Všeobecná diskusia
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
@ hawk - co sa tyka vosku, tak nejaky, ktory ma carnauba zlozku, najlepsie prirodnu a nie synteticku, podla toho sa poznaju kvalitne vosky, napr. nejaka korytnacka, dodo alebo aj uz spominany autoglym
Spoiler: ukázať
aha,dobre vediet zatial som mal len turtle wax tak som nevedel ze ci je ok alebo nie, popozeram co vlastne je dostupne na nete
dikes za info
dikes za info
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Včera jazda po Košiciach (Hyundai Lantra ), kus zložitejšie sa tam jazdí ako v PP ( samé zákazy ), avšak frajerka mi robila GPSku.
Usúdil som, že zatiaľ sa mi lepšie jazdí na diesli ( hyundai ) , ako na benzíne ( opel a kia ).
Som zvedavý, ako to pôjde so mnou ďalej
Usúdil som, že zatiaľ sa mi lepšie jazdí na diesli ( hyundai ) , ako na benzíne ( opel a kia ).
Som zvedavý, ako to pôjde so mnou ďalej
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
co vy mate autopozicovnu, ze si mozes vyberat nacom budes jazdit ? aj ja chcem
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
Endy: nie, mama má jedno ( Kia Soul ), oco má svoje ( opel astra ), hyundai mi požičali rodičia frajerky ( povysával som im obidve autá + šiel o obchodu )
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
no poviem ti to tak. Skus si sadnut s niekim do Hondy s V-Tecom a nech tomu riadne vykuri. Myslim ze ta potom myslienka na diesel prejde
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Wizik
- VIP
- Dátum registrácie: Št 06. Okt, 2005, 20:00
Chlapi skúšal už niekto z vás Turle Wax Black Box ? Je to kompletka na čierne laky, ale cena v eshope okolo 23€ za komplet, tak sa mi to akosi nezdá, dosť "lacné" oproti iným. Myslíte si že to bude fungovať ?
Notebook : Macbook Pro Retina 15" i7 2Ghz, 8GB RAM, 256GB SSD, Iris Pro, OS X Mavericks
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Phone : iPhone 6 64GB space gray + HTC One M8
SONY RX100 - kompaktny bokeh
I ♥ MUSIC !
Takže práve idem od MP, jeden bezďák z Lučenca mi chcel odjebať zadný Škoda znak, krááásne mi ho zošúchal a troška zohol...ku*va
.
- Endy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 10:42
a vyriesil si nieco ?
no ale to uz nepochopim naco by to tomu bezdakovi bolo
no ale to uz nepochopim naco by to tomu bezdakovi bolo
tak!HellAngel napísal:no poviem ti to tak. Skus si sadnut s niekim do Hondy s V-Tecom a nech tomu riadne vykuri. Myslim ze ta potom myslienka na diesel prejde
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
S bezďákmi treba niečo robiť, napr. v KE je to riadny bordel... ( správajú sa ako zvery, doslova, niektorí ako keby nevedeli rozprávať, vydávajú len zvuky .... )
Inak: po dnešnej jazde beriem svoje uprednosťnovanie dieslu s5, jazdí sa mi super aj tam aj tam
Inak: po dnešnej jazde beriem svoje uprednosťnovanie dieslu s5, jazdí sa mi super aj tam aj tam
na diesli sa urcite lahsie jazdi kedze ti dokaze vytiahnut aj z nizkych otacok. co urcite vela ludi vyuziva a zacinajuci sofer to ma urcite lahsie ked nemusi sledovat RPM
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
RPM nejako nesledujem, po meste jazdím v poho na 4ke a zákruty väčšinou na 2, avšak veľakrát v pohode aj na 3. Ale zase auto dobre ťahá... Takže v tomto smere som spokojný
edit: ale to na benzíňaku ( auto netrhá ani nič, všetko plynulo )
edit: ale to na benzíňaku ( auto netrhá ani nič, všetko plynulo )
Naposledy upravil/-a Krutibrko v Ne 13. Mar, 2011, 21:58, upravené celkom 1 krát.
RPM by si mal sledovat resp casom to budes mat v sluchu...
ano diesel ti vytiahne zakrutu aj v 3jke ale motor sa trapi ale vytiahne to je vyhoda oproti benzinu lebo benzin by sa zacal trhat a uz by si automaticky podradoval
ano diesel ti vytiahne zakrutu aj v 3jke ale motor sa trapi ale vytiahne to je vyhoda oproti benzinu lebo benzin by sa zacal trhat a uz by si automaticky podradoval