az bolo luto, kedze to bola fabia z kosickeho aaa auto a ak ste to pozerali, tak ste si mohli vsimnut, ze to auto bolo presne podla ich zasad, nalestene, lacinne "chromove" nalepky na maske chladica a na kluckach...vyzeralo to na dost vybrakovany kus, lebo (to si nesom isty ci je vôbec mozne) to nemalo ani tie uchytky na vnutornej strane streche na zadnych sedadlach, celkovo to vyzeralo, ze auto mohlo mat uctovnu hodnotu max 2000€...ja som taky znechuteny, ako môzu byt ty ludia take hoveda v tom aaa, ze este aj na takom pribehu su schopny si spravit reklamu a hnusne sa prizivit..
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
biznis je biznis
su to riadne spiny... ale nic s tym nenarobis..
su to riadne spiny... ale nic s tym nenarobis..
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
Vsetko je to biznis, lacna reklama.GTX 480 napísal:... a tam to modre z neba (nemam rad tu relaciu, ako skoro vsetko z produkcie slovenskych televizii)
... a my im poziciavame kamery na vyrobu
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
ale berte to aj z druhej strany. AAA su mega sraci a mega hajzli, alev podstate dali im to co im nevedel dat nas skur&veny stat. A to bol fkat pripad co to potrebovali ako sol. Neznasam mode zneba, ale je fakt ze obcas pomozu celkom dost. A to ze su AAA taky sraci ako su tka a to moze len nas stat. Nechapem ako im mozu prechadzat tie svinstva co robia.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
jednoducho ... nema im to kto zatrhnut, lebo tu mame milion ficovolicov, babky demokratky, hejslovakov a studentov plnych nadsenia zo svetlych zajtrajsko a zakazdym novu vladu, ktora sa potrebuje rychlo nabalit, lebo o 4 roky ju nahradi niekto iny. A samozrejme, ti ludia maju kamosov, co vyhravaju verejne obstaravania, dostavaju milionove zakazky a potom sa cudujme, ze vsade chybaju peniaze.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
- landrower
- Pokročilý používateľ
otazka je co sa s tym da robit?
chce to asi dlasiu revoluciu....
chce to asi dlasiu revoluciu....
osobne si myslim, ze je to na dobrej ceste (akurat, ze vsetko to strasne dlho trva), najma co sa tyka tendrov, ktorych zadania sa zverejnuju na internete... ono problemom byva hlavne to, ze su nastavene zamerne nezmyselne alebo na jednu firmu, a potom tendre vyhravaju firmy, ktore v danej oblasti nemaju ziadne skusenosti, ale maju plno certifikatov a "skusenosti" z predoslych projektov a su zalozene na vyhravanie verejnych sutazi (samozrejme s najdrahsou ponukou). Tie nasledne oslovuju konkretne firmy z danej oblasti, aby im dodali sluzby a material. Ale mam pocit, ze tu uz zaciname odbocovat od temy a len sa rozculujeme nad nezmyselnostou tohoto sveta.
- landrower
- Pokročilý používateľ
btw., ak by ste mali vybrat jazdenku do 2000€ (ratam aj s vybavenim papierov), do coho by ste sli? uvazujem ked mi viacero ludi hovori ze do feldy sa uz neoplati vrazat ze co by sa za takuto docela malu sumu dalo kupit... asi stary civic alebo golf ne? (samozrejme nech to ma aj rozumnu spotrebu a trochu dynamicky zajazdi, je mi asi jedno ci dizel alebo benzin ale nech je spolahlivy, co stare dizle no neviem )
odporucam hondu, kolega maju civic uz neviem kolko rokov, najazdene 300 000+ a ked som sa minule viezol, tak som bol dost prekvapeny, ze to auto slo a aj vcelku vyzeralo uplne bezproblemov a to za presovom riadne zacal riandne vytacat...ale je to vti motor (alebo take niejake oznacenie hondovske), ze to ma nieco sa vackymi spravene, casovenie alebo take nieco na nizke a na vysoke otacky