No ono mne to jeden čas šlo aj 7Mb/s bitrate tu som si z toho aj naročky spravil aj Highlight https://www.twitch.tv/kramersvk83/v/60915322 no ale o po týždni som bol rád ak som to poslal aspoň 3Mb/smArtinko5MB napísal:Na to, aby si mohol streamovat v "source" kvalite, potrebujes urcity pocet views alebo online views naraz (neviem presne - urcite to v plnej kvalite nie je hned)
Zle som sa vyjadril, na ten sa samozrejme teším. Myslel som to skôr tak, že či nebude múdrejšie T44ku "odložiť" a skúmať si na to veci za free exp..mArtinko5MB napísal:Jasne ze ma, t-54 je jeden z naj IX tankov v hre
Aha, to by som asi tak riesilOkiGraphics napísal:Zle som sa vyjadril, na ten sa samozrejme teším. Myslel som to skôr tak, že či nebude múdrejšie T44ku "odložiť" a skúmať si na to veci za free exp..mArtinko5MB napísal:Jasne ze ma, t-54 je jeden z naj IX tankov v hre
Inak dnes som mal nejakých 54% WR a 1800 WN8, ale teraz to je katastrofa, WN síce 1700, ale už som spadol na 45%. Prehra za prehrou, aj keď sa mi hra fakt vydarí...